|
|
זה לגיטימי ולא אומר שהוא חושב שיש אלוהים.
הוא מגיב בפורום הזה אז הוא שואל את זה פה. לא צריך כל שאלה להפנות לרב.
ומה מפריע אם הוא לא קיים?
האמונה שלכם לא משפיעה על אנשים שלא מאמינים?
מה עם בפוליטיקה, בתחבורה , במיסים וכו'...
מה כל כך קשה להבין שאי אפשר להוכיח אי קיום של משהו?
נכון מאוד. אלוהים לא קיים, ולא ניתן להוכיח את זה. מכיוון שלא ניתן להוכיח משהו שלא קיים כמו אלוהים, פיית השיניים, קספר, והבוגימן.
"One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"יצאתי מדעתי... מיד אשוב.
אני מנחש שאם אתה לא עונה,זה כי אין לך איך לסתור את ההוכחות שהבאתי חוץ ממה מלטעון את אותה הטענה (שלא סותרת אגב את הסרטון עצמו),אותה טענה של חבר שלך.אמרתי לך,יש דברים שהם מעבר למדע שאפשר לדעת ולהבין.
זהו,אם אין לך מה להגיד,אנחנו נסיים את הדיון ואני לא חוזר להתווכח יותר עם מישהו.
הצלחה בהמשך ויום טוב אדוני.
אני מוכן לקבל סרטונים ביוטיוב כהסבר (זה מה שזה), אבל לא כעובדה. יש לך אפשרות להוכיח את דבריך, אתה מוזמן להציג אותם.
אין דבר שהוא ״מעבר למדע״. זה בולשיט שאתה אומר. מה שאתה אומר לגבי השילוב, גם הוא מטומטם מאחר ולא עובדים באותה הצורה.
![]()
נערך לאחרונה על ידי firya; 26-04-2012 בשעה 03:48.
"One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"יצאתי מדעתי... מיד אשוב.
ניקח את הדיון הזה כמשחק.כל הסבר עם הוכחות מדעיות מקבל נקודה
כל סרטון=נקודה
5-1 לטובתי
אתה=ההסבר שלך למה אסור לאחד אותם (עם הסבר לוגי) שמבוסס על דעה.
VS
דוקטורים,מתמטיקאים,בודהיסטים,פסיכולוגים=הה סברים שלהם למה צריך לאחד אותם (עם הוכחות מדעיות) שמבוסס על דעה.
הספדת ידידי.
אבל אני יתן לך עוד נקודה,הצלחת להפעיל אצלי את האגו ולהוציא אותי מהשלווה שלי (כל הכבוד).
אבל זה גם מה שגרם להפסד שלך.אם לא היית ממשיך ללעוג,לזלזל בגישה שלי,הייתי נשאר עם הגישה הפילוסופית וכנראה היית מנצח.
מצטער בשבילך.
יאללה זזתי לתרגל מדיטצייה כדי להרגע
peace
נערך לאחרונה על ידי Awake1; 26-04-2012 בשעה 06:13.
צודק, אגו.
״האהא, פרסמתי כמה סרטוני יוטיוב, אז אתה הפסדת״!
חוץ מזה על פי קביעה שרירותית שאתה החלטת על חוקיה בעיניי, זה עלוב. וקצת מעורר רחמים האמת.
מעבר לזה שאני לא בטוח שהבנת את דבריי. אם יש לך נקודה להעביר, ויש מישהו שכבר הסביר את זה בסרטון, בבקשה תציג אותו במקום לכתוב בהודעה. אבל בשום פנים ואופן שהוא לא הוכחה. הוחכה ממחקר, הוכחה מבדיקת הרעיונות וההשערות שהעלו בעבר, ואותם אתה נכשל לספק. כל כך הרבה אגו. אתה רץ לקחת את המדליה לפני שהספיקו להגיד לך: הפסדת.
הגישות לא יכולות להיות מוסברות יותר טוב מהתמונה שהבאתי (האמת כן, אבל מילא), הדת מחייבת ״אמונה״ כמה פה אמרו שהראיות לא מעניינות אותם או מתרצים את זה באידיאולוגיה (בולשיט)? וכמה הלא מאמינים דורשים לראות הוכחות, תציגו לנו ראיה לדברים שלכם?
כל מה שהם מסוגלים לעשות זה לצטט מספר שלא ביסס תפיסה במציאות בכלל.
ורק כדי שתדע, זה לא נותן כלום לטענה שלך העובדה שיש דברים חופפים. מן הסתם הדבר המוסרי הוא לא לרצוח. אז אם הדת אומרת ״אל תרצח״ לא אומר שעדיין יש לב תפיסה במציאות ושצריך לאחד אותן.
היחיד שמעורר פה רחמים,זה אתה,אין לך כבר מה להגיד,אז אתה מחקה את מה שאני אומר,זה שאני משתמש באגו לא פותר אותך מאגו,כל תגובה שלך מלאה בזה,בעצם לך תלמד מה זה אגו,אין לך אפילו מושג מה זה.
התמונה שלך היא גם לא הוכחה לכלום וזה הסבר עלוב שאפילו לא בנוי על כלום.אני מביא לך 5 סרטונים ששלוש מהם באורך 50 דקות ושתי סרטוני שמקצרים את ההסבר ובנוי על הוכחות מדעיות ומה שאתה זורק לי זה תמונה?מה אתה צוחק עליי?
תביא לי הסבר עם הוכחות מדעיות למה לא צריך לאחד את הדת ואת המדע,אם אין לך,אתה יכול לעוף בכיוון הזה>>>>>>>>> או זה <<<<<<<<<<<<<<<
2-5 לטובת.
ממשיכים!
נערך לאחרונה על ידי S.P.Q.R; 26-04-2012 בשעה 15:58.
One Shot - One Kill
אם אתה טוען שאין נשמה,אני מניח שחקרת את הנושא ואתה מסתמך על עובדות מדעיות,או שלא?
אני מביא לך 5 סרטונים שכולל מידע נפלא והסברים מדעיים,אם אין לך איך לסתור את זה מדעית ונתפס רק על קטנות,כי זה לא באמת משנה אם הטענה הזאת נכונה,יש שמה חומר מעבר ששווה יותר.ראית את כל הסרטון וזה הדבר היחיד שיכולת לסתור,נשארו לך עוד טענות לסתור+ 4 סרטונים.
ולא אתה לא יכול לטעון שהשאר זיון שכל אם משהו אחד לא נכון,אגב אם אני לא טועה אף אחד לא הוכיח שזה לא נכון,היפני רק לא הסכים לעשות את זה במעבדה ולהוכיח את זה שמה,אבל שוב זה לא מוכיח שהתאורייה שגוייה.
נערך לאחרונה על ידי Awake1; 26-04-2012 בשעה 16:31.