קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 16-06-2013, 17:29
  2. 2 תמונות שלי מהיום =D
    על ידי MrP בפורום דיבורים
    תגובות: 43
    הודעה אחרונה: 21-07-2007, 17:49
  3. הsk שלי תקוע (דחוף)
    על ידי mixman בפורום סלולרי וטאבלטים כללי
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 05-09-2005, 00:22
  4. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 22:31
  5. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 01:31
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 5 << ראשון 12345 אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 61

הDC שלי.. - עמוד 3

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    45
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    you hesitate you masterbate

ציטוט נכתב במקור על ידי danielrodoy צפיה בהודעה
    HBS = בחורה מסוימת, S זה משתנה כמו X במט'
    זה מה שחשבתי אבל לא הבנתי כאילו איזה מילה מתאימה לשם שמתחילה בS

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי danielrodoy צפיה בהודעה
    HBS = בחורה מסוימת, S זה משתנה כמו X במט'
    זה לא צורת רבים כאילו?
    HB אחת
    HBS כמה

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    45
    נקודות
    50
    משפט מחץ

מצטער שלפעמים זה מגיע באיחור של יום, לא יוצא לי לשבת הרבה על המחשב יותר עם הכל.. (למרות שאתמול היה קל חחח)

יום אחת עשרה

ספוילר:
    יום חופש, אין לכם משימות ביום הזה, יש לכם קצאת חופש לעצמכם

איך הלך

ספוילר:
    אחלה? לא עשיתי יותר מידי אבל עדיין יצאתי החוצה קניתי כמה דברים, היה סבבה.

יום שתיים עשרה

ספוילר:
    לראות סרת פורנו במשך 30 דק' תוך כדי שמירה על רמת המיניות במצב נמוך לאורך כל היום (גם היום, רואים פורנו ולא נותנים ביד!)

איך הלך

ספוילר:
    סבבה, במהלך היום לא היה קשה מידי.. אבל אז ראיתי פורנו ומזה לשמור על רמת מיניות במצב נמוך?! אני פאקינג רואה פורנו.. ולא סתם גם אחד טוב, כנראה שכדי לשמור על רמת מיניות נמוכה צריך לשים משהו מגעיל.. בקיצור לא הצלחתי לשמור על רמת מיניות נמוכה אבל גם לא אוננתי..

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    שושו
    לייקים
    9
    נקודות
    0

יש פה דברים מיותרים וממש מפגרים מזה לראות פורנו חצי שעה ולא להביא ביד איך זה יעזור לך במקום זה עדיף שתדלג על שלבים מיותרים או שתעשה לעצמך משימות תאמין לי זה הכי מספק

משתמש מתחיל
    לייקים
    22
    נקודות
    2

יאלללה עוד 9 ימיים אתה יכול ואתה מסוגל ואתה תצליח לעשות את זה!!

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי My_Game_Is_Best צפיה בהודעה
    יש פה דברים מיותרים וממש מפגרים מזה לראות פורנו חצי שעה ולא להביא ביד איך זה יעזור לך במקום זה עדיף שתדלג על שלבים מיותרים או שתעשה לעצמך משימות תאמין לי זה הכי מספק
    קטע פסיכולוגי או וואטאבר
    יהיה לו מספיק זמן לעשות מה שבזין שלו איפה שבא לו אחרי זה

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    45
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי StyleByBrahano צפיה בהודעה
    יאלללה עוד 9 ימיים אתה יכול ואתה מסוגל ואתה תצליח לעשות את זה!!
    נקווה.

ציטוט נכתב במקור על ידי My_Game_Is_Best צפיה בהודעה
    ת'אמת לא יודע, אבל מה אכפת לי רק חצי שעה..
    אני מעדיף כבר לסיים את זה לפי איך שזה ואחר כך פשוט לצאת החוצה בלי משימות בלי כלום, אבל לסיים את הDC

טוב סבבה נמשיך -

יום שלוש עשרה

ספוילר:
    שמור על רמת המיניות נמוכה גם כאשר אתה נמשך מינית למישהי. גש ל15 נשים ותן להם מחמאה לא מינית, לאחר מכן גש ל15 נשים ותן להם מחמאה מינית.

איך הלך

ספוילר:
    להגיד לכם ת'כלס, חזר לי כל הפחד גישה, מה זה לגשת ל15 בחורות ולתת להן מחמאה מינית, מחמאה לא מינית כבר אמרתי אבל מינית? כאילו מה אני יכול להגיד שזה עוד בסדר, מה כוסית? ממתי זה מיני.. באמת שלא ידעתי מה להגיד. התחלתי עם ה15 לא מינית, לא היה קשה יותר מידי כי נכנסתי לחנות של TNT ואמרתי שם לכמה בתא הלבשה שהג'ינס נראה עליה טוב, חולצה.. אחר כך יצאתי וסיימתי את זה אמרתי לכמה אותו הדבר.. המשכתי כמה שיחות, אבל לא ידעתי כל כך מה לומר כאילו זה התחיל בהיי אני תומר מדברים קצת, מאיפה את וזה ואז טוב ביי.. נקווה שזה ישתפר בעתיד, תתנו עצות בכל מקרה.

עכשיו הגענו לחלק הקשה, באמת שלא ידעתי מה להגיד לחלק, אמרתי לכמה שיש להן גוף יפה (WTF מה אני פדופיל?) כמה אתן נראות ממש טוב, רובן היו בקבוצות וכאילו ציחקקו אבל לא היה אכפת לי רק רציתי להצליח בזה, לא היה אכפת לי להמשיך עוד העיקר שהפחד גישה גם לקטע הזה יעלם. לקראת הסוף כבר הוא התחיל להעלם.. סבבה אחרי שאיזה שלושים בנות צחקו עליי חחח, אבל לא היה אכפת לי הרגשתי כמו מלך. הייתה איזה אחת בסוף שאמרתי לה שיש לה רגליים של דוגמנית (חחחחחחח) אחר כך ממש צחקתי, כי מי אמור להתחיל ככה עם בחורה!? זה כזה מטומטם.. בקיצור אחר כך הייתי רעב מת קניתי לעצמי משהו לאכול ועכשיו אני פה היה אחלה יום בסך הכל, מחר אני באמת לא יודע מה אני הולך לעשות.. מחר יום הזיכרון איך מתחילים עם מישהי?! ותסתכלו על יום 14 מזה איך אני אמור לעשות את זה.. נקווה לטוב.

תודה על התמיכה

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    45
    נקודות
    50
    משפט מחץ

Cool

פאק אני מרגיש טוב עם עצמי! יום עצמאות שמח לכולםםם בפעם הראשונה בשנים האחרונות אשכרה נהנתי מלצאת ביום העצמאות ולא לא בגלל הזיקוקים שכמעט התעלפתי בגללם (הייתי ממש קרוב שזה התחיל) אלה שבגלל שבפעם הראשונה פשוט באתי לבנות, רובן שיכורות או סתם מטומטות והתחלתי איתן, ולא הייתה בעיה אשכרה התחלתי איתן ולא שאלתי מה השעה או לאיפה להגיע..

יום ארבע עשרה

ספוילר:
    גש ל30 נשים, ובקש מהם לצאת לשתות קפה מתישהו, תנסה לקחת מהם מספר פאלפון. אם הם נותנות לך אותו תמחק אותו!

איך הלך

ספוילר:
    הלך מעולה! בהתחלה יצאתי לבד, התקשרתי לחברים שלי אבל הם רצו לראות ת'משחק של ריאל ביארן ושהם יבואו אחרי שהוא יגמר אז יצאתי לבד, המשימה היום הייתה קשה במיוחד והיא הייתה קפיצת מדרגה כמו ביום החמישי.. במקום לבקש מבנות לצאת לשתות קפה.. (אני שונא קפה) ביקשתי פשוט להיפגש איתן, אבל לא סתם באתי ואמרתי רוצה להיפגש מתישהו (אני מקווה שלא ככה אמורים לעשות) אלה באתי (דוגמה מהסטים האחרונים שעשיתי כי שם הייתי ממש משוחרר) "היי ראיתי אותך מרחוק ונראת לי ממש חמודה אז הייתי חייב לבוא איך קוראים לך?" ומשם המשכתי שיחה, בעיקר כללית, אם זה היא הייתה בקבוצה אז ביקשתי שהיא תכיר לי את כולם.. עוד משהו מטורף שעשיתי זה באתי לקבוצה של בנים ובנות שלפני זה תמיד חשבתי שהבנים חברים של הבנות אבל לא! רוב המקרים זה סתם בנים שהיו מתים להיות עם הבנות אבל אין להם ת'אומץ (או לפחות ככה חשבתי) והתחלתי שיחה איתם, עם כולם.. קראתי באיזה במקום שכדי שהאחרים ירגישו בנוח שאני נמצא צריך להתחבר עם כולם ואחר כך לדבר עם מי שאתה רוצה כי אז כולם יחשבו שאתה מצחיק ושזה בסדר שאתה לוקח אותה שנייה לצד.. וזה באמת עבד! הייתי כל כך מודהם מזה, לדעתי עשיתי הרבה יותר מ30 בנות.. אני לא יודע אם זה היה האלכוהול שעזר לי להשתחרר או שסתם אני מתחיל לאבד את הפחד גישה אבל הרגשתי כמו מלך, את המספרים מחקתי אבל רק בסוף הערב.. היו לי 23 מספרים ודיברתי עם איזה 50 בנות או טיפה יותר.. באתי קליל אליהן, ועוד דבר שקראתי (לפני שיצאתי ביום העצמאות קראתי כמה מדריכים כי בכל זאת זה לא סתם לשאול מה השעה צריך להיות בולט) שכדי ללבוש חפץ אחד מיוחד או פריט לבוש אחד מיוחד כדי להבליט את עצמך, זה נראה לי היה של מיסטרי אז קניתי משקפיים זוהרות כאלה http://f.nanafiles.co.il/upload/Xter...s/20472725.jpg רק זוהרות..
    נראה לי שאני ארשום דיווח שטח נפרד לאחד הסטים היותר טובים שלי, אני באמת מרגיש מצויין אתם לא מבינים כמה.. אני מסתכל עכשיו לפני 14 יום מה רשמתי, לפני 16 יום איזה אשכול של בכיין כתבתי..
    החברים באו אחרי הרבה זמן, הייתי חייב להשוויץ בפלאפונים שקיבלתי ואז עד סוף הלילה פשוט כולנו הסתובבנו וזה היה בקלילות כזאת, לא ניסיתי כבר לעשות ת'קטע הזה אלה פשוט הסתובבנו ונהנו. בן הימים הטובים ביותר שהיו לי, אולי בחיים.
    אני היום הולך לעשות את יום 15, תקראו אותו זה הולך להיות יותר קשה..

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

כל הכבוד לך אני ממש מבסוט בשבילך אתה עושה שיפור גדול כל הכבוד !!!
    רק להבא עשה טובה אל תשתה אלכוהול כשאתה עושה את זה.
    כשתסיים את התכנית אתה יכול לשתות אלכוהול בשביל הכיף, אבל התכנית נועדה לשפר אותך ואלכוהול יכול קצת להרוס את זה.
    בכל מקרה כל הכבודד

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    45
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי polo321 צפיה בהודעה
    כל הכבוד לך אני ממש מבסוט בשבילך אתה עושה שיפור גדול כל הכבוד !!!
    רק להבא עשה טובה אל תשתה אלכוהול כשאתה עושה את זה.
    כשתסיים את התכנית אתה יכול לשתות אלכוהול בשביל הכיף, אבל התכנית נועדה לשפר אותך ואלכוהול יכול קצת להרוס את זה.
    בכל מקרה כל הכבודד
    חשבתי על זה תאמת אבל בכל זאת יום העצמאות יש רק פעם בשנה..

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Justsomeguy צפיה בהודעה
    פאק אני מרגיש טוב עם עצמי! יום עצמאות שמח לכולםםם בפעם הראשונה בשנים האחרונות אשכרה נהנתי מלצאת ביום העצמאות ולא לא בגלל הזיקוקים שכמעט התעלפתי בגללם (הייתי ממש קרוב שזה התחיל) אלה שבגלל שבפעם הראשונה פשוט באתי לבנות, רובן שיכורות או סתם מטומטות והתחלתי איתן, ולא הייתה בעיה אשכרה התחלתי איתן ולא שאלתי מה השעה או לאיפה להגיע..

יום ארבע עשרה

ספוילר:
    גש ל30 נשים, ובקש מהם לצאת לשתות קפה מתישהו, תנסה לקחת מהם מספר פאלפון. אם הם נותנות לך אותו תמחק אותו!

איך הלך

ספוילר:
    הלך מעולה! בהתחלה יצאתי לבד, התקשרתי לחברים שלי אבל הם רצו לראות ת'משחק של ריאל ביארן ושהם יבואו אחרי שהוא יגמר אז יצאתי לבד, המשימה היום הייתה קשה במיוחד והיא הייתה קפיצת מדרגה כמו ביום החמישי.. במקום לבקש מבנות לצאת לשתות קפה.. (אני שונא קפה) ביקשתי פשוט להיפגש איתן, אבל לא סתם באתי ואמרתי רוצה להיפגש מתישהו (אני מקווה שלא ככה אמורים לעשות) אלה באתי (דוגמה מהסטים האחרונים שעשיתי כי שם הייתי ממש משוחרר) "היי ראיתי אותך מרחוק ונראת לי ממש חמודה אז הייתי חייב לבוא איך קוראים לך?" ומשם המשכתי שיחה, בעיקר כללית, אם זה היא הייתה בקבוצה אז ביקשתי שהיא תכיר לי את כולם.. עוד משהו מטורף שעשיתי זה באתי לקבוצה של בנים ובנות שלפני זה תמיד חשבתי שהבנים חברים של הבנות אבל לא! רוב המקרים זה סתם בנים שהיו מתים להיות עם הבנות אבל אין להם ת'אומץ (או לפחות ככה חשבתי) והתחלתי שיחה איתם, עם כולם.. קראתי באיזה במקום שכדי שהאחרים ירגישו בנוח שאני נמצא צריך להתחבר עם כולם ואחר כך לדבר עם מי שאתה רוצה כי אז כולם יחשבו שאתה מצחיק ושזה בסדר שאתה לוקח אותה שנייה לצד.. וזה באמת עבד! הייתי כל כך מודהם מזה, לדעתי עשיתי הרבה יותר מ30 בנות.. אני לא יודע אם זה היה האלכוהול שעזר לי להשתחרר או שסתם אני מתחיל לאבד את הפחד גישה אבל הרגשתי כמו מלך, את המספרים מחקתי אבל רק בסוף הערב.. היו לי 23 מספרים ודיברתי עם איזה 50 בנות או טיפה יותר.. באתי קליל אליהן, ועוד דבר שקראתי (לפני שיצאתי ביום העצמאות קראתי כמה מדריכים כי בכל זאת זה לא סתם לשאול מה השעה צריך להיות בולט) שכדי ללבוש חפץ אחד מיוחד או פריט לבוש אחד מיוחד כדי להבליט את עצמך, זה נראה לי היה של מיסטרי אז קניתי משקפיים זוהרות כאלה http://f.nanafiles.co.il/upload/Xter...s/20472725.jpg רק זוהרות..
    נראה לי שאני ארשום דיווח שטח נפרד לאחד הסטים היותר טובים שלי, אני באמת מרגיש מצויין אתם לא מבינים כמה.. אני מסתכל עכשיו לפני 14 יום מה רשמתי, לפני 16 יום איזה אשכול של בכיין כתבתי..
    החברים באו אחרי הרבה זמן, הייתי חייב להשוויץ בפלאפונים שקיבלתי ואז עד סוף הלילה פשוט כולנו הסתובבנו וזה היה בקלילות כזאת, לא ניסיתי כבר לעשות ת'קטע הזה אלה פשוט הסתובבנו ונהנו. בן הימים הטובים ביותר שהיו לי, אולי בחיים.
    אני היום הולך לעשות את יום 15, תקראו אותו זה הולך להיות יותר קשה..
    זה כבר לא מיוחד המשקפיים האלה בכל חור תיראה איזה טמבל מסתובב איתם

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    45
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי tryhxy צפיה בהודעה
    זה כבר לא מיוחד המשקפיים האלה בכל חור תיראה איזה טמבל מסתובב איתם
    צודק שזה לא מיוחד אבל זה כן טיפה מבליט (או שלא?) פשוט בחלק מהפעמים זה כן עזר בהתחלה בכל מקרה קניתי אותן רק לזה לא בשביל להתחיל להסתובב איתם זה עושה לי כאב בעיניים..

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    45
    נקודות
    50
    משפט מחץ

מצטער שלא הייתי פה הייתי עסוק, בכל מקרה את יום חמש עשרה עשיתי ביום שישי ולא בחמישי בגלל שהיה יום העצמאות ואין לאיפה לקחת בנות, בנוסף רציתי להיות עם המשפחה קצת

יום חמש עשרה

ספוילר:
    לפתוח כמו במשימה של יום 14, רק שפה המטרה זה לא לגשת ל30 נשים אלה לקבוע דייט 1 באותו רגע (לא לקבוע לעתיד) או לקחת 30 מספרים. הראשון שתצליחו מהשניים.

איך הלך

ספוילר:
    החלטתי שזהו, שאני לא רוצה לקחת שלושים מספרים אלה את הדייט על המקום.. לקחתי כבר מספרים ורציתי לנסות את האינסטנט דייט.. הלכתי לכל מיני מקומות שהיו לידם מקומות פתוחים שבהם אפשר לשבת לדייט.. היה טיפה ריק בהתחלה, אבל אז התחלתי לראות בנות בגילאים מתאימים, בהתחלה ניגשתי אבל עם פתיחה לא ישירה זאת אומרת איך מגיעים לדיזינגוף סנטר והמשכתי משם, זה הלך סבבה, כאילו היה לי לאיפה להמשיך את השיחה כי שאלתי אותה שאלות ועל הדברים שאני גם מתעניין בהם עצרתי והמשכתי לדבר עליהם והיה שיחה נחמדה, אבל רוב הפעמים שזה הגיע לרוצה לבוא איתי לקפה פה? היא אמרה או שפשוט לא, או יש לי חבר, לא וויתרתי אבל באמת לרובן היה חבר חחחח.. אבל לבסוף הגיעה אחת חמודה ממש ג'ינג'ית (מת על ג'ינג'יות) דיברנו ככה מפה לשם היא הייתה טיפה משועממת לפני זה ואמרתי לה בואי רוצה נשב פה בקפה נדבר, היא אמרה לי סבבה (הייתי כל כך מאושר) ישבנו והמשכנו לדבר, דיברתי איתה על הנושאים שמעניינים את שנינו סיפרתי לה כמה סיפורים מצחיקים שהיו לי בעבודה ועם חברים, הגענו לזה שהיא שאלה אותי אם אני פנוי, לא יודע איך היא לא חשבה ככה עד עכשיו כאילו מישהו מזמין אותה לקפה.. אמרתי לה שכן והיא התחילה לדבר על זה שהיא יצאה ממערכת יחסים לא מזמן, לפני כמה זמן שאלתי היא אמרה לי חודש.. אז צחקתי על זה קצת ואמרתי לה שלי לא הייתה עדיין אהבה אמיתית (לא שיקרתי..) בקיצור היה באמת מעניין, ראיתי גם כמה סימני משיכה והיא גם החמיאה לי. היה באמת אחלה. בסוף ה"דייט" אמרתי לה שהיא ממש חמודה ושהייתי רוצה להיפגש איתה שוב, נתתי לה את הפלאפון שלי והיא שמה ת'מספר, אותו כמובן לא מחקתי.. בערב שלחתי לה שנהנתי לדבר איתה, היא שלחה לי שגם לה היה מאוד כיף ושהיא הייתה רוצה להיפגש איתי שוב.. אני מרגיש כמו מלך מה אני אגיד לכם.. אם ביום ה14 חשבתי שעשיתי טוב אני מרגיש שעשיתי מעולה.. אם תרצו אני אכתוב יותר לעומק מה אמרתי וכו' אבל לא נראה לי שזה מעניין אף אחד..

את יום שש עשרה אני אעשה עוד מעט אני רושם עכשיו ת'פחדים/התירוצים הכי גדולים שלי

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי Justsomeguy צפיה בהודעה
    אם תרצו אני אכתוב יותר לעומק מה אמרתי וכו' אבל לא נראה לי שזה מעניין אף אחד..

את יום שש עשרה אני אעשה עוד מעט אני רושם עכשיו ת'פחדים/התירוצים הכי גדולים שלי
    כל הכבוד לך. אותי זה מעניין מה אמרת יותר לעומק, אני ישמח לקרוא מה שיש לך להגיד לגבי הדייט

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    45
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    כל הכבוד לך. אותי זה מעניין מה אמרת יותר לעומק, אני ישמח לקרוא מה שיש לך להגיד לגבי הדייט
    אני אנסה לרשום רק את הפרטים המעניינים.
    אחרי הרבה זמן שלא הלך לי כמו שאמרתי רק פיתחתי שיחות ראיתי אותה והייתי חייב לגשת אליה, עצרתי אותה ואמרתי לה שאני פה כבר חצי שעה ולא ראיתי מישהי חמודה כמוה אז הייתי חייב לגשת, לא יודע גישה ישירה דווקא הלך לי יותר טוב אולי הייתי צריך לעשות רק גישה ישירה.
    בכל מקרה היא חייכה ככה ועצרה ידעתי שהלך לי טוב.

שאלתי מה השם שלה.
    "שירה, תגיד אתה מתחיל ככה עם כל הבנות?"
    אמרתי לה שרק לבנות באמת חמודות.. וג'ינג'יות.
    היא שוב חייכה.
    שאלתי אותה אם היא מפה היא אמרה לי שלא שהיא באה להסתובב והיא מרמת גן, שאלה אותי מאיפה אני אמרתי לה מפה.
    המשכתי לדבר איתה טיפה ואז שאלתי אותה אז מה את עושה עכשיו? היא אמרה לי שלפני שדיברנו היא חשבה על לחזור, אז ידעתי שזה הזמן המתאים.. אמרתי לה אז מה את אומרת על ללכת לשבת איתי פה לקפה, היא אמרה סבבה והלכנו.

בבית קפה היא הזמינה משהו לא זוכר.. ואז התחלתי לדבר איתה על יום העצמאות, מה היא עשתה..
    דיברנו על איפה היא לומדת ואיפה אני לומד, מה לומדים. עבודה חברים.
    כל פעם סיפרתי כאילו סיפור שנראה לי מעניין.. לרוב זה באמת היה מעניין ומצחיק ועברתי לנושא הבא, אחר כך כמו שאמרתי היא יזמה ושאלה אם אני פנוי (חשבתי לשאול אותה אם זה לא נראה לה מוזר שאני בא אליה ברחוב ושואל אותה אם היא רוצה לשבת איתי לקפה ובסוף אני לא פנוי אבל לא עשיתי.. לא יודע למה) אמרתי לה שכן, אז שוב חייכה ככה ואמרה לי אה טוב שאלתי אותה ואת? היא אמרה לי על זה שהיא הייתה במערכת יחסים עם איזה מישהו חצי שנה ושהיא אהבה אותו, היא שאלה אותי אם גם לי הייתה חברה, אז אמרתי לה שאף פעם לא אהבתי מישהי באמת (נראה לי שככה בעצם חסכתי ת'קטע של להגיד שלא הייתה לי חברה.. וזה עבד) שאלתי אותה לפני כמה זמן נפרדתם היא אמרה לא מזמן אז שאלתי מה שבוע? לא חודש.. צחקתי עליה קצת על מה שאני יכול לעשות בחודש, לא נראה לי שאם היא לא הייתה מתעניינת בי זה היה מצחיק אותה.. או שפשוט דמיינתי.

אחרי עוד כמה זמן היא אמרה שהיא חייבת לזוז הביתה אז אמרתי לה כמו שרשמתי שהיא ממש חמודה ושהייתי רוצה להיפגש איתה שוב, אז נתתי לה תפלאפון והיא רשמה את המספר ואז נפרדנו, תכלס לא ידעתי אם לנשק אותה (בלחי..) לחבק או כלום.. כי אין לי ניסיון, מה אתה אומר?

וזהו, שילמתי והלכתי הביתה (רקדתי כל הדרך).

זהו בערך, אני מקווה שלא שכחתי פרטים חשובים.
    מה אתה אומר?

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:52.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,451,110 | הודעות: 8,151,692 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect