קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. לאן יוצאים היום ?
    על ידי ToNiC בפורום דיבורים
    תגובות: 41
    הודעה אחרונה: 08-11-2008, 11:42
  2. אז, לאן אתם יוצאים היום?
    על ידי אור בפורום דיבורים
    תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 24-04-2007, 13:44
  3. לאן יוצאים היום?
    על ידי אור. בפורום דיבורים
    תגובות: 36
    הודעה אחרונה: 13-01-2007, 20:56
  4. לאן יוצאים היום?!אלו שבקריות! וכולם :)
    על ידי zvovon בפורום דיבורים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 02-05-2006, 19:09
  5. לאן אתם יוצאים היום?
    על ידי SyNtaX בפורום דיבורים
    תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 01-04-2006, 00:20
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 20 מתוך 20

לאן יוצאים היום - עמוד 2

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ
    when you wanna succeed as bad as you wanna breath, then you'll be successful

ציטוט נכתב במקור על ידי EylonInAyalon צפיה בהודעה
    לא מוזר, סתם היה לנו קצת ספרי קצף אז הדבקנו קצף למלא בנות בשיער, בגב, בתחת עד שנתקלנו בכמה בנות הלא נכונות שחשות את עצמן יותר מדי וזה מה שאני שונא במדינה הזאת כי אני בטוח ב100 אחוז שאם היינו עושים דברים כאלה בחו"ל בנות היו צוחקות מיזה וזה לא היה מפריע להן. חבל שיש בנות שלוקחות את זה רחוק מדי וקוראות לכל מגע קטן "הטרדה מינית" כאילו שאפשר לחשוב מי הן בכלל.
    אל תגיד שזה בגלל שאתם בארץ ולא בחו"ל
    כי זה חרטה .. אומר לך את האמת לי יש בעיה עם דברים כאלה
    ומבטיח לך שאם מישו היה עושה לי את זה הוא היה מסיים את הערב באיכילוב
    ישר בלי לחשוב פעמיים מוריד לו פצצה של החיים ולא עוזב אותו עד שיפרידו בנינו עם לום
    כי מי עושה שטויות כאלה ?
    זה נשמע מה זה קריפי חחחחחחח
    כאילו אתם עוקבים אחרי בנות , קופצים מעל בניינים , מגיעים לסמטה אפלה עם בחורה...
    מתיזים עליה קצף בתחת ובורחים
    נערך לאחרונה על ידי minimax; 26-04-2012 בשעה 22:53.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    17
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    That man possesses the most terrifying power. One by one he turns the people around him into his allies.

ציטוט נכתב במקור על ידי minimax צפיה בהודעה
    אל תגיד שזה בגלל שאתם בארץ ולא בחו"ל
    כי זה חרטה .. אומר לך את האמת לי יש בעיה עם דברים כאלה
    ומבטיח לך שאם מישו היה עושה לי את זה הוא היה מסיים את הערב באיכילוב
    ישר בלי לחשוב פעמיים מוריד לו פצצה של החיים ולא עוזב אותו עד שיפרידו בנינו עם לום
    כי מי עושה שטויות כאלה ?
    זה נשמע מה זה קריפי חחחחחחח
    כאילו אתם עוקבים אחרי בנות , קופצים מעל בניינים , מגיעים לסמטה אפלה עם בחורה...
    מתיזים עליה קצף בתחת ובורחים
    אם לי היו עושים את זה הייתי מקסימום צוחק/רודף אחריהם ומחזיר להם (לא במכות-מרסס אותם חזרה).
    וכן אני אומר שזה בגלל שאנחנו בארץ מנסיון של חברים שהיו בארצות הברית, באירופה שעשו הרבה יותר שטויות מיזה ואף אחד לא יצא עליהם שם.
    לך יש בעיה עם זה, סבבה לרוב הישראלים יש בעיה עם זה. אנשים לא יודעים לצחוק. פעם נגיד בדרך חזרה הביתה מישהו זרק עלי בלון מים והוא פגע לי בראש, פשוט התחלתי להתפוצץ מצחוק במקום כאילו מה לעזאזל קרה עכשיו חח והמשכתי ללכת. כי גם אני עושה שטויות לאנשים אז אני מבין למה הם עושים את זה-זה מצחיק אז למה שאני סתם יתעצבן זה באמת מצחיק.

ואתה יודע למה הלכנו מכות אתמול? איזה ילד אחד אמר לאחד מהחברים שלי חג שמח, החבר היה עם קצף ביד ולחץ לו אותה והילד היה כולו לחוץ זה דביק יבן זונה קיצר לחוץ כמו טמפון אמרנו לו שזה יעבור תוך שניה ושזה דביק רק לכמה דקות והלכנו, אחרי זה הוא מצא אותנו שוב והוא היה עם איזה חבר והוא כזה שאל אותי כמה אני מוכר תעגיל (סתם היה לי איזה עגיל מנצנץ כזה מגניב שעושה אור ושנראה כמו הרחבה) אבל לאמשנה זה היה התירוץ שלו להתחיל מכות, אמרתי לו שזה לא למכירה, הוא התחיל להכנס למרחב האישי שלי יותר מדי קרוב ופשוט דפקתי לו אגרוף לפנים וכמה בעיטות ואחד מהחברים בא לעזור לי עם החבר השני שלו וזהו ואז הלכנו. אז זה מה שהית רוצה שיקרה? באמת? זה יום העצמאות אחי אנשים לוקחים יותר מדי קשה כולה קצף ><

ציטוט נכתב במקור על ידי R0Y צפיה בהודעה
    אתה בטח מדבר על הדאבל אקספרסו.. כן זה בן זונה אבל בזבוז כסף.
    tomrrowland - נגמרו הכרטיסים נזכרת מאוחר מדי
    שניכם בטח מדברים על דאבל אספרסו..

והייתי במרחק נגיעה מהטומארולנד הזה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

משתמש מתקדם
    לייקים
    22
    נקודות
    73
    משפט מחץ
    אנשים חיים את החיים כאילו מעולם לא ימותו, ומתים כאילו מעולם לא חיו.

אם לי היו עושים את זה הייתי מקסימום צוחק/רודף אחריהם ומחזיר להם (לא במכות-מרסס אותם חזרה).
    וכן אני אומר שזה בגלל שאנחנו בארץ מנסיון של חברים שהיו בארצות הברית, באירופה שעשו הרבה יותר שטויות מיזה ואף אחד לא יצא עליהם שם.
    לך יש בעיה עם זה, סבבה לרוב הישראלים יש בעיה עם זה. אנשים לא יודעים לצחוק. פעם נגיד בדרך חזרה הביתה מישהו זרק עלי בלון מים והוא פגע לי בראש, פשוט התחלתי להתפוצץ מצחוק במקום כאילו מה לעזאזל קרה עכשיו חח והמשכתי ללכת. כי גם אני עושה שטויות לאנשים אז אני מבין למה הם עושים את זה-זה מצחיק אז למה שאני סתם יתעצבן זה באמת מצחיק.

ואתה יודע למה הלכנו מכות אתמול? איזה ילד אחד אמר לאחד מהחברים שלי חג שמח, החבר היה עם קצף ביד ולחץ לו אותה והילד היה כולו לחוץ זה דביק יבן זונה קיצר לחוץ כמו טמפון אמרנו לו שזה יעבור תוך שניה ושזה דביק רק לכמה דקות והלכנו, אחרי זה הוא מצא אותנו שוב והוא היה עם איזה חבר והוא כזה שאל אותי כמה אני מוכר תעגיל (סתם היה לי איזה עגיל מנצנץ כזה מגניב שעושה אור ושנראה כמו הרחבה) אבל לאמשנה זה היה התירוץ שלו להתחיל מכות, אמרתי לו שזה לא למכירה, הוא התחיל להכנס למרחב האישי שלי יותר מדי קרוב ופשוט דפקתי לו אגרוף לפנים וכמה בעיטות ואחד מהחברים בא לעזור לי עם החבר השני שלו וזהו ואז הלכנו. אז זה מה שהית רוצה שיקרה? באמת? זה יום העצמאות אחי אנשים לוקחים יותר מדי קשה כולה קצף ><

שמע אחי יש גבול
    לפוצץ על מישהו בלון מים בלי קשר לעולם זה לא מצחיק
    מה עם יש משהו חשוב כמו פאלאפון ודברים כאלה
    איזה עבודה בהיסטוריה מאיפה אני יודע.

להשפריץ על בנות שאתה לא מכיר קצץ זה אולי מצחיק אבל מלכלך מעצבן ומה אתה קשור אליהן בכלל?
    אם למשל אתם מרוכזים במקום שכולם משפריצים על כולם אז סבבה הן צריכות להבין שהן נכנסות למשהו כזה, אבל להשפריץ לבנות שאתה לא מכיר ספריי בתחת.
    הגזמתה טיפה עם החופשיות והצחוקים.

תעשה מה שאתה רוצה על עצמך תעשה כמה שטויות שאתה רוצה אבל זה נגמר ברגע שזה עובר לאנשים שאתה לא מכיר.

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ
    when you wanna succeed as bad as you wanna breath, then you'll be successful

חחחחחחחח "התחיל להיכנס למרחב האישי שלי" נשבע שאני אוהב את איך שאתה מתנסח
    בכל מקרה עשית בשכל .. יש כאלה שלא מבינים במילים ..

ציטוט נכתב במקור על ידי D@nIeL צפיה בהודעה
    שניכם בטח מדברים על דאבל אספרסו..

והייתי במרחק נגיעה מהטומארולנד הזה
    כן ..דאבל אספרסו .. טעים ביותר
    מזתומרת היית מרחק נגיעה? פרטים! פרטים!
    האמת? אני מת ללכת לשם רק בגלל כל הטירוף הזה שהולך שם
    באמת משהו לא נורמלי

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:43.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect