One Shot - One Kill
|
|
ראיתי ניסוים, עשיתי ניסוים(לא משהו על אבל עשיתי).
האדם היה בחלל, אין טעם לפברק משהו שיעלה לך מאות מיליארדי דולרים. יש מספיק הוכחות לזה שזה קרה. מה, אחרי שהחלליות היו בחלל אחרי כמה זמן הם נחתו שוב בארץ שלהם? זה לא הגיוני אפילו.
אבל ניסוים עושים כל יום, אנשים רואים את זה ולפעמים אפילו מזמינים תקשורת ואז מדגימים את מהלך הניסוי.
אז הטיעון שלך חלש.
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.
pippo inzaghi segna per noi
אבל יש הוכחות שזה קרה!
אם יש הוכחות, סימן שראו את זה.
ואם זה פורץ דרך, פרסמו את זה.
אבל לא ראיתי את אלוהים מוריד יד מהשמיים. אף אחד לא ראה.
אף אחד לא ראה אותו. על מדענים עם שם עולמי שתיעדו ניסוים שפרסמו בחדשות בלי לערוך אפשר לסמוך. מילה שלי, כי זה כבר קורה כל יום ותמיד הניסוי שהם עשו, באמת קרה!
אז אתה מטומטם. או חסר ידע, ואז החובה שלך לחנך וללמד את עצמך, לא שלנו. שום דבר בעולם המדע לא בנוי על אמונה. יש דברים שיש עלייהם השערות, אבל זה לא חקוק בסלע, אם מתגלה שההשערה לא נכונה, זונחים אותה. רוצ. הוכחה שהמדע עובד? עצם העובדה שאתה קורא את מה שאני כותב עכשיו זאת הוכחה שהמדע עובד. מכוניות נוסעות, מטוסים שטסים, אינטרנט, חשמל, רפואה, קרם הגנה לשמש... כל אלו ועוד מבוססים נטו על המדע, ומוכיחים כל רגע ורגע בחיים שלך שהמדע עובד ומוכח. ואלוהים איפה? בוא תוכיח לי שהוא קיים. יודע מה, עזוב ״קיים וכל יכול״. רק תוכיח לי שהוא קיים.
(לגבי הירח, כאשר נחתנו על הירח השארנו שם מראות רטרו-רפלקטורים. מראות שמחזירות אור בדיוק לכיוון שממנו הוא הגיע. וזה כדי שנוכל לחשב במדוייק את המרחק מכדור הארץ. במכסחי המיתוסים הראו איך זה פועל. אם לדוגמא תכוון לייזר כזה לכל מיקום אחר , לא תקבל את הלייזר חזרה. בנוסף לכל, גם גילו שעם השנים הירח מתרחק מכדור הארץ. סתם כדרך אגב).
"One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"יצאתי מדעתי... מיד אשוב.
גם ישו הלך על המים וראו אותו. אז הנצרות היא הנכונה לדבריך.
אבל רגע, נס גלוי כזה בעצם מתועד בהרבה דתות מסביב לעולם. אז כולן נכונות?????
"One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"יצאתי מדעתי... מיד אשוב.
התכוונתי לטענה שהצגת שעם שלם ״ראה״ נס אז זה נכון. צר לי זה לא. ולהביא דברים שקראת בספר פנטזיה לא עושה את זה לנכון.