דיווח באיטליה: מאמן ריאל אמר לחלוץ שהוא מעוניין בו לעונה הבאה בספרד. כזכור, השבדי שיחק במדי ברצלונה
לכתבה המלאה לחץ כאן
דעה אישית:
לא יודע אם זה שמועות , או באמת אבל בתור אוהד ריאל אני משתוקק לראות את זלאטן במדים לבנים
דיווח באיטליה: מאמן ריאל אמר לחלוץ שהוא מעוניין בו לעונה הבאה בספרד. כזכור, השבדי שיחק במדי ברצלונה
לכתבה המלאה לחץ כאן
דעה אישית:
לא יודע אם זה שמועות , או באמת אבל בתור אוהד ריאל אני משתוקק לראות את זלאטן במדים לבנים
Welcome back Carvajal ♥
|
|
אתה לא מדבר משכל, אתה מדבר מהלב
אתה רוצה ששני השחקים הגדולים האלו ישחקו יחד בקבוצה שאתה אוהב ואתה חושב שהכל יהיה בסדר אבל השחקנים האלה לא יצליחו להסתדר ביחד
זלאטן רוצה להיות הכי גדול בקבוצות שלו, יש לו את זה במילאן והיה לו את זה באינטר ובאיאקס - למה הוא לא הסתדר בברצלונה, הקבוצה הטובה בעולם באותו זמן? כי היו שם כוכבים הרבה יותר גדולים ממנו וכל אור הזרקורים הופנה אליהם
אבל עזוב אלה סתם שמועות, כל יום בתקופת חלון העברות מקשרים לריאל שחקן אחר, סיכוי קלוש שזה ייצא לפועל
ההחלטה הזאת של מוריניו מלמדת שכנראה היגוואין לא בתוכניות לעונה הבאה... וחבל הוא אחד הותיקים של ריאל בסגל היום עוד מהתקופת אליפות האחרונה שלנו שבקהאם, ראול, ואן ניסטרלואי ועוד היו בהרכב שלנו, בהחלטה מדרדיסטה אמיתי ואחד מהשחקנים שאני לא רוצה לראות אותו עוזב למרות שהשנה הוא לא הפציץ!
נמאסה לי כבר ההתנהלות המגעילה של זלטאן לגבי קבוצה כלשהי, הוא לא יודע להיות נאמן לקבוצה כלשהי.
וריאל יכולה להסתדר מעולה בלעדיו ויכולה לחפש הרבה מאוד חלוצים צעירים ולא שחקן מוכר
ספוילר: