שלוםמה זה מהיירות האלאה וכמה היא צריכה להיות ב5מג
תודה![]()
שלוםמה זה מהיירות האלאה וכמה היא צריכה להיות ב5מג
תודה![]()
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
מהירות העלאה משמשת בעיקר לשליחת קבצים למשתמש אחר על גבי רשת האינטרנט או לשרת קבצים.
למשל אם תעלה סרט ל-rapidshare אז המהירות על פיה ישלח הסרט לשרת תקבע לפי מהירות ההעלאה שלך.
לגבי כמה המהירות צריכה להיות זה הכל תלוי בספקית אינטרנט שלך אתה צריך לשאול אותם כמה מהירות העלאה הם נותנים לך.
החישוב הסטנדרטי של מהירות ההעלאה הוא:
אינטרנט 5 MB:
מהירות הורדה = 5000 חלקי 8 = 625Kbps
מהירות העלאה = 625 חלקי 8 = 78KBps
נערך לאחרונה על ידי therider1; 21-04-2012 בשעה 22:23.
בברכה, therider1 מנהל פורום תמיכה טכנית וחומרה.
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
http://www.pro-pc.co.il
למה לך 5mb היום המהירויות של האינטרנט לא משהיה פעם והמחירים מאד טובים לדוגמא היום תוכל למצוא 30mb ספק+תשתית ב-105 שקל בלי להתווכח במחיר כולל ראוטר
יכול להיות שאין לו תשתית או לא יודע מה בכל אופן אני אישית הייתי ממליץ לו גם כן על 30 מגה בנטויזן כי יש להם עכשיו מבצע חם לחודש הנ"ל (אפריל)
30 ש"ח על 30 מגה לא כולל בזק או הוט (תשתית), ספקית בלבד. ובבזק אתה משלם במידה והיית עד עכשיו גולש על 20 מגה עוד תוספת של 10 ש"ח ואתה מלך יש לך 30 מגה , סה"כ אתה משלם 150 שקל בערך לכל היותר !!.