קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. # תמונה שלי # יש בנות באטרף ? :]
    על ידי סטלה קלאוס בפורום דיבורים
    תגובות: 46
    הודעה אחרונה: 25-08-2013, 18:43
  2. שאלה| מה היה הבעיה בחתימה שלי? :S
    על ידי Cprogramming בפורום משוב
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 20-04-2012, 21:31
  3. שאלה| מה הייתה הבעיה בחתימה שלי?
    על ידי JustMs בפורום משוב
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 17-01-2012, 20:35
  4. תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 09-09-2011, 16:32
  5. [עזרה] איך אני משפר את הביטחון העצמי שלי מול בנות
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 09-04-2008, 22:32
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 20

הבעיה הקשה שלי עם בנות...........

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    חסוי..
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אוהב שניצל?

ברירת מחדל הבעיה הקשה שלי עם בנות...........

יש לי בעיה ממש קשה, טוב לא קשה אלא יותר דפוקה או איך שתקראו לזה....
    כל פעם שאני נישג לבת או ההפך היא אליי, אני לא יודע מה להגיד לה והשיחה מממממממממש יבשה, אני מתחיל ממש להלחץ כאילו סוף העולם בא ואני לא יודע איך להצחיק אותה ומרוב שזה קורה לי הרבה אני איפלו לא יכול לדבר עם חברים נורמאלי ועכשיו אני ממש שקט בשיחות בין חברים ויוצא כאפה...
    ושתדיעו הייתי פעם ממש מצחיק, הייתי יודע להזרים בנות אבל לקחתי חופש מכל השכונה עם החברים והבילויים.
    מישהו ???
    תודההה
    נערך לאחרונה על ידי CrazyRocker; 01-05-2012 בשעה 01:31.

2. קישורים ממומנים

ציטוט נכתב במקור על ידי CrazyRocker צפיה בהודעה
    יש לי בעיה ממש קשה, טוב לא קשה אלא יותר דפוקה או איך שתקראו לזה....
    כל פעם שאני נישג לבת או ההפך היא אליי, אני לא יודע מה להגיד לה והשיחה מממממממממש יבשה, אני מתחיל ממש להלחץ כאילו סוף העולם בא ואני לא יודע איך להצחיק אותה ומרוב שזה קורה לי הרבה אני איפלו לא יכול לדבר עם חברים נורמאלי ועכשיו אני ממש שקט בשיחות בין חברים ויוצא כאפה...
    ושתדיעו הייתי פעם ממש מצחיק, הייתי יודע להזרים בנות אבל לקחתי חופש מכל השכונה עם החברים והבילויים.
    מישהו ???
    תודההה
    יש כמה בעיות במה שאתה כותב
    1)אתה מתחיל להילחץ כאילו סוף העולם כשאתה מדבר עם בנות
    2)אתה לא יודע איך להצחיק אותן
    3)אתה נכנס לדיכאון ומחמיר את הבעיה שלך.

כדי להיות מוצלח עם בנות אתה קודם כל צריך להבין שלא מדובר על יצור מיוחד שצריך להתנהג אליו בצורה מיוחדת , אתה יכול להתחיל בלדבר עם בנות כמו שאתה מדבר עם חבר! , לא יחס מיוחד , דיבורים רגילים , ותראה איך זה הולך לך , תפסיק לנסות להצחיק אותם אתה לא איציק הליצן , אני בטוח שעם יש לך הומור טוב הם יצחקו גם בלי שתנסה יותר מידי , אתה חייב להפסיק לחשוב על זה ופשוט לתת לעצמך לזרום כמו שאתה יודע(כתבת שאתה יודע) .

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    146
    נקודות
    75

תפסיק לבוא מנקודת מבט של למכור את עצמך.. אתה גבר היא אישה זה כל מה שצריך, אני מנחש שלפני שאתה ניגש לבחורה אתה חושב לעצמך כל מיני דברים של מה יקרה אם היא תדחה אותי, האם אני נראה מספיק טוב בשבילה וכו'..
    אתה תקוע בתוך הראש שלך, במקום להתייחס לבחורה ולהקשיב לה אתה חושב על מה לאמר כשהיא מגישה לך 100 נושאים לדבר עליהם.
    בקשר לחוש הומור, זה ממש לא בעיה להצחיק בחורה תחשוב על דברים שמצחיקים אותך ואתה תראה שגם היא צוחקת מהם, ברגע שבחורה נמשכת אליך היא גם תצחק מהדבר הכי מפגר שאתה יכול לאמר.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    חסוי..
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אוהב שניצל?

ציטוט נכתב במקור על ידי Gama צפיה בהודעה
    יש כמה בעיות במה שאתה כותב
    1)אתה מתחיל להילחץ כאילו סוף העולם כשאתה מדבר עם בנות
    2)אתה לא יודע איך להצחיק אותן
    3)אתה נכנס לדיכאון ומחמיר את הבעיה שלך.

כדי להיות מוצלח עם בנות אתה קודם כל צריך להבין שלא מדובר על יצור מיוחד שצריך להתנהג אליו בצורה מיוחדת , אתה יכול להתחיל בלדבר עם בנות כמו שאתה מדבר עם חבר! , לא יחס מיוחד , דיבורים רגילים , ותראה איך זה הולך לך , תפסיק לנסות להצחיק אותם אתה לא איציק הליצן , אני בטוח שעם יש לך הומור טוב הם יצחקו גם בלי שתנסה יותר מידי , אתה חייב להפסיק לחשוב על זה ופשוט לתת לעצמך לזרום כמו שאתה יודע(כתבת שאתה יודע) .
    ציטוט נכתב במקור על ידי R0Y צפיה בהודעה
    תפסיק לבוא מנקודת מבט של למכור את עצמך.. אתה גבר היא אישה זה כל מה שצריך, אני מנחש שלפני שאתה ניגש לבחורה אתה חושב לעצמך כל מיני דברים של מה יקרה אם היא תדחה אותי, האם אני נראה מספיק טוב בשבילה וכו'..
    אתה תקוע בתוך הראש שלך, במקום להתייחס לבחורה ולהקשיב לה אתה חושב על מה לאמר כשהיא מגישה לך 100 נושאים לדבר עליהם.
    בקשר לחוש הומור, זה ממש לא בעיה להצחיק בחורה תחשוב על דברים שמצחיקים אותך ואתה תראה שגם היא צוחקת מהם, ברגע שבחורה נמשכת אליך היא גם תצחק מהדבר הכי מפגר שאתה יכול לאמר.
    אחי הקטע שאני אפילו לא יכול לדבר עם חבר נורמאלי, יענו נדפק לי הבטחון עצמי.. ואין בכלל נושאים לדבר איתם וגם אם יוצא לי משהו אני אומר בחוסר בטחון ואני נשמע מגוחך..
    ואז אני מנסה להצחיק ויוצא עוד יותר מטומטם, אני חושב יותר מידי על מה שאנשים יחשבו עליי ונותן על עצמי ביקורת כל הזמן.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

שים בצד את כל נושא הלדבר עם בנות כרגע. הערך העצמי שלך בגדול של פיסטוק בערך...כרגע מה שאתה צריך לעשות זה להעלות תבטחון העצמי שלך.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    חסוי..
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אוהב שניצל?

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    שים בצד את כל נושא הלדבר עם בנות כרגע. הערך העצמי שלך בגדול של פיסטוק בערך...כרגע מה שאתה צריך לעשות זה להעלות תבטחון העצמי שלך.
    אחי איך אני עושה את זה ושזה באמת יעבוד

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

בן כמה אתה?
    תן לי קצת פרטים עלייך שאני יבין עם מי יש לי לדבר..כדי שיהיה לך יותר קל, תענה לי על השאלות האלה-
    בן כמה?
    כמה חברים יש לך?
    אתה בדרך כלל מהאלה שיושבים בצד כשיש מסיבות או סתם יושבים אצל חברים או שאתה מעלה שעושים צחוקים ומרביצים ומעליבים את החלשים יותר?
    הייתה לך חברה פעם? ואם לא, מה היה הכי רחוק שהגעת עם בחורה?
    ואחרונה חביבה...איזה ספורט אתה הכי אוהב? כדורגל? כדורסל? קפוארה ?מה?

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

בן כמה אתה?
    תן לי קצת פרטים עלייך שאני יבין עם מי יש לי לדבר..כדי שיהיה לך יותר קל, תענה לי על השאלות האלה-
    בן כמה?
    כמה חברים יש לך?
    אתה בדרך כלל מהאלה שיושבים בצד כשיש מסיבות או סתם יושבים אצל חברים או שאתה מעלה שעושים צחוקים ומרביצים ומעליבים את החלשים יותר?
    אל תנסה לפסכלג אותו....אתה אומר שטויות..
    לפותח האשכול...הבעיה שיש לך כמו שאמרת שלקחת הפסקה מחברים ושכונה וכו...אז אתה לא רגיל לחברה ואתה לחוץ ממצבים חברתיים ואתה לא יודע להיות עצמך ומה להגיד ואיך להתנהג ובטח שלא להתחיל עם מישהי.
    הדרך הטובה ביותר זה פשוט להכריח את עצמך לצאת החוצה וכמה שיותר להרגיל את עצמך לחברה. אם זה לצאת עם חברים סתם לשבת בשכונה, לפתוח שיחה עם בנות אפילו בבצפר ובכל הזדמנות אפשרית. אבל תוציא את עצמץ מאיזור הנוחות שלך, תכריח את עצמך לדבר ולעשות דברים שיגרמו לך להרגיש לא נוח ומבטיח לך שזה ישתנה במהירות על.
    אחד הדברים הטובים ביותר שיש לדעתי זה התכנית DC, מישהו עכשיו בדיווחי שטח עושה את זה תקרא את זה ומה זה ותאמין לי שאם תעשה את התכנית הזאת אתה תשתנה פלאים

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי polo321 צפיה בהודעה
    לפותח האשכול...הבעיה שיש לך כמו שאמרת שלקחת הפסקה מחברים ושכונה וכו...אז אתה לא רגיל לחברה ואתה לחוץ ממצבים חברתיים ואתה לא יודע להיות עצמך ומה להגיד ואיך להתנהג ובטח שלא להתחיל עם מישהי.
    הדרך הטובה ביותר זה פשוט להכריח את עצמך לצאת החוצה וכמה שיותר להרגיל את עצמך לחברה. אם זה לצאת עם חברים סתם לשבת בשכונה, לפתוח שיחה עם בנות אפילו בבצפר ובכל הזדמנות אפשרית. אבל תוציא את עצמץ מאיזור הנוחות שלך, תכריח את עצמך לדבר ולעשות דברים שיגרמו לך להרגיש לא נוח ומבטיח לך שזה ישתנה במהירות על.
    אחד הדברים הטובים ביותר שיש לדעתי זה התכנית DC, מישהו עכשיו בדיווחי שטח עושה את זה תקרא את זה ומה זה ותאמין לי שאם תעשה את התכנית הזאת אתה תשתנה פלאים
    אתה אומר שאני מדבר שטויות ואתה מציע לו לעשות את התכנית ה- DC הזאת? איפה אתה חיי? אל תזיין לי תמח יותר.

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

אתה אומר שאני מדבר שטויות ואתה מציע לו לעשות את התכנית ה- DC הזאת? איפה אתה חיי? אל תזיין לי תמח יותר.
    אתה אולי חושב שאתה חכם מאוד אבל "התכנית הזאת" לא משנה מה אתה חושב עליה, מכריחה אותו לצאת מאיזור הנוחות שלו ולדבר עם בנות בצורה שהוא כנראה לא רגיל ולא יודע איך.
    לפותח האשכול אל תקשיב לפילוסופיות למיניהן שיבלבלו לך את המוח. זה מאוד פשוט מה שאמרתי, כמו כל דבר בחיים, תכריח את עצמך ולדבר ולצאת מאיזור הנוחות שלך, ואתה תתרגל כבר לסיטואציות חברתיות ושתשתפר מהר מאוד, תאמין לי שזה עובד ב100% ....

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    פרטי לא ?
    לייקים
    54
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    ! Challenge Accepted

אתה אולי חושב שאתה חכם מאוד אבל "התכנית הזאת" לא משנה מה אתה חושב עליה, מכריחה אותו לצאת מאיזור הנוחות שלו ולדבר עם בנות בצורה שהוא כנראה לא רגיל ולא יודע איך.
    לפותח האשכול אל תקשיב לפילוסופיות למיניהן שיבלבלו לך את המוח. זה מאוד פשוט מה שאמרתי, כמו כל דבר בחיים, תכריח את עצמך ולדבר ולצאת מאיזור הנוחות שלך, ואתה תתרגל כבר לסיטואציות חברתיות ושתשתפר מהר מאוד, תאמין לי שזה עובד ב100% ....
    אם הוא לא שלם עם עצמו, הוא יכול לעשות גם 1,000 פעמים DC ולא יצא מזה כלום.
    אולי הוא יתרגל לפנות אל בנות, אבל תמיד יהיה אצלו משהו מזוייף כזה ..
    משהו לא שלם .. משחק כזה במקום להיות אמיתי.

אם הוא יעשה חשבון נפש עם עצמו ויעשה מה שהוא רוצה ולא מה שאחרים רוצים שהוא יעשה, יעשה מה שטוב לו ולא לאחרים בלי לשים זין !
    כלומר יהיה שלם מבפנים עד הסוף אז הוא יהיה גם מסוגל לפגוש את בר רפאלי ולדבר איתה כאילו היא ירקן.
    זה כל החוכמה בפיקאפ. להגיע למצב שאתה שלם עם עצמך, שאתה עושה מה בראש שלך ולא סובל בגלל "מה אחרים חושבים".
    זאת הצלחה אמתית. זה גבר אלפא אמיתי.
    נערך לאחרונה על ידי AlphaMale; 01-05-2012 בשעה 20:57.
    גאונות היא אחוז אחד השראה ותשעים ותשעה אחוז זעה.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    חסוי..
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אוהב שניצל?

אחי אתה אמרה בול את המצב שלי..
    ואחי יעני אתה אומר לי להיות יותר בחברה, ולהתחיל עם בנות, אבל הקטע הוא שאני לא יודע איך להתנהג בין חברים\בנות, אני כל הזמן שקט ויבש כזה ומוציא דברים מהפה בחוסר בטחון..

ציטוט נכתב במקור על ידי AlphaMale צפיה בהודעה
    אם הוא לא שלם עם עצמו, הוא יכול לעשות גם 1,000 פעמים DC ולא יצא מזה כלום.
    אולי הוא יתרגל לפנות אל בנות, אבל תמיד יהיה אצלו משהו מזוייף כזה ..
    משהו לא שלם .. משחק כזה במקום להיות אמיתי.

אם הוא יעשה חשבון נפש עם עצמו ויעשה מה שהוא רוצה ולא מה שאחרים רוצים שהוא יעשה, יעשה מה שטוב לו ולא לאחרים בלי לשים זין !
    כלומר יהיה שלם מבפנים עד הסוף אז הוא יהיה גם מסוגל לפגוש את בר רפאלי ולדבר איתה כאילו היא ירקן.
    זה כל החוכמה בפיקאפ. להגיע למצב שאתה שלם עם עצמך, שאתה עושה מה בראש שלך ולא סובל בגלל "מה אחרים חושבים".
    זאת הצלחה אמתית. זה גבר אלפא אמיתי.
    איך אני יכול להיות שלם עם עצמי, למה בתכאלס אני עושה דברים שאני לא רוצה ואני גם כל הזמן ליד חברה אני לחוץ ולא יודע משהו השתבש לי במוח ....
    אני נותן לעצמי ביקורת על כל מעשה ואני ממש סובל ממה שאחרים חושבים עליי

בן כמה אתה?
    בן כמה?
    כמה חברים יש לך?
    16
    עברתי לעיר חדשה אבל יש לי חברים קרובים כרגע (באזור החדש שלי) איזה 8
    אחי אני הייתי פעם בחור ממש מצחיק עם בטחון והייתי שם זין מה חושבים עליי עכשיו אני ההפך
    לא הייתה לי חברה אבל הייתי זורם עם בחורות
    כדורגל

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    מי שמשחק בקקה בסוף יורידו עליו את המים

אין מה להלחץ כפרה קח תחיים בקלילות זרום תהיה עצמך מה אתה מחפש להצחיק? תגיד כל מה שבראש שלך זה מצחיק.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    חסוי..
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אוהב שניצל?

ציטוט נכתב במקור על ידי RepTiLeZ צפיה בהודעה
    אין מה להלחץ כפרה קח תחיים בקלילות זרום תהיה עצמך מה אתה מחפש להצחיק? תגיד כל מה שבראש שלך זה מצחיק.
    איך אני אקח בקלילות אותם כפרה?? תגיד לי איך אחי אני לחוץ כמו טמפטון כשאני מדבר עם מישהו או מישה

גיל 16 זה בדיוק הזמן שלך לעשות את השינוי לטובה, אל תילחץ!
    אני אומר לך שאני מכיר אנשים שהיו במצב הרבה יותר גרוע ממך והם השתנו בצורה מטורפת.

כדי להעלות את הבטחון העצמי אתה צריך לתרגל דברים ולשנות את ההרגלים שלך והמוח שלך כבר יתפוס את הכל כמו שצריך עם הזמן.
    תאמין לי שאפשר לעשות את השינוי הזה ברמה שאתה לא מסוגל לתאר לעצמך, רק צריך רצון. ועצם זה שהגעת לכאן ופתחת את הנושא זה אומר שיש לך את הרצון הזה.

קודם כל, אם יש לך חבר שהוא באמת באמת חבר טוב ואתה יודע שהוא לא יצחק עליך והוא ירצה לעזור לך - תשתף אותו בבעיה שלך ותבקש ממנו שיעזור לך.
    אם אין לך אחד כזה, כדאי שתדבר על זה עם ההורים, זה יעשה לך טוב. מההורים שלך אין לך מה להתבייש.

אם אתה רוצה באמת עזרה, תענה לי על כל השאלות הבאות:

- האם אתה רזה, שמן, רגיל?
    - האם אתה נראה טוב? האם אתה אוהב את איך שאתה נראה?
    - האם אתה עושה ספורט? מתאמן בחדר כושר?
    - האם אתה מגדיר את עצמך כחנון או שאתה חושב שאתה מסוגל להיות משהו אחר לגמרי ואתה לא נולדת להיות אחד כזה?
    - האם כשאתה מסתכל על עצמך במראה אתה רואה חנון מגעיל או בחור שכייף לדבר איתו? (אני מדבר על המראה, עזוב בינתיים את היכולות שיחה שלך)
    - מה העדה של ההורים שלך? (אני אישית רואה בזה קשר מסויים אז תענה גם על זה)
    - מה אתה עושה ביום יום? יש לך תחביבים מסויימים שאתה אוהב? כדורגל? כדורסל?
    - שאתה מגיע הבייתה אתה יושב הרבה במחשב ומתבודד רוב הזמן או שאתה יוצא הרבה מהבית אחרי הבית ספר?
    - יש לך חברים טובים או שאתה מרגיש שאתה נגרר לקבוצה מסויימת בכוח? או מסתובב לבד? מה אתה עושה בהפסקות בבית ספר?

דבר דוגרי אל תתבייש, יש מלא כמוך וקודם כל הדבר הכי טוב זה שאתה מודע לבעיה. יש אנשים שלא מודעים וחושבים שככה הם.
    זה בעיה ידועה ואתה לא לבד תהיה בטוח, אפשר לעבור את זה בקלות אם עושים דברים נכון עם ההנחיות הנכונות.
    תאמין לי היה לי חבר בדיוק כמוך והוצאתי אותו מזה בזמן קצר מאוד והיום הוא מודה לי על זה ברמה שאתה לא מתאר לעצמך ואין לך מושג כמה זה עושה לי טוב על הלב שהפכתי משהו לגבר שלא סופר יותר אנשים.
    נערך לאחרונה על ידי duzap; 02-05-2012 בשעה 03:44.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:45.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect