נכתב במקור על ידי
EylonInAyalon
אם לי היו עושים את זה הייתי מקסימום צוחק/רודף אחריהם ומחזיר להם (לא במכות-מרסס אותם חזרה).
וכן אני אומר שזה בגלל שאנחנו בארץ מנסיון של חברים שהיו בארצות הברית, באירופה שעשו הרבה יותר שטויות מיזה ואף אחד לא יצא עליהם שם.
לך יש בעיה עם זה, סבבה לרוב הישראלים יש בעיה עם זה. אנשים לא יודעים לצחוק. פעם נגיד בדרך חזרה הביתה מישהו זרק עלי בלון מים והוא פגע לי בראש, פשוט התחלתי להתפוצץ מצחוק במקום כאילו מה לעזאזל קרה עכשיו חח והמשכתי ללכת. כי גם אני עושה שטויות לאנשים אז אני מבין למה הם עושים את זה-זה מצחיק אז למה שאני סתם יתעצבן זה באמת מצחיק.
ואתה יודע למה הלכנו מכות אתמול? איזה ילד אחד אמר לאחד מהחברים שלי חג שמח, החבר היה עם קצף ביד ולחץ לו אותה והילד היה כולו לחוץ זה דביק יבן זונה קיצר לחוץ כמו טמפון אמרנו לו שזה יעבור תוך שניה ושזה דביק רק לכמה דקות והלכנו, אחרי זה הוא מצא אותנו שוב והוא היה עם איזה חבר והוא כזה שאל אותי כמה אני מוכר תעגיל (סתם היה לי איזה עגיל מנצנץ כזה מגניב שעושה אור ושנראה כמו הרחבה) אבל לאמשנה זה היה התירוץ שלו להתחיל מכות, אמרתי לו שזה לא למכירה, הוא התחיל להכנס למרחב האישי שלי יותר מדי קרוב ופשוט דפקתי לו אגרוף לפנים וכמה בעיטות ואחד מהחברים בא לעזור לי עם החבר השני שלו וזהו ואז הלכנו. אז זה מה שהית רוצה שיקרה? באמת? זה יום העצמאות אחי אנשים לוקחים יותר מדי קשה כולה קצף ><