אז ככה: אני מתנדב פעם בשבוע עם בחורה אחת באיזשהו מקום..בזמן האחרון הרגשתי שאני מתחיל להתאהב בה וקראתי קצת הרבה איך להפוך ידידה לחברה ופעלתי לפי זה לאחרונה והאמת ששמתי לב שאני באמת מצליח ליצור יותר משיכה..אבל בשבוע האחרון יצא לי לדבר איתה על משהו והיא ענתה שחבר שלה בלה בלה בלה...למען האמת לא היה לי מושג שיש לה חבר (וגם חבר שלי שמכיר אותה די הרבה זמן התפלא לשמוע ממני שיש לה חבר) ואם הייתי יודע את זה מלכתחילה - לא הייתי מפתח ציפיות בנוגע אליה...
עכשיו ברור לי שאני צריך לרדת ממנה אבל זה יהיה לי קשה אם אני אמשיך להיפגש איתה כל שבוע בזמן שאין לה מושג מה אני מרגיש כלפיה.
אז חשבתי לגשת אליה ולהיות כנה איתה (כי היא הזכירה השבוע שיש לה חבר אז אני לא חושב שיש לי הרבה מה להפסיד כרגע)!! הקטע הוא שהייתי רוצה שתייעצו לי איך יותר כדאי לי לפעול ובעצם איך להגיד לה את זה -
אפשרות 1 - "תשמעי, אני מתחיל לפתח רגשות כלפייך, אבל בגלל שיש לך חבר וזה לא מתאים - הייתי מציע שנפסיק להתנדב ביחד ולחכות שזה יעבור לי..."
אפשרות 2 - "תשמעי, אני חושב שאני מתחיל להתאהב בך והיה לי חשוב שתדעי את זה..לא אכפת לי איך תגיבי - אני אמשיך להתנהג כרגיל...".
אני חושב שאלו 2 גישות שונות..
בקיצור מה אתם אומרים? אפשרות 1 או 2 ? או שבכלל יש לכם עצה אחרת בשבילי...תודה!!!!!

ציטוט ההודעה