אטו העלה את ברסה ליתרון אבל טורס הישווה,מתיאה ק'זמן ממש בפתיחת המחצית השנייה העלה את אתלטיקו ליתרון..
אטו העלה את ברסה ליתרון אבל טורס הישווה,מתיאה ק'זמן ממש בפתיחת המחצית השנייה העלה את אתלטיקו ליתרון..
|
|
טורס כזה ענק,השאיר את אחד משחקני ההגנה הטובים בעולם[פויול]מאחוריו בלי בעיות ועבר אותו כמו כלום.
ד"א-משחק ענק של פטרוב כמה כוח התקפי הוא מוסיף.
כמעט 3-1...
חבל , בארסה צריכים לנצל את זה שריאל הפסידה.
בינתיים זה לא הולך להם כל כך טוב...
כרטיס אדום לפאבלו מאתלטיקו!
משאיר קצת תקווה לבארסה...
נערך לאחרונה על ידי Meshuggah; 19-09-2005 בשעה 00:30.
איזה מזל יש לואלדז...
אדום לפבלו!
זהו נגמר 2-1 לאתטליקו....
משחק ענק באמת אחד הטובים ביותר,נהנתי מכול דקה.
השחקן המצטיין:מרטין פטרוב,פשוט עשה הכול במגרש.
טורס שבר בצורת של 17 משחקים ללא שער...כל הכבוד
בארסה וריאל נראות רעעעע רע מאוד..... באמת שחבל לי... ברור כאילו חח אהבת חיי ככה מפשלת...מקווה שנחזור לעצמנו...אני מקווה שכבר בינואר נראה חיזוק הגנתי כי זה בלתי אפשרי לשחק רק עם שני שחקני הגנה(פויול ואדמילסון.)אולגר,ג'יו,בלאטי=0.
אי אפשר כך
צריך לשחק כך בהגנה:
בלמים:
אדמילסון ומארקז...(אפשר גם לחזק פה..)
ימין:פויול.
שמאל:חיזוק ודחוףףףףףףףףףףףףףףףףףףף!.
Nobody knows it but you've got a secret smile
And you use it only for me
Nobody knows it but you've got a secret smile
And you use it only for me
ArIeL-BaRcA AKA Messi AKA EmP3RoR AKA ArIeL
בערסה רק מראה כמה היכולת שלה מפתיחת העונה עלובה (ואני לא מדבר כרגע על ריאל כי אין לי מילים פשוט).
אותה יכולת בדיוק כמו ריאל, אם לא יותר גרועה.
רק הניצחונות המקריים שלה חיפו על זה, נגד אלאבס מחזור ראשון היה חושך, יצא תיקו 0-0.
נגד מאיורקה שוב חושך, משחק מגעיל ואיכשהו הם יצאו עם 2 גולים מהזדמנות אחת. 2-0 לבערסה.
נגד ברמן זה כבר הגיע לשיא, ברמן שכבה להם על השער ולא ניצלה הזדמנויות (החטאות מול שער ריק ראבק!) ובאמת שאין לי מושג איך, דקו הבקיע גול שכל קשר שלו למציאות מקרי בהחלט, ופנדל רק אלוהים יודע אם היה.
סוף סוף הם הגיעו לקבוצה שמנצלת מצבים יחסית, ושמשחקת טוב, והאמת יצאה לאור.
בערסה ביכולת עלובה מפתיחת העונה.
LOL חטאפה ולה קורוניה מובילות תטבלה....
שריאל וברסה יקחו דוגמא מיובה....כי בינתיים נראה שהם יותר בדרך של מילאן....
2 דברים על המשחק שלא ציינתם:
*רונאלדיניו עשה מדיטציה ממושכת עם הכדור(נדב יעקובי).
*כל הכבוד לערוץ הספרדי.....לפספס גול ולעבור לשידור משחק כדוריד באמצע המשחק....מחדל כזה לא ראינו מאז המשחק של ישראל אוקראינה בערוץ 10(שהאשימו כמובן את האוקראינים).