קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [תקציר משחק - כדורגל] ריאל מדריד נגד באיירן מינכן 2-1 [1-3] | ליגת האלופות חצי הגמר | 25.4
    על ידי -Iniesta- בפורום ספורט מדיה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 26-04-2012, 17:05
  2. [תקציר משחק - כדורגל] באיירן מינכן נגד ריאל מדריד 2-1 | ליגת האלופות חצי הגמר | 17.4
    על ידי -Iniesta- בפורום ספורט מדיה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 19-04-2012, 17:11
  3. [תקציר משחק - כדורסל] ריאל מדריד - באיירן מינכן 0-0 (2-4 בפנדלים) | 13.8 | משחק ידידות
    על ידי -Max- בפורום ספורט מדיה
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 15-08-2010, 00:51
  4. ריאל מדריד - באיירן מינכן 500|50-500|13.8
    על ידי -Max- בפורום הימורים ו-Winner
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 13-08-2010, 17:25
  5. ריאל מדריד - באיירן מינכן
    על ידי Niggalavan בפורום הימורים ו-Winner
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 20-02-2007, 21:57
נושא נעול
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 24

ריאל מדריד - באיירן מינכן | ליגת האלופות - חצי הגמר, גומלין | 25.4 - 21:45

משתמש באטרף האוואטר של Pumba
    לייקים
    1066
    נקודות
    2,014

ברירת מחדל ריאל מדריד - באיירן מינכן | ליגת האלופות - חצי הגמר, גומלין | 25.4 - 21:45

תאריך ושעה:
    17.4,שלישי - 21:45

תלבושות:
    -
    אצטדיון:
    סנטיאגו ברנבאו, מדריד (מושבים: 81,178)

ריאל מדריד לקראת המשחק:
    רגע אחרי שצלחה את המבחן הכי קשה של העונה וניצחה את ברצלונה בקמפ נואו 1:2 משערים של סמי חדירה ורונאלדו והבטיחה כנראה את האליפות כשעל הנייר סיכוייה של ברצלונה אפסיים. ריאל מדריד ניצבת בפני אתגר לא פחות קשה: הבלאנקוס יארחו מחר את באיירן מינכן לגומלין חצי הגמר של ליגת האלופות, וינסו למחוק פיגור 2:1 כדי להעפיל לגמר באליאנץ ארנה. היא מגיעה למשחק בידיעה שכנראה ותעלה לא תתקשה מול צ'לסי שהעיפה יום קודם את בארסה ולאחר שנים רבות תזכה באלופות.

מוריניו. יעלה את ריאל לגמר ?

באיירן מינכן לקראת המשחק:
    באיירן מגיעה לגומלין במצב טוב לאחר שניצחה 1:2 את ריאל וכרגע היא בגמר שיארח בביתה. באיירן אמנם כבר איבדה סיכוי להחזיר לעצמה את אליפות גרמניה, אבל בזירה היבשתית מדובר בקבוצה דורסנית גם השנה. בנוסף למקום שני ו-71 שערים בבונדסליגה, החבורה של יופ היינקס עברה בשלב הבתים בצ'מפיונס בית סופר קשה שכלל את נאפולי, ויאריאל ומנצ'סטר סיטי, טחנה את באזל בשמינית הגמר, עברה את מארסיי ברבע וכאמור ניצחה את ריאל במפגש הראשון ביניהן. "ננסה לתת את 100 האחוזים שלנו כדי לנצח בהתמודדות, 20 הדקות הראשונות יהיו קריטיות", קבע שוויינשטייגר עם תחילת מסיבת העיתונאים. "אנחנו מגיעים למאני טיים עם המון מוטיבציה. כל אחד מאיתנו יצטרך לתת את כל כולו, שום דבר מעבר לזה לא חשוב - לא האגו של הסופרסטארים ולא שום דבר אחר. אנחנו חייבים לנצח, זו השורה התחתונה"

פרנק ריברי

הימור אישי:
    לדעתי באיירן מינכן תצליח לשלוט על שיטת המשחק שלה ושל ריאל ותצליח לצאת מהמשחק עם כרטיס לגמר בביתה.

ספוילר:

לקטגוריית פנאי ותחביבים לחץ על התמונה

2. קישורים ממומנים

The Man And The Legend
    האוואטר של MaoReal
    שם פרטי
    מאור
    לייקים
    853
    נקודות
    1,392
    משפט מחץ
    No Pain No Gain

ריאל קיבל סופר ביטחון מהקלאסיקו , שהיא יודעת שהאליפות שלה ועכשיו היא תאבק בכל הכוח על חלום הדאבל
    לדעתי ריאל גם תעפיל לגמר , בזכות משחק חזק , ולחץ כמו בקלאיסקו ...
    נערך לאחרונה על ידי MaoReal; 25-04-2012 בשעה 18:30.

Welcome back Carvajal

לייקים
    1066
    נקודות
    2,014

כל הכבוד לבאיירן הראתה שהיא מסוגלת להתמודד עם קבוצה כמו ריאל ועשתה את זה מעולה.

ספוילר:

The Man And The Legend
    האוואטר של MaoReal
    שם פרטי
    מאור
    לייקים
    853
    נקודות
    1,392
    משפט מחץ
    No Pain No Gain

באמת כל הכבוד לבאיירן , שיחקה טוב מאוד , לחץ מעולה הם הפעילו כמעט כל המשחק ..
    וראמוס רמאוס , איזה החטאה נוראית מהעונשין .. אבל לא נורא כי צריך סבלנות בחיים ..
    כי על כל שנה שנעוף מהאלופות בסוף ניקח את התואר , כמו באליפות

Welcome back Carvajal

משתמש כבוד האוואטר של -HAIM-
    שם פרטי
    חיימוביץ
    לייקים
    1234
    נקודות
    83
    פוסטים בבלוג
    77

זה לא רק החטאה נוראית של ראמוס אלא ההחטאות של קקה ושל רונאלדו, באיירן באו מוכנים ויכלו לגמור את המשחק כבר במחצית הראשונה למרות יתרון מוקדם של 2 שערים של ריאל, החטאות של טירונים של גומז ורובר, אבל משחק מעולה משני הצדדים דווקא נהנתי.

The Man And The Legend
    האוואטר של MaoReal
    שם פרטי
    מאור
    לייקים
    853
    נקודות
    1,392
    משפט מחץ
    No Pain No Gain

ציטוט נכתב במקור על ידי -messi- צפיה בהודעה
    זה לא רק החטאה נוראית של ראמוס אלא ההחטאות של קקה ושל רונאלדו, באיירן באו מוכנים ויכלו לגמור את המשחק כבר במחצית הראשונה למרות יתרון מוקדם של 2 שערים של ריאל, החטאות של טירונים של גומז ורובר, אבל משחק מעולה משני הצדדים דווקא נהנתי.
    כן , אבל הדגשתי דווקא את ההחטאה של ראמוס כי גם קסיאס הדף 2 פנדליפ וגם נויאר , אז ככה שאם אמוס מכניס גול זה שיויון

Welcome back Carvajal

משתמש כבוד האוואטר של -HAIM-
    שם פרטי
    חיימוביץ
    לייקים
    1234
    נקודות
    83
    פוסטים בבלוג
    77

ציטוט נכתב במקור על ידי Blancos צפיה בהודעה
    כן , אבל הדגשתי דווקא את ההחטאה של ראמוס כי גם קסיאס הדף 2 פנדליפ וגם נויאר , אז ככה שאם אמוס מכניס גול זה שיויון
    את קקה הייתי מעיף מריאל מדריד, מאה טעיות הוא עושה במשחק חשוב.

The Man And The Legend
    האוואטר של MaoReal
    שם פרטי
    מאור
    לייקים
    853
    נקודות
    1,392
    משפט מחץ
    No Pain No Gain

אז ? לא היה לו משחק טוב קורה ..
    גם לצאבי , אייניסטה , ומסי היה משחק גרוע בקלאיסקו אז מעיפים אותם מברצלונה ?
    לא , מתמודדים נכון הפסדנו את האלופות אבל כמו שרשמתי , בסוף הגביע יגיע

Welcome back Carvajal

לייקים
    1066
    נקודות
    2,014

יש הרבה מאוד שינויים שהייתי עושה גם בבארסה וגם בריאל, אוכל לתת לך רשימה.

אבל מבחינת קאקה הייתי משאיר אותו, הוא שחקן מעולה שרק נהרס עם השנים. לאחר הפציעות וההסתגלות שלו הייתה לו הזדמנות לפרוח מחדש והתפקיד היחיד שקיבל זה מחמם ספסלים.

אוכל לומר לך את השינוי שיהיה ואני חושב שצריך שיהיה בברצלונה:

מאמן:
    לאחר שבארסה הפסידה את התארים החשובים זה סיום הקריירה של גווארדיולה והוא כנראה עוזב לארסנל עם השמועות נכונות.

שחקנים:
    יש הרבה שחקנים שברצלונה צריכים, הם נטולים משחקנים, אין להם חלוץ טבעי,גיבויים לצ'אבי ואינייסטה.

עם תבקש אתן לך פירוט

ספוילר:

בלאי
    להתראות נעורים, שלום אהבה.
    האוואטר של Michael
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    1078
    נקודות
    418
    משפט מחץ
    וזה שבתי כנסת פתוחים בשבת זה פייר?

אז אחרי שראיתי את השידור החוזר היום, אני חייב להגיד שאני מאוכזב.
    אף אחד בריאל מדריד לא הראה מנהיגות, כל המנהיגים לכאורה פשוט נעלמו ברגע האמת, וזה הדבר הכי גרוע שיכול לקרות.
    הוכח סטטיסטית - אם הבעיטה הראשונה בפנדלים מוחטאת, קבוצת המחטיא תודח - וזה הוכח גם כשרונאלדו החטיא. ההחמצה של קאקה היא פשוט קופי של ההחמצה של רונאלדו, עבודה נהדרת של נוייאר שנכנס לראש השחקנים וידע בדיוק לאן היגוואין יבעט, זינק נהדר והיה נפלא בכל המשחק.
    אמנם לדעתי לא היה אמור להיות פנדל לטובת באיירן מינכן, אבל אין ספק שהצדק נעשה ולבאיירן מינכן הגיע לעלות, והם יקבלו יתרון אדיר מהעובדה שמשחק הגמר ייערך באליאנץ ארנה.
    אבל, אין ספק שכל העולם התאכזב ממי שעלה לגמר - כולם ציפו שהגמר יהיה סופר קלאסיקו, ובסוף דווקא באיירן וצ'לסי עלו. טוב נו, נקווה למשחק טוב.
    מתוך: כלכליסט
    ניק קאר כתב ספר המסביר איך האינטרנט פוגע לנו במוח והופך אותנו לשטחיים. איש לא שמע על הספר עד שהוא "תורגם" לסרטון ביוטיוב והפך ללהיט ויראלי והוכיח בדיוק את מה שקאר טוען

משתמש כבוד
    MHFC 1913
    האוואטר של -Max-
    לייקים
    503
    נקודות
    6,557

ציטוט נכתב במקור על ידי BIaugrana צפיה בהודעה

אבל מבחינת קאקה הייתי משאיר אותו, הוא שחקן מעולה שרק נהרס עם השנים. לאחר הפציעות וההסתגלות שלו הייתה לו הזדמנות לפרוח מחדש והתפקיד היחיד שקיבל זה מחמם ספסלים.

מאמן:
    לאחר שבארסה הפסידה את התארים החשובים זה סיום הקריירה של גווארדיולה והוא כנראה עוזב לארסנל עם השמועות נכונות.

שחקנים:
    יש הרבה שחקנים שברצלונה צריכים, הם נטולים משחקנים, אין להם חלוץ טבעי,גיבויים לצ'אבי ואינייסטה.

עם תבקש אתן לך פירוט
    אשמח לפירוט של ה"הרבה מאוד שינויים" שהיית עושה בריאל

יצא לי לראות רק תהארכה והפנדלים עם החברים בפיצרייה האמת אבל שמעתי שריאל עלו ל2-0 מוקדם וחבל שלא הצליחו לנצל את זה, מזכיר קצת את החצי גמר השני
    נשבע שהשופט שרק בסוף ידעתי שרונאלדו עומד להחטיא, הייתה לי הרגשה כזאת. חבל שזה קרה, כשהבועט הכי טוב בקבוצה מחטיא את הבעיה הראשונה זה משפיע
    קסיאס היה כרגיל מלך אבל אוי אוי אוי ראמוס, בטח עדיין מחפשים את הכדור
    היה חצי גמר שקול מאוד אבל הולך להיות גמר משעמם
    אני עם צ'לסי

AS Roma io non vivo senza te האוואטר של Erik Lamela
    שם פרטי
    יוני
    לייקים
    909
    נקודות
    58
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    AS Roma io non vivo senza te.

במקרה יצא לי לראות רק את אולי 5 דק' מהמשחק.

מ106 עד דקה 113 בערך, ואז הלכתי להתיישב בפאב כשכבר היה את הפנדל שרונאלדו החטיא.
    קיצור היה כיף לשתות בירה בזרימה ולראות את ראמוס בועט לאלף עזאזל.
    Erik Lamela 8

משתמש כבוד
    half-man half-amazing
    האוואטר של Durden
    שם פרטי
    בן
    לייקים
    118
    נקודות
    606

מאמן:

שחקנים:

עם תבקש אתן לך פירוט
    לברצלונה אין חלוץ טבעי כי זאת שיטת המשחק שלהם, השיטה של הטיקי-טאקה ששינתה את כל צורת החשיבה על הכדורגל בעולם. לא בגלל שהם לא יכולים להביא או לא מוצאים.
    בדיוק בגלל שאין להם חלוץ טבעי וכל הקבוצה מתמסרת עד לבעיטה האחרונה של השחקן שנמצא בעמדה הכי טובה, זה מה שהפך את ברצלונה לברצלונה - הקבוצה שנגדה עושים בונקר.
    מה עוד אמרת? גיבויים לצ'אבי ואינייסטה? אם כבר אז גיבוי לצ'אבי כי אינייסטה בן 26 יש לו עוד הרבה לשחק, ובגלל זה ברצלונה נלחמה כל כך והביאה את פבריגאס..גיבוי לעתיד כשצ'אבי יפרוש ואם אינייסטה יפצע יש את פדרו, יש את אדריאנו, יש את אפלאיי, יש את וויה..

אני לא חושב שיש כל כך מה לשנות בברצלונה, זה שהיא הפסידה לא אומר שצריך לעשות עכשיו שינויים ועוד שינויים כל כך קיצוניים..בסוף מפסידים..לא משנה כמה תארים לקחת, כמה שנים היית בטופ מתישהו אתה תפסיד כי אי אפשר להישאר בטופ כל החיים. בדרך כלל הקבוצות שלא מצליחות להגיע לטופ בחזרה הם אותם קבוצות שישר אחרי שהם מפסידות עושות ישר שינויים והם לא מסתגלים כל כך מהר לשינויים שהם עשו ולכן הם לא מצליחות לחזור לטופ..

לפי דעתי כדאי להביא לברצלונה עוד בלם כגיבוי לפויול ולהתחיל ישר לשתף אותו הרבה, רוטציה בין פויול לגיבוי שלו כי לא נשאר לו עוד הרבה זמן לשחק. בינתיים הם משתמשים במסצ'ראנו לזה ובלם זה לא התפקיד הטבעי שלו ולא נראה לי שהוא יוכל להחזיק הרבה זמן בתפקיד הזה.

לייקים
    1066
    נקודות
    2,014

ציטוט נכתב במקור על ידי Durden צפיה בהודעה
    לברצלונה אין חלוץ טבעי כי זאת שיטת המשחק שלהם, השיטה של הטיקי-טאקה ששינתה את כל צורת החשיבה על הכדורגל בעולם. לא בגלל שהם לא יכולים להביא או לא מוצאים.
    בדיוק בגלל שאין להם חלוץ טבעי וכל הקבוצה מתמסרת עד לבעיטה האחרונה של השחקן שנמצא בעמדה הכי טובה, זה מה שהפך את ברצלונה לברצלונה - הקבוצה שנגדה עושים בונקר.
    מה עוד אמרת? גיבויים לצ'אבי ואינייסטה? אם כבר אז גיבוי לצ'אבי כי אינייסטה בן 26 יש לו עוד הרבה לשחק, ובגלל זה ברצלונה נלחמה כל כך והביאה את פבריגאס..גיבוי לעתיד כשצ'אבי יפרוש ואם אינייסטה יפצע יש את פדרו, יש את אדריאנו, יש את אפלאיי, יש את וויה..

אני לא חושב שיש כל כך מה לשנות בברצלונה, זה שהיא הפסידה לא אומר שצריך לעשות עכשיו שינויים ועוד שינויים כל כך קיצוניים..בסוף מפסידים..לא משנה כמה תארים לקחת, כמה שנים היית בטופ מתישהו אתה תפסיד כי אי אפשר להישאר בטופ כל החיים. בדרך כלל הקבוצות שלא מצליחות להגיע לטופ בחזרה הם אותם קבוצות שישר אחרי שהם מפסידות עושות ישר שינויים והם לא מסתגלים כל כך מהר לשינויים שהם עשו ולכן הם לא מצליחות לחזור לטופ..

לפי דעתי כדאי להביא לברצלונה עוד בלם כגיבוי לפויול ולהתחיל ישר לשתף אותו הרבה, רוטציה בין פויול לגיבוי שלו כי לא נשאר לו עוד הרבה זמן לשחק. בינתיים הם משתמשים במסצ'ראנו לזה ובלם זה לא התפקיד הטבעי שלו ולא נראה לי שהוא יוכל להחזיק הרבה זמן בתפקיד הזה.
    אהלן בן, כיף לשמוע ממך.

לנושא -
    אל תנסה ללמד אותי דברים שאני כבר יודע, שיטת הטיקי טקה זאת שיטה שבדרך כלל מנוהלת במשחקים חשובים יותר ממשחקים לדוגמא כמו ברצלונה אבל אף אחד לא מתפלא לראות את זה כמו שאמרתי במשחק ליגה. גם שיטת הטיקי טקה המפורסמת צריכה חלוץ כמו דויד וויה למשל שידע לגמור את המהלך ולאחר שוויה נפצע בארסה ברוב טיפשותה לא השאילה עד סוף העונה חלוץ שיוכל להחליף אותו אלא לעייף את מסי או את אלכסיס סאנצ'ס.

ואתה יודע למה קונים גיבויים ושחקנים "רזרבים" ? למתי ששחקנים עייפים או חס וחלילה נפצעים. לא אמרתי בגלל שהיא הפסידה צריך לשנות. לאחר הנסיבות שכנראה פפ עוזב אז כנראה המאמן הבא יעשה שינויים רלוונטים לתקופה בעתיד.

ספוילר:

משתמש כבוד
    MHFC 1913
    האוואטר של -Max-
    לייקים
    503
    נקודות
    6,557

אהלן בן, כיף לשמוע ממך.

לנושא -
    אל תנסה ללמד אותי דברים שאני כבר יודע, שיטת הטיקי טקה זאת שיטה שבדרך כלל מנוהלת במשחקים חשובים יותר ממשחקים לדוגמא כמו ברצלונה אבל אף אחד לא מתפלא לראות את זה כמו שאמרתי במשחק ליגה. גם שיטת הטיקי טקה המפורסמת צריכה חלוץ כמו דויד וויה למשל שידע לגמור את המהלך ולאחר שוויה נפצע בארסה ברוב טיפשותה לא השאילה עד סוף העונה חלוץ שיוכל להחליף אותו אלא לעייף את מסי או את אלכסיס סאנצ'ס.

ואתה יודע למה קונים גיבויים ושחקנים "רזרבים" ? למתי ששחקנים עייפים או חס וחלילה נפצעים. לא אמרתי בגלל שהיא הפסידה צריך לשנות. לאחר הנסיבות שכנראה פפ עוזב אז כנראה המאמן הבא יעשה שינויים רלוונטים לתקופה בעתיד.
    למה אתה לא מתייחס לתגובה שלי?
    אני רוצה לדעת איזה שינויים היית עושה בריאל ולא כדי לרדת עליך אלא כדי לפתח דיון

נושא נעול
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:37.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,854 | הודעות: 8,173,441 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect