שלום, אני לא ממש מקובל ולא אהבים אותי כלכך בכיתה, לא הבנים (לא כהומואים כן?) ולא הבנות
השאלה שלי, האם בעוד 3-4 שנים, יש סיכוי למצוא אהבה או שזה יהיה קשה
|
|
זה יעבור במהלך השנים אין ממש את המושג "מקובלים" או "מלך הכיתה" או דברים כאלה בגילאים 16,17,15 כשתגיע לתיכון אתה אתה תפגוש יותר אנשיםובחורות
מאשר עכשיו אז אין לך מה לדאוג. אלא אם כן אתה גם לא מנסה ליצור קשרים אם אחרים.
נערך לאחרונה על ידי -shaked-; 30-04-2012 בשעה 16:44.
Mes Que Un Club
שמע, אם תשב כאן ותשאל מה לא בסדר בך זה לא יעזור לך למצוא חברים.
אם זה באמת מפריע לך, אז לך, תעשה משהו תתחבר. שמע, כשאתה רואה כמה חבר'ה מדברים שאתה מכיר אז לך תשתתף בשיחה, אל תתבייש.
לשבת בחיבוק ידיים לא יעזור לך בחיים בשום דבר.
אם אתה רוצה חברים אז לך, תדבר, תכיר.
לי יש חברים והגעתי איתם לבית ספר חדש, ואיך הכרתי חברים חדשים? דברתי, צחקתי הסתובבתי וככה הכרתי חברים חדשים.
ושיהיה לך בהצלחה![]()
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.
pippo inzaghi segna per noi
ביסודי הייתי מהגרועים ביותר בספורט ובחרו אותי תמיד מאחרונים, ולפעמים בחבר'ה היו שוכחים? אבל התאמנתי בספורט ואני טוב בקטע הזה.
בטוח יש נגיד ספורט או משחק שאתה טוב בו, כדורגל נגיד ומישהו אומר לך "לא צריך אותך" אז תגיד לו משהו בסגנון: "למה כי אתה יודע שאתה תפסיד לי?" כנס באותו אחד.. אל תשאר לו חייב.
נגיד יש קבוצה שאתה אוהד בספורט ואתה מכיר מישהו שאוהד את הקבוצה תדבר איתו כזה על הקבוצה, על המשחק כי יש לכם משהו במשותף ומכאן זה יכול להתפתח.
לחלק זה הולך קל ולחלק זה הולך קשה, אבל אם תשב בחיבוק ידיים ותכעס שאתה מאלו שזה הולך להם קשה אתה לא תתקדם. גם אם זה קשה אם תוותר אתה לא תגיע לשום מקום בחיים.
הוא עוקץ אותך? אל תשאר לו חייב. יראו אותו בתור חלש כזה, יורד עליך? תן לו ירידה.
אל תרביץ, הוא מרביץ לך תגיד לו שלא ירביץ לך, אבל אם הוא חרא כמו שאתה אומר אל תגיד לו בבקשה כי חראות לא שמים על זה. תגיד לו בצורה גברית כזה שנמאס לך ממנו, שעוד פעם אחת הוא יתן לך מכה הוא יצטער. אם הוא ממשיך אז תמשיך, כל פעם בצורה כועסת יותר..
הוא ממשיך? תן לו ירידה חזקה בפומבי ואחר כך תלחש לו "אמרתי לך לא להתעסק איתי" אתה נפטר ממנו, לא תסתבך כי לא הרבצת וגם אם ראו את זה רוב הילדים יגידו לך משהו כמו "סחטיין, נכנסת בו".
אבל אל תשאר חייב, כי ככה לא יכבדו אותך.