נערך לאחרונה על ידי wowmean; 26-04-2012 בשעה 12:22.
אין לי חתימה כי המנהל אסר עליי לשים אותה והוא איים עליי שאם אני ישים את החתימה אז אני
יענש![]()
|
|
אז מה עושים?
איך DEPOSIT?
יאללה קדימה חברס בואו נימצא אתר העלאות חדש![]()
אני אומר אנחנו צריכים לאחד את כל הישראלים ולהפסיק להעלות לשם שבוע .
אחרי זה נשלח מכתב ובו נגיד להם להחזיר אותנו למדינה A .
הם בטוח יקנו את זה כי אנחנו מביאים להם ים כסף.
מצידי אני אארגן דף בפייסבוק או משהו.
הבעיה שכולם פירסמו מלא מלא מלא תוכן בפורטלי הורדות וזה לא רלוונטי לימחוק הכל
מחכים לתשובה רשמית מהם..
לא כמו SHF
קשה למצוא , אני מחפש מלא זמן כבר עוד אתר.. לישראלים את עוד אתר העלאות טוב אם רייטים כמו SHF.
חחחח אחי כל IATRAF זה לא כל הישראלים...
גם מלא לינקים של SHF מפורסמים בהרבה מקומות ישראלים כמו Nako,Downcenter,Horadot.tv מה נעשה נמחק את כל הלינקים כדי שלא יהיה הורדות משם?
זה נראה לי חסר טעם והם גם לא יקשיבו לנו כי כנראה יש סיבה שהם מורידים לנו את הרייטים..
אין לי חתימה כי המנהל אסר עליי לשים אותה והוא איים עליי שאם אני ישים את החתימה אז אני
יענש![]()
כנראה הם כבר לא מרוויחים מהפרסומות בישראל הרבה כמו פעם או שפשוט הם ראו שאנחנו מרוויחים מהם הרבה כסף כי הרבה ישראלים פעילים באתר הזה אז אמרו למה לא נרוויח עליהם יותר ונוריד את הרייטים..
אבל עדיין אין תשובה רשמית מהם ולי הם לא עונים אז יכול להיות שזה ישתנה צריך לחכות בינתיים אני אומר כי לא נראה לי שיש ממש מה לעשות כרגע בקשר לזה..
יענש![]()
מצאתי אתר שמשלם 0.04$ על כל GB של הורדה. אני אבדוק אותו בקרוב מאוד ואם הוא יתאים והרווחים יהיו סבירים אני אפרסם פה
באסה שהורידו אותנו דרג למה?!!?!?!
אתם יודעים.. אתם יכולים להירשם על normal ואז לעלות לדרגה הכי גבוה ותקבלו כמעט אותו דבר כמו במקסימום ... וזה לא כל כך בעיה להעלות דרגות ..
איך עולים דרגות בnormal?