קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 27-08-2007, 07:47
  2. סיפור [אישי] שנגמר בסדר, אבל מלמד לקח חשוב מאוד.
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 16-05-2007, 23:57
  3. אוי מדינת ישראל... אוי...
    על ידי Fabio בפורום דיבורים
    תגובות: 72
    הודעה אחרונה: 18-01-2007, 20:37
  4. 20 דברים על מדינת ישראל :]
    על ידי De@n בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 20-11-2006, 18:05
  5. מדינת ישראל
    על ידי שאול בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 01-07-2006, 04:01
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

[סיפור אישי]מדינת ישראל 2012

משתמש מכור האוואטר של sharon_830
    שם פרטי
    שרון
    לייקים
    731
    נקודות
    733

ברירת מחדל [סיפור אישי]מדינת ישראל 2012

אחרי שבועות ארוכים שלא הייתי בבלומפילד, למשחק היום הגעתי. כמובן שאני לא יכול להיכנס לשער הרגיל שלי, אלה לשער 8.
    אלי טביב החליט שאסור להכניס אביזרי עידוד לבלומפילד. תופים, שלטים שמגיעים במשך יותר מעשור לכל משחק בגלובוס. כמובן שגם שלטי מחאה אסור. לאף אחד לא ברור למה. כי טביב אמר. כי הדיקטטור אמר.
    נכנסתי קצת יותר משעה לפני המשחק לשער 8. מתישהו הרים אוהד בן 50 שלט לא רוצים טביב בהפועל. תוך מספר דקות עלו מאבטחים ליציע, נתנו לו מכות, חתכו את השלט, הוציאו את האוהד מהיציע והרחיקו אותו ל-30 יום מהמגרשים. כי טביב אמר. כי הדיקטטור אמר.
    עם תחילת המשחק הונף עוד שלט נגד טביב. שוב, נכנסו אותם המאבטחים ליציע וניסו לקחת את השלט. כי טביב אמר. כי הדיקטטור אמר. האוהדים לא נתנו להם לקחת את השלט. אחרי מספר דקות הם יצאו מאוכזבים מהיציע.
    כמה דקות אחרי זה הונף השלט הגדול והידוע, מייצגים את הפועל ולא את ישראל. אחד מהשלטים שמייצגים אותנו הכי טוב. בניגוד לשלטים נגד טביב, מדובר כאן בשלט יחסית גדול שמחזיקים אותו כמה אנשים יחד. כרגיל, נכנסו המאבטחים של טביב וניסו לקחת את השלט. כי טביב אמר. כי הדיקטטור אמר. המאבטחים חנקו, הכו, אגרפו ובעטו באוהדים. למה? כי טביב אמר. כי הדיקטטור אמר. כי אנחנו לא חיים במדינה דמוקרטית. כי כאן זה איראן. השלט הזה לא היה יוצא מבלומפילד. השלט נשאר עומד, בחום כבד, 90 דקות. המאבטחים הוציאו בכוח פיזי מספר אוהדים ועצרו אותם. כי טביב אמר. כי הדיקטטור אמר.
    בסיום המשחק הוציאו חברי האולטראס, כמו בכל משחק, את הפריטים שנמכרים מחוץ לאיצטדיון. המאבטחים החרימו את הציוד ועצרו את כל האוהדים שסחבו את זה. למה? כי טביב אמר. כי הדיקטטור אמר.

אנחנו נמשיך להפגין מול דנה אשכנזי. מול טביב. אנחנו לא נוותר כאן. הם לא יזכו לדקה של מנוחה. הוא ישלם למאבטחים שיגנו עליו. לא יעזור. למה? כי אנחנו הפועל.

2. קישורים ממומנים

משתמש באטרף האוואטר של Super Pippo
    שם פרטי
    הייד
    לייקים
    1623
    נקודות
    4
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    אין דבר חזק יותר מאהבת אם, חוץ מבעיטת אב.

ערכתי לך את הקידומת למשהו יותר מתאים.
    בכל מקרה, זה נורא מה שהולך כאן, אני לא אוהד הפועל אבל אני אומר לכם שעדיף שלא תלכו למשחקים, אפילו לא אוהד אחד.
    למה? בגלל שאז הנזק הכלכלי יהיה כל כך גדול לקמצן שלכם עד שהוא יפסיק.
    ושכרה לא נתנו לבני 6 להכניס טרופית.. איזה מדינה.
    אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.

pippo inzaghi segna per noi

משתמש כבוד
    MHFC 1913
    האוואטר של -Max-
    לייקים
    503
    נקודות
    6,557

לא החקזתם שלטים שאתם לא רוצים טביב בהפועל, החזקתם שלטים שטביב עבריין מורשע, E.T. Go To Jail וכו'
    ומגיע לכם אחרי שאתם מפריעים לבן האדם בחיים האישיים שלו, בבית שלו עם הילדים ולאשתו
    העיקר שיש לך 2 דגלי ישראל גדולים בחתימה ואתה אומר מייצגים את הפועל ולא את ישראל

משתמש באטרף האוואטר של Pumba
    לייקים
    1066
    נקודות
    2,014

ציטוט נכתב במקור על ידי sharon_830 צפיה בהודעה
    אחרי שבועות ארוכים שלא הייתי בבלומפילד, למשחק היום הגעתי. כמובן שאני לא יכול להיכנס לשער הרגיל שלי, אלה לשער 8.
    אלי טביב החליט שאסור להכניס אביזרי עידוד לבלומפילד. תופים, שלטים שמגיעים במשך יותר מעשור לכל משחק בגלובוס. כמובן שגם שלטי מחאה אסור. לאף אחד לא ברור למה. כי טביב אמר. כי הדיקטטור אמר.
    נכנסתי קצת יותר משעה לפני המשחק לשער 8. מתישהו הרים אוהד בן 50 שלט לא רוצים טביב בהפועל. תוך מספר דקות עלו מאבטחים ליציע, נתנו לו מכות, חתכו את השלט, הוציאו את האוהד מהיציע והרחיקו אותו ל-30 יום מהמגרשים. כי טביב אמר. כי הדיקטטור אמר.
    עם תחילת המשחק הונף עוד שלט נגד טביב. שוב, נכנסו אותם המאבטחים ליציע וניסו לקחת את השלט. כי טביב אמר. כי הדיקטטור אמר. האוהדים לא נתנו להם לקחת את השלט. אחרי מספר דקות הם יצאו מאוכזבים מהיציע.
    כמה דקות אחרי זה הונף השלט הגדול והידוע, מייצגים את הפועל ולא את ישראל. אחד מהשלטים שמייצגים אותנו הכי טוב. בניגוד לשלטים נגד טביב, מדובר כאן בשלט יחסית גדול שמחזיקים אותו כמה אנשים יחד. כרגיל, נכנסו המאבטחים של טביב וניסו לקחת את השלט. כי טביב אמר. כי הדיקטטור אמר. המאבטחים חנקו, הכו, אגרפו ובעטו באוהדים. למה? כי טביב אמר. כי הדיקטטור אמר. כי אנחנו לא חיים במדינה דמוקרטית. כי כאן זה איראן. השלט הזה לא היה יוצא מבלומפילד. השלט נשאר עומד, בחום כבד, 90 דקות. המאבטחים הוציאו בכוח פיזי מספר אוהדים ועצרו אותם. כי טביב אמר. כי הדיקטטור אמר.
    בסיום המשחק הוציאו חברי האולטראס, כמו בכל משחק, את הפריטים שנמכרים מחוץ לאיצטדיון. המאבטחים החרימו את הציוד ועצרו את כל האוהדים שסחבו את זה. למה? כי טביב אמר. כי הדיקטטור אמר.

אנחנו נמשיך להפגין מול דנה אשכנזי. מול טביב. אנחנו לא נוותר כאן. הם לא יזכו לדקה של מנוחה. הוא ישלם למאבטחים שיגנו עליו. לא יעזור. למה? כי אנחנו הפועל.
    עדיין לא הבנתי, אנא הסבר לי בנעימות למה אוהדי הפועל שונאים את טביב ? מהפרט הראשון לאחרון.
    נערך לאחרונה על ידי Pumba; 30-04-2012 בשעה 00:48.

ספוילר:

לקטגוריית פנאי ותחביבים לחץ על התמונה

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:18.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,497,555 | הודעות: 8,198,148 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect