קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. Palore [דיבור מהמחשב לבזק חינם]
    על ידי scorpion בפורום תוכנות להורדה
    תגובות: 30
    הודעה אחרונה: 03-02-2007, 21:56
  2. בעייה..דיבור עם אנשים
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 03-09-2006, 04:22
  3. דיבור במיקרופון ב call of duty 2
    על ידי CrAzY_BoY בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 24-01-2006, 19:25
  4. קצרים קצרים :] המערכון הנבחר - ליקויי דיבור
    על ידי HaZiLiBiLi בפורום דיבורים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 30-12-2005, 23:22
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

סגנון דיבור, טון דיבור

משתמש מתחיל
    לייקים
    2
    נקודות
    0

ברירת מחדל סגנון דיבור, טון דיבור

לכל אחד מאיתנו יש את סגנון הדיבור שנדבק בו במהלך השנים מהסביבה שבה הוא חי.
    אני למשל יכול להעיד על עצמי שהשפה שלי היא לא הכי נקייה שיש, יוצא לי פה ושם לזרוק מילים לא יפות.
    לא באופן מוגזם כמובן, אבל פה ושם נפלט לי. לא בכוונה.
    חחחח אני זוכר פעם אחת יצא לי להגיד למשהי "מניאקית" והיא כולה הגיבה בהלם ואחר כך התחילה לעשות לי פרצופים.

בכל מקרה - כשאני משוחח עם בחורות אני מאוד שומר על איפוק ומרגיש שאני עושה שינוי באופן שבו אני מדבר.
    זה גורם לי להרגיש ילד טוב כזה פתאום, ואפילו יותר מדי לפעמים.
    אני לא חושב שבחורות אוהבות ילדים טובים.

האם לדעתכם אסור לדבר מגעיל ליד בנות או שההפך, להמשיך באותו אופן שבו אתה מדבר עם גברים גם ליד בנות?
    יענו להיות אתה בסגנון דיבור שלך והשפה הקצת מלוכלכת שנדבקה בך ולא להכניס את עצמך למסגרת שונה בגלל שאתה מדבר עם בחורה.

ועוד משהו -
    אני רוצה לפתוח את הדיון הזה בנוסף לנושא של טון דיבור, איזה טונים הם הכי נכונים לאיזה סיטואציות.
    אני חושב שטון דיבור זה אחד הדברים היותר חשובים כשמדברים עם בחורה.

תרגישו חופשי להביע את דעתכם.

שבוע טוב!
    נערך לאחרונה על ידי scc; 29-04-2012 בשעה 13:14.

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

אני אישית לא יודע כבר אם זה משנה.. כשאני רואה מישהו בא, אומר למישהי "זונה אסייתית פרטית שלי" שם עליה יד והדבר היחידי שהיא עושה זה אומרת "אני לא זונה" בקול כזה נמוך ופטתי.. אתם באמת שלא תדעו איך להגיב חוץ מלהתעלם ולהמשיך בדרך שלך עם WTF גדול על הפנים.
    כן, הוא אמר את זה בצחוק אבל פאק איט, טיפה כבוד לאנשים אחרים? זה כל כך קשה?
    אני יכול לדבר על הנושא של כבוד. אין את זה פה בישראל. אני רואה אנשים שמגדירים את עצמם חברים אבל בתאכלס הם מקללים אחד ת'שני, זורקים אחד על השני דברים בשיעור ועושים כל מיני דברים טיפשיים אחרים, ואפילו רבים מכות והכל ב"צחוק". שיתחילו להתבגר כוסעמק.
    אולי אני פה רגיש מדי. אבל מצטער, ת'אמת אני לא מצטער בכלל. אותם אנשים יום אחד יקבלו דקירה/כדור/לא יודע, "בצחוק".
    ואני? יצחק.. "בצחוק", כמובן.

ועכשיו אחרי החפירה שלי,
    איך אתה חושב שצריך לדבר עם בחורה?
    אני יגיד לך ככה, בגלל שיש הרבה אנשים שונים בעולם הזה, אם תזרוק למישהי מניאקית ככה סתם רוב הסיכויים שהיא תתעצבן.
    אם זרקת לה "מניאקית" כחלק מבדיחה זה בסדר. עדיין, יכולות להיות כמה תגובות, כמו שהיא תחזיר לך או אפילו היא יכולה להעלב. לדעתי לא כדאי לך לבזבז זמן על הרגשיות מדי, מתישהו אתה תקבל את ה"למה אתה לא מתקשר אלי" כי לא דיברתם שעתיים.
    קיצר תעשה איך שבא לך אתה תלמד כבר איך לדבר ומה לעשות.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש מתחיל
    לייקים
    2
    נקודות
    0

האמת שיותר הוצאת כאן את התסכול האישי שלך מאשר לענות לי על הנושא.
    אבל בכל מקרה התשובה שלך כאן משאירה אותי באותו מקום של חשיבה.

מה שאני חושב:
    בארצינו היפה, בחורה שנותנים לה יותר מדי כבוד שמה עליך זין בסופו של דבר.
    נושא הכבוד לצערי כבר עמוק בתהום. לאנשים אין כבוד, לא לעצמם ובטח שלא לאחרים.
    הבחורות בעצמן מדברות כבר באותה שפה מלוכלכת.
    אני בטוח שלא מעט פעמים שמעת פרחולות שזורקות משפטים כמו "על הזין שלי".

אם אני אדבר במושגים של "שימי זין", "שילך להזדיין", "שיעשה מה שבזין שלו", "כוסעמק", "מעניין לי את ה...." סביר להניח שבחורות מרוב שהן רגילות לזה כבר לא ירגישו בגועל שבזה.
    במקסימום הן יענו לך "לא יפה......... למה ככה......" וימשיכו לזרום איתך במקום לתת לך כאפה על איך שאתה מדבר.
    אפשר לראות דוגמא מאוד טובה של זה... ערסים. שמים זין על בחורות מקללים מתנהגים חרא ובכל זאת זוכים לבחורות יפות שלא מפסיקות לפתוח להם רגליים.
    תכלס גם אני יכול להתנהג ככה, אני גם מרוקאי ואני גם מסתדר מצויין עם ערסים וגם יכול להיראות כמוהם אם רק הייתי רוצה. אבל השורה תחתונה היא שאני לא ככה פשוט. (אבל אני דווקא כן אוהב נייק, לקוסט, פומה, מוזיקה מזרחית...)

אני מאוד משתדל לשמור על הפה שלי לפעמים, כי יש לי דיבור מגעיל שנדבק בי בגלל הסביבה, אבל אני בדילמה אם כדאי להתאפק עם בנות או שפשוט לזרום עם איך שאני וזהו...
    נערך לאחרונה על ידי scc; 29-04-2012 בשעה 14:11.

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

ציטוט נכתב במקור על ידי scc צפיה בהודעה
    האמת שיותר הוצאת כאן את התסכול האישי שלך מאשר לענות לי על הנושא.
    אבל בכל מקרה התשובה שלך כאן משאירה אותי באותו מקום של חשיבה.

מה שאני חושב:
    בארצינו היפה, בחורה שנותנים לה יותר מדי כבוד שמה עליך זין בסופו של דבר.
    נושא הכבוד לצערי כבר עמוק בתהום. לאנשים אין כבוד, לא לעצמם ובטח שלא לאחרים.
    הבחורות בעצמן מדברות כבר באותה שפה מלוכלכת.
    אני בטוח שלא מעט פעמים שמעת פרחולות שזורקות משפטים כמו "על הזין שלי".

אם אני אדבר במושגים של "שימי זין", "שילך להזדיין", "שיעשה מה שבזין שלו", "כוסעמק", "מעניין לי את ה...." סביר להניח שבחורות מרוב שהן רגילות לזה כבר לא ירגישו בגועל שבזה.
    במקסימום הן יענו לך "לא יפה......... למה ככה......" וימשיכו לזרום איתך במקום לתת לך כאפה על איך שאתה מדבר.
    אפשר לראות דוגמא מאוד טובה של זה... ערסים. שמים זין על בחורות מקללים מתנהגים חרא ובכל זאת זוכים לבחורות יפות שלא מפסיקות לפתוח להם רגליים.
    תכלס גם אני יכול להתנהג ככה, אני גם מרוקאי ואני גם מסתדר מצויין עם ערסים וגם יכול להיראות כמוהם אם רק הייתי רוצה. אבל השורה תחתונה היא שאני לא ככה פשוט. (אבל אני דווקא כן אוהב נייק, לקוסט, פומה, מוזיקה מזרחית...)

אני מאוד משתדל לשמור על הפה שלי לפעמים, כי יש לי דיבור מגעיל שנדבק בי בגלל הסביבה, אבל אני בדילמה אם כדאי להתאפק עם בנות או שפשוט לזרום עם איך שאני וזהו...
    כע תסכול שלי, הרבה דברים מתסכלים במדינה הזאת.
    כשמשפחת פשע משלמת לך 100 אלף על חיסול (סתם דוגמא, לא יודע איך זה הולך) והמדינה משלמת לך 500 שקל כי אתה ב"בית חד-הורי" זה מתסכל, כי אצל המשפחת פשע יש יותר ערך לחיי אדם, אבל אני לא יכנס לזה.

זה לא משנה כמה הן פותחות רגליים, תפסיק לדבר כמו בתול קרמבו "הוא מזיין בנות איזה גבר צריך להביא לו כבו-" לא, מי שמזיין זה לא משהו מיוחד וזה לא הופך אותו לגבר או לא יודע מה. יש עוד 453789573498 בנים שמזיינים בנות, למי אכפת? זה לא עושה מישהו מיוחד.
    עם נשים, זה לא הכמות זאת האיכות. אם ערס מזיין מישהי סביר להניח שזאת לא מישהי שהייתה רוצה להיות איתה, או בחברתה. אני רוצה לראות מישהי מבוגרת ולא איזה פרחולה טמבלית הולכת עם ערס. לא יקרה בעוד 45784954 שנים. היא פשוט במילים פשוטות לא שווה את השפיך שלך.

ואתה לא מתכוון לאותו כבוד שאני מתכוון אליו. אני לא בא למישהי ואומר "צ'וצ'ה איזה תחת תנענעי אותו קצת!" זה טיפשי ולא מכובד.
    כשאני אומר למישהי "איזה מניאקית" זה בדיחה / היא סתם עשתה משהו שלא מוצא חן בעיני. זה זיון
    אני לא זורק לה דברים גסים סתם ככה ולא מרביץ לה (אולי סתם משהו שלא מרגישים). כל השאר - מצידי אפשרי וחצי.

ובקשר לדיבור, אם כל מילה שניה שלך זה קללה, אז זה יוריד לבנות. לפחות אם הייתי בת זה היה מוריד לי.
    אם לא, ואתה לא זורק קללות כמו מטומטם, אז תעשה מה שבא לך.
    ^ זאת דעתי, אתה לא חייב להקשיב לה תעשה מה שנכון לפי דעתך.
    נערך לאחרונה על ידי ShinTen; 29-04-2012 בשעה 15:23.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

תראה, אני לא מתכוון לשנות את הסגנון דיבור שלי, את הטונים ואת המילים שאני משתמש כדי שבחורה תאהב אותי.
    בגלל זה, לא משנה מה אני אומר לבחורה זה לא מפריע, כי היא מבינה שאני נוסע על מסלול משלי, אם מפריע לה, היא מוזמנת לעוף לי מהדרך ולא להפריע, אם זה לא מפריע לה, אז היא בכיף יכולה לתפוס איתי טרמפ.

בדרך כלל, כשאני נפגש עם בחורה פעם ראשונה ואני זורק פה ושם הערות "אחושרמוטה" "אינעל ראבק" "שם עליו\עלייה אלף זיינים" ועוד כל מיני ביטויים שכולנו מכירים, הבחורה בהתחלה נרתעת ודופק לי מבט, אבל תמיד אני יודע להעמיד אותה במקום. "זאת הצורה דיבור שלי, מפריע לך? את מוזמנת לא לשמוע נשמה" ואז היא נרתעת שוב פעם כי מבינה שאני לא שם על מה שהיא חושבת עליי יותר מידי זין, ואז המטרה הבאה שלה היא לגרום לי לשים עלייה. ואיך היא עושה את זה? מתחילה לצחוק מהקללות שלי, ומתחילה לזרום עם הנקודת מבט שלי. זה קורה לכולן, וזה עובד על כולן.

מה אני מנסה להגיד? לקלל ולדבר בצורה בוטה, זה לא דבר טוב. אבל אם אתה מוצא בזה לנכון ולא מפריע לך מה אנשים חושבים עלייך אחרי שאתה מתבטא בצורה הזאת, אז תמשיך בדרך שלך אבל תזכור להרים תראש ולא לפחד להגיד מה שיש לך בראש ומה שאתה חושב לנכון להגיד.

טון דיבור-
    בדרך כלל אני מדבר בטון נמוך (יש לי קול בסי, אני לא צריך לדבר חזק) ובצורה זולה וקלילה.
    ומן הסתם כשאני רוצה להבליט משהו במילים שלי, או שאני רוצה לשחק לבחורה במחשבות, אני משחק בטונים של הדיבור..
    דוגמא- " (טון נורמלי) אם עוד פעם אחת את נותנת לי כאפה...(מרים תטון, אבל מדבר בצורה קלילה) אני ישבור לך תצורה! " המשחקים האלה בטונים של הדיבור זה יכול להוביל לצחקוק, זה יכול להעיר בן אדם וזה יכול גם לפגוע בך לפעמים אם משתמשים בזה לא נכון..תתאמן.

משתמש מתקדם האוואטר של galit_e
    שם פרטי
    גלית
    לייקים
    88
    נקודות
    252
    משפט מחץ
    I'm not the girl next door, I'm the Bitch down the street...

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    תראה, אני לא מתכוון לשנות את הסגנון דיבור שלי, את הטונים ואת המילים שאני משתמש כדי שבחורה תאהב אותי.
    בגלל זה, לא משנה מה אני אומר לבחורה זה לא מפריע, כי היא מבינה שאני נוסע על מסלול משלי, אם מפריע לה, היא מוזמנת לעוף לי מהדרך ולא להפריע, אם זה לא מפריע לה, אז היא בכיף יכולה לתפוס איתי טרמפ.

בדרך כלל, כשאני נפגש עם בחורה פעם ראשונה ואני זורק פה ושם הערות "אחושרמוטה" "אינעל ראבק" "שם עליו\עלייה אלף זיינים" ועוד כל מיני ביטויים שכולנו מכירים, הבחורה בהתחלה נרתעת ודופק לי מבט, אבל תמיד אני יודע להעמיד אותה במקום. "זאת הצורה דיבור שלי, מפריע לך? את מוזמנת לא לשמוע נשמה" ואז היא נרתעת שוב פעם כי מבינה שאני לא שם על מה שהיא חושבת עליי יותר מידי זין, ואז המטרה הבאה שלה היא לגרום לי לשים עלייה. ואיך היא עושה את זה? מתחילה לצחוק מהקללות שלי, ומתחילה לזרום עם הנקודת מבט שלי. זה קורה לכולן, וזה עובד על כולן.

מה אני מנסה להגיד? לקלל ולדבר בצורה בוטה, זה לא דבר טוב. אבל אם אתה מוצא בזה לנכון ולא מפריע לך מה אנשים חושבים עלייך אחרי שאתה מתבטא בצורה הזאת, אז תמשיך בדרך שלך אבל תזכור להרים תראש ולא לפחד להגיד מה שיש לך בראש ומה שאתה חושב לנכון להגיד.

טון דיבור-
    בדרך כלל אני מדבר בטון נמוך (יש לי קול בסי, אני לא צריך לדבר חזק) ובצורה זולה וקלילה.
    ומן הסתם כשאני רוצה להבליט משהו במילים שלי, או שאני רוצה לשחק לבחורה במחשבות, אני משחק בטונים של הדיבור..
    דוגמא- " (טון נורמלי) אם עוד פעם אחת את נותנת לי כאפה...(מרים תטון, אבל מדבר בצורה קלילה) אני ישבור לך תצורה! " המשחקים האלה בטונים של הדיבור זה יכול להוביל לצחקוק, זה יכול להעיר בן אדם וזה יכול גם לפגוע בך לפעמים אם משתמשים בזה לא נכון..תתאמן.
    תאמין לי שאם תקלל ליד בחורה ואז תגיד לה "מפריע לך? את מוזמנת לא לשמוע נשמה" אולי היא לא תקום ותלך האותו רגע אבל תהיה בטוח שהיא לא תיפגש איתך עוד פעם...
    בנוגע לשאלה של הטון דיבור וכל זה בעקרון אתה יכול לדבר איתה כמו דאתה מדבר עם חברים שלך פשוט לא לקלל יולר מידי, "כוסאומו" פה ושם לא יבריח בחורה...
    וזה באמת יכול להיות משעשע כשבחור משחק עם הטון דיבור שלו כמובן שזה צריך להיות בהומור ולא בקטע רע אחרת שוב הבחורה תתחפף...

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי galit_e צפיה בהודעה
    תאמין לי שאם תקלל ליד בחורה ואז תגיד לה "מפריע לך? את מוזמנת לא לשמוע נשמה" אולי היא לא תקום ותלך האותו רגע אבל תהיה בטוח שהיא לא תיפגש איתך עוד פעם...
    בנוגע לשאלה של הטון דיבור וכל זה בעקרון אתה יכול לדבר איתה כמו דאתה מדבר עם חברים שלך פשוט לא לקלל יולר מידי, "כוסאומו" פה ושם לא יבריח בחורה...
    וזה באמת יכול להיות משעשע כשבחור משחק עם הטון דיבור שלו כמובן שזה צריך להיות בהומור ולא בקטע רע אחרת שוב הבחורה תתחפף...
    יש גם בנות כמוך, אין מה לעשות. יש בנות שגם אם אני יגיד "מטומטם" ו"מפגר" הבחורה ישר תשפוט ותגיד "טוב, הוא לא נראה טיפוס חכם מידי". בנות כאלה, הם לא הטעם שלי. אבל עד היום, כשבחורה נתרעת מהדיבור שלי (אם היא נרתעת..בדרך כלל הן פשוט צוחקות) ואז אני מגיב בדרך שאני מגיב, היא לא קמה והולכת כמו שאת אומרת. היא פשוט מביעה את דעתה בנושא וזהו.

משתמש מתקדם
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    It's only after we've lost EVERYTHING that we're free to do ANYTHING

תשתדל לא להגזים אבל זה ברור שאתה צריך להיות הכי משוחרר ולהגיד משתרוצה אם תגיד את זה בטבעיות היא תקח את זה בקלות... אם לא שתמות זה מי שאתה

משתמש מתקדם האוואטר של Kutaly
    לייקים
    85
    נקודות
    25
    משפט מחץ
    כל הטובים תפוסים, אני התגלמות הרוע! .

לא עניין של לספור כמה פעמים אתה אומר את המילה "זין" במשפט.

אם אני פאקינג אתחיל לזיין לכם ת'שכל ולהוסיף כוס כל מילה מזדיינת שלישית, אז אולי בפורום זה יצליח איכשהו לעבור אבל בשיחה יראו מיד שזה מזוייף ולא הסגנון דיבור הרגיל שלי.
    לאומת זאת, אם מישהו שרגיל לסגור כל משפט במילה שרמוטה, ברמה שזה משתלב בדיבור שלו, הוא ישמע מוזר אם יתחיל לצנזר מילים פתאום.
    ציטוט נכתב במקור על ידי הרפתקאות אליס בארץ הפלאות/לואיס קרול
    "התואיל להגיד לי, בבקשה, באיזו דרך עלי ללכת מכאן?" שאלה אליס
    "זה תלוי במידה רבה לאן את רוצה להגיע." - אמר החתול

בעלים
    לייקים
    233
    נקודות
    1,090
    משפט מחץ
    אם אין אני לי, מי לי.

the self is always coming through.
    חד וחלק, תהיה עצמך, כי אם לא תהיה עצמך, אתה תהיה פחות מושך, תגרר לפריים שלה ותכשל.

אין לי יותר מדי זמן להגיב, במשך הרבה מאוד זמן חשבתי גם על איך להתאים את עצמי לבחורה במקום איך הבחורה צריך להתאים את עצמה לסטנדרטים שלי, אם אתה רגיל לדבר בשפה כזו, זה מה שאתה צריך לעשות כי זה מי שאתה, ישימו לזה פחות לב ככל שתעשה את זה בצורה יותר טבעית ולא תעצר ותחשוב כל פעם "רגע, אמרתי משהו לא בסדר?". בקיצור, ברגע שתעצור את עצמך מלדבר, אתה תהיה הרבה פחות אתה - משמע הרבה פחות מושך - הערך שלך ירד משמעותית.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:54.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect