|
|
אמרתי לך, אין לי מה לאכול את הלב אני לא שם על הליגה הספרדית מבחינתי הליגה מחולקת ל2, בארסה וריאל ושאר הליגה.
הליגה של בארסה וריאל על ה*** שלי, הליגה השניה אני אוהד העטלפים כבר כמעט 3~4 שנים, ככה שלא מעניין אותי מה קורה למעלה כי וולנסיה לא תגיע למקום ה1 לפחות לא במצב שלה הכלכלי היום.
מה שאני אגיד? יש הוכחות, אני לא אומר שבארסה יותר טובים כן? גם היא לא חסר לה אבל גם ריאל מדריד עושה את הדברים האלה אז שלא תדבר על בארסה אם היא עושה את זה בעצמה.
אני לא אוהד לא את בארסה ולא את ריאל, אני אוהד מנצ'סטר יונייטד,
אבל זה מה זה טיפשי שאתם מתווכחים על זה..תקשיבו, כמעט כל שחקן כשיש לו הזדמנות הוא צולל, מה לעשות שכשאתה משחק נגד פפה, ראמוס וצ'אבי אלונסו יש לך מלא הזדמנויות חחחחח
האוהדים של ריאל פשוט פתטים עם כל ההתבכיינויות האלה, כשהם מפסידים השחקנים היריבים אשמים והשופטים אשמים ואופ"א אשמה ומי לא? וכשהם מנצחים..זה פשוט כי הם טובים, זה לא ברור?!
אתם יודעים למה השחקנים של ברצלונה צוללים? כי הם פוחדים מהרגליים של פפה וראמוס שלפני זה בחדר הלבשה מוריניו אמר להם "אני רוצה שתשברו להם את הרגליים!" אז הם מעדיפים ליפול לבד ולא להיפצע לכמה חודשים.
אבל על זה אף אחד לא אומר לכם כלום, נכון? על זה שיש לכם שחקנים שיש להם פוטנציאל יותר גדול להצליח ב-WWE מאשר בכדורגל.
תמיד יש את השחקנים שצוללים ותמיד יש טעויות שופטים אבל זה חלק מהכדורגל, תלמדו לקבל את ההפסד בכבוד ועכשיו אני מדבר פה לכל האוהדים, תלמדו לקבל את ההפסד בכבוד ולא להתחיל להאשים את כל העולם.
אל תקללו את השחקנים שצוללים - תקללו את השחקנים שלכם שלא היו מספיק חכמים לצלול לפני.![]()