אחרי שבועות ארוכים שלא הייתי בבלומפילד, למשחק היום הגעתי. כמובן שאני לא יכול להיכנס לשער הרגיל שלי, אלה לשער 8.
אלי טביב החליט שאסור להכניס אביזרי עידוד לבלומפילד. תופים, שלטים שמגיעים במשך יותר מעשור לכל משחק בגלובוס. כמובן שגם שלטי מחאה אסור. לאף אחד לא ברור למה. כי טביב אמר. כי הדיקטטור אמר.
נכנסתי קצת יותר משעה לפני המשחק לשער 8. מתישהו הרים אוהד בן 50 שלט לא רוצים טביב בהפועל. תוך מספר דקות עלו מאבטחים ליציע, נתנו לו מכות, חתכו את השלט, הוציאו את האוהד מהיציע והרחיקו אותו ל-30 יום מהמגרשים. כי טביב אמר. כי הדיקטטור אמר.
עם תחילת המשחק הונף עוד שלט נגד טביב. שוב, נכנסו אותם המאבטחים ליציע וניסו לקחת את השלט. כי טביב אמר. כי הדיקטטור אמר. האוהדים לא נתנו להם לקחת את השלט. אחרי מספר דקות הם יצאו מאוכזבים מהיציע.
כמה דקות אחרי זה הונף השלט הגדול והידוע, מייצגים את הפועל ולא את ישראל. אחד מהשלטים שמייצגים אותנו הכי טוב. בניגוד לשלטים נגד טביב, מדובר כאן בשלט יחסית גדול שמחזיקים אותו כמה אנשים יחד. כרגיל, נכנסו המאבטחים של טביב וניסו לקחת את השלט. כי טביב אמר. כי הדיקטטור אמר. המאבטחים חנקו, הכו, אגרפו ובעטו באוהדים. למה? כי טביב אמר. כי הדיקטטור אמר. כי אנחנו לא חיים במדינה דמוקרטית. כי כאן זה איראן. השלט הזה לא היה יוצא מבלומפילד. השלט נשאר עומד, בחום כבד, 90 דקות. המאבטחים הוציאו בכוח פיזי מספר אוהדים ועצרו אותם. כי טביב אמר. כי הדיקטטור אמר.
בסיום המשחק הוציאו חברי האולטראס, כמו בכל משחק, את הפריטים שנמכרים מחוץ לאיצטדיון. המאבטחים החרימו את הציוד ועצרו את כל האוהדים שסחבו את זה. למה? כי טביב אמר. כי הדיקטטור אמר.
אנחנו נמשיך להפגין מול דנה אשכנזי. מול טביב. אנחנו לא נוותר כאן. הם לא יזכו לדקה של מנוחה. הוא ישלם למאבטחים שיגנו עליו. לא יעזור. למה? כי אנחנו הפועל.

ציטוט ההודעה

ספוילר: