בעיה בעיקר אצל מתבגרים , כשגודלים ניגמר כול הקטע של להציע חברות הגיע הזמן לצאת עם הבחורה.
מה לדעתכם הדייט הראשון הכי טוב,הכי מושלם ? הדייט שיגרום לה לרצות לצאת איתך שוב ?
בעיה בעיקר אצל מתבגרים , כשגודלים ניגמר כול הקטע של להציע חברות הגיע הזמן לצאת עם הבחורה.
מה לדעתכם הדייט הראשון הכי טוב,הכי מושלם ? הדייט שיגרום לה לרצות לצאת איתך שוב ?
CR7 + MANCHESTER UNITED = MACHINE
CR7 + REAL MADRID = GAY
|
|
אני חושבת שהמקום הכי רומנטי זה הים במיוחד לדייט
שגבר לוקח את הבחורה שלו לים עם שמיכה ובקבוק יין מול השיקע תאמין לי אין בחורה שלא תרצה לצאת עם הגבר הזה שוב
הדייט שבסופו אנחנו במיטה
You feel intimidated asshole?
אני חושבת שפחות קריטי איפה המיקום של הדייט ומה שבעיקר חשוב זה שהדייט יזרום ותהיה כימיה בין השניים.. לפני כמה ימים קראתי כתבה על דייט ראשון ויש שם כמה טיפים שאני חושבת שבאמת צריך לשים עליהם דגש- כמו לא למרוח את הדייט ולקבוע שעה מסוימת שצריכים לזוז (גם אם זה אומר להמציא איזה תירוץ) כך גם נשאר טעם טוב לעוד פגישה ואם הדייט גרוע אז זה בכלל עוזר חח
אחרי הסקס, הבחורה תחבק אותי ואני אותה. זה יהיה הרגע הכי אינטימי בעולם. הקרבה, התשוקה, הנשימות, השקט שאחרי הסערה. מדהים. אבל רגע! רגע רגע! אני מכיר אותה כולה כמה שעות...מה הקטע? מה פתאום הקרבה הזאת? עוד שבוע היא בטח תגיד לי שהיא אוהבת אותי! עוד חודש עוברים לגור ביחד...ואז....השם ישמור, חתונה! לא לא, אני לא מוכן למחוייבות שכזאת!
תשאירו את הרומנטיקה לגברים, נשים לא יודעות מה זה רומנטיקה.
נמאס לי מכל מיני טיפים מטומטמים שנותנים לאנשים.
רוצה טיפ?
הנה:
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Rules
נערך לאחרונה על ידי ShinTen; 24-04-2012 בשעה 18:46.
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
עאלק נשים לא יודעות מה זה רומנטיקה תגיד לי איפה אתם חייבים
לא צריך שום רומנטיקה, זה סתם נותן רושם שאתה מצהיר הצהרות ומפתח ציפיות מראש שלא בטוח יתגשמו. קודם כל צריך שתהיה בניכם כימיה טובה, זורמת, שתרגישו בנח אחד ליד השני. לפי דעתי לדייט ראשון הכי במקום זה ללכת איתה למקום שלא כל אחד לוקח, תהיה שונה! היא כבר תזכור אותך בצורה אחרת מכל הטמבלים האחרים שלקחו אותה לסרט ולים בדייט הראשון...
נערך לאחרונה על ידי koogel; 17-05-2012 בשעה 21:52.