נכתב במקור על ידי BIaugrana פאדיחה, ג' ? לא אין ג'.
נכתב במקור על ידי 22nn לא אין ג'. אפשר רמז ? ול'
ספוילר: לקטגוריית פנאי ותחביבים לחץ על התמונה
נכתב במקור על ידי BIaugrana אפשר רמז ? ול' אין ל'. רמז: טניס נשים.
נכתב במקור על ידי 22nn אין ל'. רמז: טניס נשים. מריה שראפובה
נכתב במקור על ידי BIaugrana מריה שראפובה יפה מאוד. תביאו לי תמונה של משיח באמצע שיוט.
נכתב במקור על ידי BIaugrana אנדי - יוני ? נכתב במקור על ידי Sparta נרשם. יש א'?. נכתב במקור על ידי oXis רפאל נדאל נכתב במקור על ידי Smoxer314 כדור-רגל נכתב במקור על ידי dOrBh ו' .. אני חוזר על השאלה: תביאו לי תמונה של משיח באמצע שיוט.
נערך לאחרונה על ידי -Iniesta-; 29-04-2012 בשעה 19:13.
נכתב במקור על ידי 22nn אני חוזר על השאלה: תביאו לי תמונה של משיח באמצע שיוט. סליחה על העיכוב
נכתב במקור על ידי 22nn אני חוזר על השאלה: תביאו לי תמונה של משיח באמצע שיוט. זה טוב ?
נכתב במקור על ידי BIaugrana סליחה על העיכוב יפה מאוד. נכתב במקור על ידי oXis זה טוב ? מצטער ענו לפניך. תביאו לי תמונה של ירדן ג'רבי.
נכתב במקור על ידי 22nn יפה מאוד. מצטער ענו לפניך. תביאו לי תמונה של ירדן ג'רבי.
נכתב במקור על ידי oXis יפה מאוד. עוברים לטריוויה, מי האיש שזכה במדליית ארד בקיאקים באולימפיאדת סידני ?
נכתב במקור על ידי 22nn יפה מאוד. עוברים לטריוויה, מי האיש שזכה במדליית ארד בקיאקים באולימפיאדת סידני ? מיכאל קלגנוב
נכתב במקור על ידי BIaugrana מיכאל קלגנוב תשובה נכונה. נכתב במקור על ידי Sparta נרשם. יש א'?. נכתב במקור על ידי oXis רפאל נדאל נכתב במקור על ידי Smoxer314 כדור-רגל נכתב במקור על ידי dOrBh ו' .. ממשיכים לשאלה הבאה: באיזו תחרות אתלטיקה ובאיזו שנה קבע האתלט מייק פאוול את שיא העולם בקפיצה לרוחק?
נערך לאחרונה על ידי -Iniesta-; 29-04-2012 בשעה 19:20.
נכתב במקור על ידי 22nn תשובה נכונה. ממשיכים לשאלה הבאה: באיזו תחרות אתלטיקה ובאיזו שנה קבע האתלט מייק פאוול את שיא העולם בקפיצה לרוחק? באליפות העולם באתלטיקה שנערכה בטוקיו שביפן בשנת 1991 קפץ פאוול למרחק של 8.95 מטר ושבר את שיא העולם בקפיצה לרוחק
נכתב במקור על ידי BIaugrana באליפות העולם באתלטיקה שנערכה בטוקיו שביפן בשנת 1991 קפץ פאוול למרחק של 8.95 מטר ושבר את שיא העולם בקפיצה לרוחק יפה מאוד. חוזרים לגלגל המזל: _ _ _ _ - _ _ _ _
חוקי הפורום