|
|
זה חארטה לגמרי אבל עדין כיף לראות את זה
Mes Que Un Club
בדוק זה חרטא ! אין מצב בעולם שמישהו ימצא אוכל לבד באמצע אי בודד, תנסה את זה ותגיד לי ?לוקחים אותם לאיזה בית מלון...
בעונה חמישית ראו את זה לשנייה עוד לא ראיתי את העונות האחרות שאני אסיים את החמישית אני יתחיל את הרביעית וכו' וכו' וכהנה וכהנה.
כן ראיתי את זה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
מהמהמהמהמהמהמהמהמההמהממהמה אתה מקלל מה מה!?!?!?!?!?!?!
אני קראתי לך דביל כי אתה יצאת דביל לא כי אני רוצה להציק לך או כי אני חושב שאני יותר טוב ממך
זה שאתה חושב שהאח הגדול זה לא מזויף בגלל שאתה רואה אותם 24 שעות ואין מצב שהם עושים משהו בלי שתראה אותו
ולכן אין זיופים, זה עושה אותך דביל.
אתה פשוט בחרת להיעלב מזה ולהיכנס בי חזרה... לא כל כך אכפת לי פשוט תבין שאתה דביל
,תקשיב לי טוב ילד קקה תירגע קודם כל אמרתי לך למי לקרוא דביל אני לא החברים בני ה 12 שלך מובן?!
דבר שני לא אמרתי שהאח הגדול זה לא מכור יטיפש ! אמרתי ששם לפחות מצלמים אתם 24/7 ואחרי הכל בכל מקרה זה עובר עריכה!
אז אל תבלבל לי במוח הבנת?! רק מחפש להסתבך אבל אין לך את הביצים להגיד כתובת אה?![]()
הנה אני מישהו מהצד ואני אומר לך שאתה טועה, לא משנה למה וכמה לא היית צריך לקרוא לו דביל מההתחלה לא משנה מה המשמעות של זה הייתה, זה עדיין קללה.
ואף אחד לא באמת יבוא לבית של אנשים אתה יודע את זה ...
די חלאס אין על מה לריב והאח הגדול אמיתי הם באמת תקועים בבית השאלה אם זה מכור או לא אי אפשר לדעת.