קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. אני חייב התייעצות בקשר לחברה שלי ... :\
    על ידי Fury בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 17-08-2006, 00:16
  2. צריך התייעצות בקשר לחזרה לאימונים.
    על ידי KoChiNi בפורום רפואה ובריאות
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 06-08-2006, 02:23
  3. שאלה בקשר לידידה שנדרסה
    על ידי GolD בפורום דיבורים
    תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 05-03-2006, 18:35
  4. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 12-02-2006, 16:45
  5. תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 06-11-2005, 01:45
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

התייעצות בקשר לידידה

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל התייעצות בקשר לידידה

אז ככה: אני מתנדב פעם בשבוע עם בחורה אחת באיזשהו מקום..בזמן האחרון הרגשתי שאני מתחיל להתאהב בה וקראתי קצת הרבה איך להפוך ידידה לחברה ופעלתי לפי זה לאחרונה והאמת ששמתי לב שאני באמת מצליח ליצור יותר משיכה..אבל בשבוע האחרון יצא לי לדבר איתה על משהו והיא ענתה שחבר שלה בלה בלה בלה...למען האמת לא היה לי מושג שיש לה חבר (וגם חבר שלי שמכיר אותה די הרבה זמן התפלא לשמוע ממני שיש לה חבר) ואם הייתי יודע את זה מלכתחילה - לא הייתי מפתח ציפיות בנוגע אליה...
    עכשיו ברור לי שאני צריך לרדת ממנה אבל זה יהיה לי קשה אם אני אמשיך להיפגש איתה כל שבוע בזמן שאין לה מושג מה אני מרגיש כלפיה.
    אז חשבתי לגשת אליה ולהיות כנה איתה (כי היא הזכירה השבוע שיש לה חבר אז אני לא חושב שיש לי הרבה מה להפסיד כרגע)!! הקטע הוא שהייתי רוצה שתייעצו לי איך יותר כדאי לי לפעול ובעצם איך להגיד לה את זה -
    אפשרות 1 - "תשמעי, אני מתחיל לפתח רגשות כלפייך, אבל בגלל שיש לך חבר וזה לא מתאים - הייתי מציע שנפסיק להתנדב ביחד ולחכות שזה יעבור לי..."
    אפשרות 2 - "תשמעי, אני חושב שאני מתחיל להתאהב בך והיה לי חשוב שתדעי את זה..לא אכפת לי איך תגיבי - אני אמשיך להתנהג כרגיל...".
    אני חושב שאלו 2 גישות שונות..
    בקיצור מה אתם אומרים? אפשרות 1 או 2 ? או שבכלל יש לכם עצה אחרת בשבילי...תודה!!!!!

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    146
    נקודות
    75

רוצה עצות?

1. אל תגיד לבחורה שאתה מתחיל להתאהב בה שום דבר טוב לא יצא מזה גם אם לא היה לה חבר, תחשוב על זה אין לך קשר עם הבחורה הזאת חוץ משיחות בעבודה ואתה עכשיו רוצה ליפול עליה מהשמיים ולאמר לה שאתה מתאהב בה? מתכון למוזרות וכישלון.

2. עבור הלאה אל תתקע על בחורה אחת במיוחד לא כזאת עם חבר, יש עוד מלא בנות בחוץ שאתה יכול להכיר ואפילו אתה יכול לנצל את הידידות שלכם כדי שתכיר לך מישהי.
    נערך לאחרונה על ידי R0Y; 27-04-2012 בשעה 19:25.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    שושו
    לייקים
    9
    נקודות
    0

לא אחד ולא שתיים לפי מה שהבנתי מהאפשריות שהצגת שאתה לא באמת מבין בפיקאפ אני מציע שתקרא טיפה בכלליות לא צריך הרבה ותתחיל להבין יותר
    ולנושא הנה מה שאני חושב:

קודם כל תברר בכלל אם יש לה חבר באמת.יש לה? תחתוך אין? תתחיל לפעול

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אני מסכים איתך..למרות שלא הייתי מגדיר את היחסים איתה כפגישות עבודה, פשוט יש כמה פרטים שהחסרתי וזה יותר מורכב ממה שאתה מתאר...
    חוץ מזה לא העליתי בדעתי להגיד לה שאני מתאהב בה לפני שידעתי שיש לה חבר!! ואחרי מה שאמרת אני חושב שאני באמת לא צריך ליפול עליה עם הסיפור הזה.
    אני צריך לעבור הלאה וזה מה שאני אנסה לעשות בזמן הקרוב, למרות שלהמשיך לראות אותה כל שבוע יכול ליצור קצת בעיה...אבל אני מאמין שאני אתגבר על זה. תודה על העזרה שלך!!!!!

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ל-My_Game_Is_Best:
    אני לא אמרתי שאני מבין באמת בפיקאפ, רק אמרתי שקראתי איך אפשר להפוך ידידה שאתה מכיר להיות חברה שלך...
    כבר חשבתי על זה שאולי היא סתם אמרה שיש לה חבר (ולפי הפייסבוק שלה זה ממש לא נראה שיש לה!!) אבל מצד שני קשה להאמין שהיא סתם אמרה לי (היא לא ביצ'ית או משהו כזה)..פשוט יכול להיות שממש לאחרונה היא נכנסה לקשר עם מישהו...אבל אני באמת אנסה לברר את זה יותר!!

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

יש לה חבר? אל תחשוב להגיד לה בכלל שיש לך רגשות אלייה, זה סתם יסבך אותה וזה יסבך עוד יותר אותך. (אם אתה חושב שזה יוריד לך "אבן" מהלב, אתה טועה. אתה סתם תאכל סרטים שהעברת את הכדור אלייה ותצפה כל יום שהיא תתקשר אלייך ותגיד לך שהיא רוצה אותך. דבר שלא יקרה. )

עצתי- קח אותה בהתחלה של משמרת\ התנדבות, איתך לצד. תגיד לה ככה "לך כרגע יש חבר, אני לא רוצה להרוס את מה שיש ביניכם כרגע מאותה הסיבה שאני לא הייתי רוצה שגבר יהרוס מה שיש ביני לבין מישהי. יש לי כבוד אלייך, ויש לי כבוד לחבר שלך. עד שלא תפרדו מרצונך החופשי, אני יותר לא יוצר איתך קשר"

היא אומנם תאכל תעצמה באותו הרגע והיא תבהל מזה, והיא תתחיל להגיד לך דברים כמו " לא מאמי..אני רוצה להמשיך להיות ידידה שלך וחבל לי עלייך" ועוד כל מיני זיוני מח של בנות. שכח מזה. ברגע שהיא תבין (והיא תבין) כמה שאתה גבר בזה שאתה בא ואומר לה שאתה לא רוצה לפגוע במערכת היחסים בינה לבין חבר שלה, היא תבין כמה אתה בן אדם טוב ואז היא תשקול פעמים מה היא רוצה לעשות.

בהצלחה.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:45.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect