הייתי שבוע שעבר במסיבה, זרמתי כמו שצריך ויצאתי עם לאוטו HB 9 עם הפנים לאיזה מקום נחמד ומשם אליי הביתה, בזמן שאנחנו כבר בעניינים שלנו, אני קולט איזה בנאדם יוצא עם כונפה, עם כובע-סניה, הליכה של גיי, שפת גוף מאוד מאולצת תוך כדי מעברים חדים בין בואי לאוטו ל-"אני נשען אחורה כדי להראות לך שלא אכפת לי מימך ואני רגוע לחלוטין", מה שקרה זה שבמשך משהו כמו חצי שעה, ישבתי באוטו עם הבחורה, עם חלונות פתוחים והקשבתי לניסיון הכושל שלו להיות אלפה מול בחורה שמספיק שהיית זורק לה מילה תגיד לך בדיוק איפה היא רוצה את זה.
הקטע הוא שהבנאדם היה ניראה לא רע בכלל ובהתחלה זה היה ניראה כאילו היא נמשכת אליו בטירוף אבל המשחק האיום שלו פשוט הרס לו הכל!! היא פשוט לקחה את הרגליים שלה וברחה, זה היה מראה עצוב, רציתי פשוט לצאת מהאוטו ולהגיד לו שיתאפס על החיים שלו אבל היה לי יותר חשוב להשיג זיון באותו לילה אז פשוט המשכתי משם.
שורה תחתונה, לכל הילדי כובעים וסניות והכל, אין לי שום דבר נגדכם או נגד סניה, ההפך מי שהסגנון הזה מתאים לו, יכול ללכת עם זה ולהצליח, אבל לרובכם זה מאוד לא מתאים, מאוד מאולץ וזה לא עובד!! זה פשוט לא עובד! תצאו מהסרט שכמה משפטים ושפת גוף יובילו לזה שתביאו בנות!
תתחילו להתאפס על עצמכם, זה איך שהפיקאפ נראה בארץ, זה מאוד מאוד מגוחך לדעתי וחבל, אני קראתי מאמרים וספרים וביניהם גם של סניה, אבל הייתי עושה את זה בין לבין וכשהיה קצת זמן פנוי, אני את הפיקאפ שלי למדתי מהשטח, מלמטה, מלהתחיל עם בחורה ולשאול אותה מה קורה, עד ללזיין בחורה בלילה אחד כן זה מאוד אפשרי, לא חייבים לקחת אותה לסיבוב בפארק וללכת ברגל אל השקיעה.
פשוט תצאו לשטח בלי תפיסות ואמונות מגבילות ותהיו עצמכם כמו שאתם ורק ככה זה ילך.
באמת שאין לי משהו אישי נגד סניה וכל האחרים, אלא לאנשים שפותחים בפתיחים מפגרים כמו "מי משקר יותר בלה בלה בלה" ומשתמשים ברוטינות מפגרות כמו הטבעות ועושים את זה כמו התחת שלי, או בנים שזורקים נגים ונשענים אחורה תמידית ככה שהם ניראים מאוד מאוד מפגרים, חסרי ביטחון שלא יודעים לנצל הזדמנויות גם אם הן קופצות להן מול העיניים כי הם נצמדים לשיטה שהם ידעו, ומתפשרים שמתחילים עם מכוערות כדי למקסם את אחוזי ההצלחה שלהם.
בקיצור השורה התחתונה, תצאו לשטח, תהיו עצמכם, אל תחקו אף אחד! לא את סניה לא את מיסטרי ולא שום גורו אחר. אתם צריכים להסתכל על עצמכם כאלפה לא עליהם.

ציטוט ההודעה
.