קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [תקציר משחק - כדורגל] ריאל מדריד נגד באיירן מינכן 2-1 [1-3] | ליגת האלופות חצי הגמר | 25.4
    על ידי -Iniesta- בפורום ספורט מדיה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 26-04-2012, 17:05
  2. [תקציר משחק - כדורגל] באיירן מינכן נגד ריאל מדריד 2-1 | ליגת האלופות חצי הגמר | 17.4
    על ידי -Iniesta- בפורום ספורט מדיה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 19-04-2012, 17:11
  3. [תקציר משחק - כדורסל] ריאל מדריד - באיירן מינכן 0-0 (2-4 בפנדלים) | 13.8 | משחק ידידות
    על ידי -Max- בפורום ספורט מדיה
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 15-08-2010, 00:51
  4. ריאל מדריד - באיירן מינכן 500|50-500|13.8
    על ידי -Max- בפורום הימורים ו-Winner
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 13-08-2010, 17:25
  5. ריאל מדריד - באיירן מינכן
    על ידי Niggalavan בפורום הימורים ו-Winner
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 20-02-2007, 21:57
נושא נעול
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 24 מתוך 24

ריאל מדריד - באיירן מינכן | ליגת האלופות - חצי הגמר, גומלין | 25.4 - 21:45 - עמוד 2

משתמש באטרף האוואטר של Pumba
    לייקים
    1066
    נקודות
    2,014

ציטוט נכתב במקור על ידי -Max- צפיה בהודעה
    למה אתה לא מתייחס לתגובה שלי?
    אני רוצה לדעת איזה שינויים היית עושה בריאל ולא כדי לרדת עליך אלא כדי לפתח דיון
    לא שמתי לב, וכנראה שכתבתי מתוך אינסטיקט ולא שמתי לב. אני לא ממש דואג לריאל אבל עם אתה כבר שואל אותי ?
    למכור את היגוואין, לתת במה יותר לקאייחון ביחד בחוד עם בנזמה, להשאיל את חדירה לעונה ולתת במה לקאקה ולגראנרו.

ספוילר:

לקטגוריית פנאי ותחביבים לחץ על התמונה

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד
    half-man half-amazing
    האוואטר של Durden
    שם פרטי
    בן
    לייקים
    118
    נקודות
    606

ציטוט נכתב במקור על ידי BIaugrana צפיה בהודעה
    אהלן בן, כיף לשמוע ממך.

לנושא -
    אל תנסה ללמד אותי דברים שאני כבר יודע, שיטת הטיקי טקה זאת שיטה שבדרך כלל מנוהלת במשחקים חשובים יותר ממשחקים לדוגמא כמו ברצלונה אבל אף אחד לא מתפלא לראות את זה כמו שאמרתי במשחק ליגה. גם שיטת הטיקי טקה המפורסמת צריכה חלוץ כמו דויד וויה למשל שידע לגמור את המהלך ולאחר שוויה נפצע בארסה ברוב טיפשותה לא השאילה עד סוף העונה חלוץ שיוכל להחליף אותו אלא לעייף את מסי או את אלכסיס סאנצ'ס.

ואתה יודע למה קונים גיבויים ושחקנים "רזרבים" ? למתי ששחקנים עייפים או חס וחלילה נפצעים. לא אמרתי בגלל שהיא הפסידה צריך לשנות. לאחר הנסיבות שכנראה פפ עוזב אז כנראה המאמן הבא יעשה שינויים רלוונטים לתקופה בעתיד.
    לא ניסיתי ללמד אותך כלום חלילה, אני רק מביע את דעתי על השינויים שאתה חושב שצריך לעשות. לגבי המשפט שהדגשתי אותו, אני לא חושב שהבנתי אותו כל כך אבל אם כן הבנתי אותו נכון אתה טוען שברצלונה צריכה לשחק רק במשחקים חשובים בטיקי-טאקה שלה ובכל משחקי הליגה הרגילים שלה היא צריכה לשחק בשיטה אחרת? אם כן אז לפי דעתי אתה טועה, לפי דעתי ברצלונה כמו כל קבוצה צריכה לדבוק בשיטת המשחק שלה ולא לשנות שיטות כי זה יגרום לבלבול גדול בקבוצה וילכו לאיבוד. ודווקא יש להם את השחקן שמסיים מהלכים וזה מסי והוא עושה את זה בצורה הטובה ביותר שיכולה להיות חחח אל תגיד לי שאתה עדיין לא שבע רצון ממה שמסי עושה לכם בקבוצה..והבחור לא נראה עייף ובמידה והוא התעייף עושים חילוף מקומות וזה עוד דבר שמייחד את ברצלונה, אין אף פעם מקום ריק, כל הזמן חילופי מקומות מהירים שמייצבים את ההתקפה בלי להשאיר חורים.

חחח מה שכתבת על החלוץ והגיבויים שצריך להביא זה מה שאתה חושב שהמאמן הבא יעשה או מה שאתה חושב שצריך לעשות? כי המאמן הבא יעשה שינויים, אפשר להיות בטוחים בזה, כל עוד הם יביאו מאמן מבחוץ ולכן אני חושב שדווקא ברצלונה צריכה להביא מאמן מבפנים לאמן את הקבוצה בדיוק כמו שעשו עם גווארדיולה, מאמן שלא ישנה את שיטת המשחק אלא יתאים את תוכניותיו אליה.

לייקים
    1066
    נקודות
    2,014

ציטוט נכתב במקור על ידי Durden צפיה בהודעה
    לא ניסיתי ללמד אותך כלום חלילה, אני רק מביע את דעתי על השינויים שאתה חושב שצריך לעשות. לגבי המשפט שהדגשתי אותו, אני לא חושב שהבנתי אותו כל כך אבל אם כן הבנתי אותו נכון אתה טוען שברצלונה צריכה לשחק רק במשחקים חשובים בטיקי-טאקה שלה ובכל משחקי הליגה הרגילים שלה היא צריכה לשחק בשיטה אחרת? אם כן אז לפי דעתי אתה טועה, לפי דעתי ברצלונה כמו כל קבוצה צריכה לדבוק בשיטת המשחק שלה ולא לשנות שיטות כי זה יגרום לבלבול גדול בקבוצה וילכו לאיבוד. ודווקא יש להם את השחקן שמסיים מהלכים וזה מסי והוא עושה את זה בצורה הטובה ביותר שיכולה להיות חחח אל תגיד לי שאתה עדיין לא שבע רצון ממה שמסי עושה לכם בקבוצה..והבחור לא נראה עייף ובמידה והוא התעייף עושים חילוף מקומות וזה עוד דבר שמייחד את ברצלונה, אין אף פעם מקום ריק, כל הזמן חילופי מקומות מהירים שמייצבים את ההתקפה בלי להשאיר חורים.

חחח מה שכתבת על החלוץ והגיבויים שצריך להביא זה מה שאתה חושב שהמאמן הבא יעשה או מה שאתה חושב שצריך לעשות? כי המאמן הבא יעשה שינויים, אפשר להיות בטוחים בזה, כל עוד הם יביאו מאמן מבחוץ ולכן אני חושב שדווקא ברצלונה צריכה להביא מאמן מבפנים לאמן את הקבוצה בדיוק כמו שעשו עם גווארדיולה, מאמן שלא ישנה את שיטת המשחק אלא יתאים את תוכניותיו אליה.
    לא הבנת אותי, שמים לב. התכוונתי שברצלונה כן צריכה ויכולה לשחק טיקי טקה נגד קבוצות מדרגות נמוכות יותר אלא לא במובן של לנסות להתעלל בהם אלא להעביר את הזמן.

ספוילר:

משתמש כבוד
    half-man half-amazing
    האוואטר של Durden
    שם פרטי
    בן
    לייקים
    118
    נקודות
    606

לא הבנת אותי, שמים לב. התכוונתי שברצלונה כן צריכה ויכולה לשחק טיקי טקה נגד קבוצות מדרגות נמוכות יותר אלא לא במובן של לנסות להתעלל בהם אלא להעביר את הזמן.
    נגד קבוצות מדרגות נמוכות ברצלונה צריכה לשחק בטיקי-טאקה ולשים יותר דגש על להעביר את הזמן? לזה אתה מתכוון? כי אני לא כל כך חושב שזה משנה אם זה נגד קבוצות מדרגות נמוכות כי היא שולטת בכדור בצורה מוחלטת ולהפך, היא צריכה לנצל כל רגע כדי להבקיע כמה שיותר.

AS Roma io non vivo senza te האוואטר של Erik Lamela
    שם פרטי
    יוני
    לייקים
    909
    נקודות
    58
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    AS Roma io non vivo senza te.

אין יותר טיקי-טקה, הטיקי טקה הזה כבר לא עובדת כמעט, הקבוצות הבינו איך לצאת מזה.
    פשוט מאוד לשחק סגנון איטלקי, לחטוף את הכדור וישר לצאת למתפרצת
    Erik Lamela 8

לייקים
    1066
    נקודות
    2,014

ציטוט נכתב במקור על ידי Francesco Totti צפיה בהודעה
    אין יותר טיקי-טקה, הטיקי טקה הזה כבר לא עובדת כמעט, הקבוצות הבינו איך לצאת מזה.
    פשוט מאוד לשחק סגנון איטלקי, לחטוף את הכדור וישר לצאת למתפרצת
    ברצלונה דווקא הצליחה יפה מאוד לטרטר את ריאל בקלאסיקו.

ספוילר:

AS Roma io non vivo senza te האוואטר של Erik Lamela
    שם פרטי
    יוני
    לייקים
    909
    נקודות
    58
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    AS Roma io non vivo senza te.

ברצלונה דווקא הצליחה יפה מאוד לטרטר את ריאל בקלאסיקו.
    אבל עמדה יפה בהגנה וגם ניצחה.
    Erik Lamela 8

משתמש כבוד האוואטר של -NiR-
    שם פרטי
    ניר
    לייקים
    15
    נקודות
    1,040
    משפט מחץ
    תשאף להגיע לירח, מקסימום תיפול תהיה כוכב

תודה לריאל על העונה המדהימה שהיא נתנה! אחרי כל התקוות במשך השנים עם כל הרכשים סוף סוף זכינו באליפות!
    והדחה בליגת האלופות לא מזיזה לי, לבאיירן הגיע אין מה לעשות השנה הזאת היא מארחת אפשר להבין את הטירוף שיש להם בעיניים
    HALLA MADRID!!!!!!

The Man And The Legend
    האוואטר של MaoReal
    שם פרטי
    מאור
    לייקים
    853
    נקודות
    1,392
    משפט מחץ
    No Pain No Gain

ציטוט נכתב במקור על ידי -NiR- צפיה בהודעה
    תודה לריאל על העונה המדהימה שהיא נתנה! אחרי כל התקוות במשך השנים עם כל הרכשים סוף סוף זכינו באליפות!
    והדחה בליגת האלופות לא מזיזה לי, לבאיירן הגיע אין מה לעשות השנה הזאת היא מארחת אפשר להבין את הטירוף שיש להם בעיניים
    HALLA MADRID!!!!!!
    כן אה , חבל שהשנה הגמר לא היה בברנבאו במקום שנה שעברה , איזה עונה זו הייתה יכולה להיות !

Welcome back Carvajal

נושא נעול
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:22.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,181 | הודעות: 8,173,768 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect