קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [הורדה] Subtitle Workshop סינכרון כתוביות - פשוט וקל
    על ידי SlaydeR בפורום תוכנות להורדה
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 07-12-2009, 04:40
  2. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 19-05-2009, 09:05
  3. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 17-05-2009, 10:21
  4. [קונה] סרט פשוט וקל! | תציעו [=
    על ידי shimon16 בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 29-02-2008, 15:16
  5. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 03-12-2006, 23:49
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 24

נשים זה עם פשוט וקל, אתם אלה שהופכים אותן למסובכות.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ברירת מחדל נשים זה עם פשוט וקל, אתם אלה שהופכים אותן למסובכות.

Alright so, באלי לכתוב מאמר...הקטע הוא כזה- יש לי המון דברים בראש שאני רוצה להעלאות על דף, אבל הבעיה שאין לי מושג איך ובאיזה סדר לכתוב את זה..אז אני פשוט אשפוך את הכל כאן. מתאים לכם? לא מתאים לכם? Who gives a fuck?
    כמה נושאים שאני רוצה לדבר עלייהם:
    - איך לגשת.
    - מה לומר?
    - למה כל כך חשוב לגעת?
    - קריאה של שפת גוף, ושיפור שפת הגוף שלך.
    - שינוי מיקום.
    - בטחון עצמי.

Now that everything is quite more organized and clearer, it's time for the big show.

ככה, ברגע שתקלטו כמה קל הנושא הזה של להתחיל עם בחורה...לא תצטרכו יותר לשאול שאלות ולחפש דרכים..כי העולם בכל מקרה מתנהל באיזה שהיא צורה, אם תרצו או לא תרצו. כל מה שאתם צריכים לעשות זה לזרום.

"בחורה תשכב אם גבר שלא עושה עניין מלשכב איתה"
    So simple, so true.

איך לגשת-
    בטחון עצמי זה שם המפתח. אוי שיט, זה גם חלק מהנושא האחרון...טוב, לא נורא. תסדרו עם זה.
    למה כל היום וכל הזמן חופרים לכם בפורום שברגע שתשדרו בטחון עצמי הכל יתנהל יותר פשוט? כי בנות נמשכות\אוהבות\נהנות או מה שלא תרצו מגברים שיש להם בטחון עצמי. טוב בעצם..כולם אוהבים את זה, לא רק בנות. עם מי יותר קל לדבר? גבר או אישה שנורא לחוצים או מדוכאים? או עם גבר או אישה שמחזיקים כוס וודקה-רדבול ביד ומחייכים כאילו העולם מחייך עלייהם? התשובה ברורה.

אנשים שמחים הם אנשים שמושכים אותנו. אנחנו גם רוצים לשמוח ולהנות נכון? אז הדרך הכי פשוטה לשמוח יותר היא להיות ליד בן אדם ששמח בעצמו, הוא כאילו מעביר לכם את האושר כמו שקע- לתקע.
    ככה גם אם אתם תתנהגו ותשדרו, בנות ירצו לטעום גם מההתנהגות שלכם. הן גם ירצו לשמוח, והן ירצו גם אותכם.
    בטחון עצמי זה כלי חזק, ברגע שיש לכם אותו שום דבר לא יעצור אותכם. אפילו לא בחורה.

"איך לגשת?" להכנס לאווירה טובה או כל דבר אחר שגורם לכם אושר ושמחה, להרים תראש, להסתכל קדימה, לנעוץ מבט על הבחורה, גב ישר וזקוף, להזרים מחשבות של "בואי נראה אותך אומרת לי לא..." ולדחוף את עצמכם אלייה.
    לא מצליח? תישאר בתול. אתה ביקשת.

מה לומר-
    מה שבזין שלכם. "מה את שותה?" "מיץ דובדבנים.." "איכססס..רואים שזה דם בתוך כוס ימגעילה..על מי את עובדת?" מה שאתם רוצים תגידו. אם אתם אומרים דבר מטומטם לפחות תעמדו כמו גברים ותעמדו מאחורי המילים שלכם. ואם אמרתם משהו לא במקום, גם להגיד סליחה זה לא דבר רע. "השימלה הזאת לא מתאימה לך מאמי.." "אתה רומז שאני שמנה?" "האמת שכ-...חחח סתם לא מאמי אל תכניסי לי מילים לפה". תדעו להיות יצירתיים, תפתחו סיפור מכל מילה. "ואי איזה חם פה.." "את סתם מתרצת את העובדה שאני משפיע עלייך.."
    תיהיו קלילים..גם אם הבחורה עקצה אותכם, להגיד "וואלה אהבתי.." או אפילו לצחוק על העקיצה שהיא נתנה לכם לא יוציא אותכם פרשים. גם לנו יש נקודות רגישות וגם אנחנו לפעמים נשארים חסרי מילים. לא צריך להתבייש בזה.

פעם ישבתי עם בחורה, היה המון מגע בזמן השיחה (ישבנו בפאב) והמון פלרטוטים..אבל מה לעשות, בגלל שהייתי מסטול היה לי קטע לא נעים, ונתקעו לי המילים בקיר. וואלה לא הגיע החמצן למח! מה נעשה?! נשתוק? לא. אמרתי לה "טוב, נגמרו לי הנושאי שיחה...יש לך כמה בשלוף?" היא חייכה, קלטה שאני אומר את זה בבטחון והוציאה אותי מהבור שנפלתי עליו. "עדיף שיגמרו לך הנושאי שיחה..ככה תוכל לנשק יותר ולדבר פחות". יצאה מלכה או לא?.

"כשהדמעות עומדות לך בגרון..עדיף לשתוק שלא תתחיל לבכות"
    מה נעשה, לפעמים עדיף לשתוק ולתת למבטים לעשות את שלהם. לפעמים, כשמדברים עם בחורה, אפשר לקלוט את המבט שלה..ככה.."מטייל" לו לתומו על הפנים שלך..ואז פתאום אתם קולטים אותה נעצרת על השפתיים שלך...נחשתם יפה. מה שאתה חושבים כרגע שצריך לעשות, זה מה שצריך לעשות. "אז מה חוץ מזה?" לא. זה לא מה שצריך להגיד. "ממממ..." זה מה שצריך לשמוע.

למה כל כך חשוב לגעת?-
    ככה. כבר כתבתי מאמר על זה, אבל נכתוב שוב..וואלה יש מצב שיש לי עוד מה להגיד על זה.
    קחו דוגמא- אם אתם יושבים על ספה ולידכם יושבת בחורה ויש מוזיקה חזקה ברקע. היא מנסה להגיד לכם משהו..אבל אתם לא שומעים.
    מה צריך לעשות?:
    1) "מה?! אני לא שומע אותך!"
    2) להתקרב קצת לכיוון הפה שלה עם האוזן.
    3) "לא שמעתי...עוד פעם?", לשלוח יד מאחורי הגב שלה, או לשים יד על המותן שלה או על הכתף השנייה ולמשוך אותה אלייך.

נכון. זאת התשובה. מה כולכם עושים בדרך כלל? "לא שמעתי! מה את אומרת על הבולבול של שלומו?!" נכון? איזה קטע?

מגע זה דבר חזק. ואני לא מדבר רק על הרגע שבו אתם מוצאים את עצמכם מתמזמזים עם בחורה ומצליחים להשחיל יד מתחת לחצאית שלה ולדחוף לה אצבע..לא החלק הזה. אני מדבר גם על השיחות הפשוטות, חיבוקים קטנים, נגיעות ברגל, כיפים, להחזיק ידיים בקטנה. לא צריכים להתבייש. אנחנו בני אדם, אנחנו אוהבים לגעת ולחוש..גם לזיין, אבל לזה נגיע בהמשך..אם נגיע. אל תשכחו שעוד אמרתם בהתחלה "אני מפחד לגשת" אז איך תגיעו לקטע של "בואי נקפוץ אליי.."?

מצד שני. לגעת יותר מידי..זה כבר אונס. אל תתחילו לשלוח ידיים לידידה\יזיזה שלכם כשאתם באמצע מועדון בחרבה רוקדים. זה מגעיל. תתמזמזו חופשי עם בנות ברחבה..אבל אני שונא לראות גבר מדביק בחורה לקיר באמצע מועדון ומרים לה תשמילה מול כל העובר ושב. זה גועל נפש. תשתמשו בחוש תקט שלכם.
    "רגע אז לשים יד על הכתף של ידידה שלי זה יותר מידי, נכון?" לא. (אני מעדיף להקדים את השאלה שתבוא..)

קריאה נכונה של שפת גוף-
    למה אני מדגיש את המילה "נכונה"? כי אני רוצה שתבינו שאם בטעות תחשבו שזה שבחורה מזיזה את השיער זה אומר שהיא רוצה שתידחפו לה יד, אני אני ירגיש עם עצמי אשם.
    -מסדרת את השיער - רוצה תשומת לב.
    -מסתכלת על השפתיים שלך - כבר הבנו.
    -הולכת קרוב אלייך, או בכלל מתקרבת אלייך - נמשכת\ מרגישה קירבה\ מרגישה בטוחה לידך\ "רעבה" ליחס ממך.
    -צוחקת מהבדיחות שלך, מתייחסת לכל שטות שיוצאת לך מהפה, רוצה לשמוע גם את מה שמילמלת - מראה לך שהיא נהנת לשמוע אותך, או בקיצור מושכת צומת לב.
    -מסתובבת עם הגב אלייך - "תעזוב אותי"
    -מתנהגת בצורה קרה- ברור מאליו.
    מגע שמגיע ממנה (זאת אומרת מגע מיוזמתה)- זה סימן מאד מובהק מבחורה. אם זה קורה לכם, כנראה שהבחורה לא נתרעת ממגע של גבר ואתם יכולים להרגיש חופשי איתה. (שוב, לא לתפוס לה תציצים. אבל אתם יכולים בכיף לחבק ולדגדג אותה..להרגיש חופשי).

שפת הגוף שלך-
    גבר שמרגיש עם עצמו בנח - נראה כך. שלא תטעו, גבר שמרגיש בנח עם עצמו לא מראה את זה, חשוב לי שלא תטעו בזה. בן אדם שמחצין את זה שנח לו, זה נראה כאילו שהוא הולך על צמר גפן מתחת לרגליים והביצים שלו נחות בתוך כוס מים. אל תעופו על עצמכם, זה מטומטם ונראה מגוחך.
    מה כן אפשר לעשות? להרגיש עם עצמכם בנח. לא להסתכל ימינה שמאלה כמו משוגעים לחפש בחורות, תסתכלו ישר, קדימה. אם בחורה תיכנס לכם לשדה ראייה..תרגישו חופשי לנעוץ מבט. לא עולה כסף. אבל אל תתחילו תהפכו לעלוקה, אל "תתלבשו" על הגוף של הבחורה עם העיניים, זה חצוף וסוטה. אני לפעמים קורה לי מצבים כאלה, אבל אני יודע איך לצאת מהם בקלות.

גב זקוף. כלל יסוד שלומדים אותו עוד ביסודי. אם תלכו כאילו יש לכם גיבנט, וואלה אני בעצמי אם אני יראה אותכם אני יתן לכם כאפה.
    תרימו תראש..קחו תחזה אחורה, כתפיים אחורה כאילו אין מחר ותרגישו שהעולם שלכם. שימו אלף זין על כולם.

הליכה- אממ..לא מהר מידי, אבל לא לאט כמו אישה. תלכו בקצב נורמלי, אבל קצת קצת יותר לאט מהרגיל. בן אדם שהולך בצורה שנוח לו הוא נראה בן אדם יציב. נראה כאילו שהוא בדרכו לעבודה, הוא יודע שאישתו מחכה לו בבית, ומחכה לו משרד נקי בעבודה שהוא יכול רק להגיע ולהתיישב בכיסא. הוא הולך לאט, בכיף, מזמין כוס קפה בדרך לעובדה ונהנה מהחיים שלו.
    תלכו יחסית יותר לאט, אבל לא בצורה מטורפת, לא כמו רובוטים, אבל אל תראו כאילו אתם לחוצים להגיע לאנשהו מהר.
    תזכרו כלל לחיים- כולם קיבלו במתנה את היכולת לקרוא אנשים אחרים. כשבן אדם נראה עצוב או מדוכא, ישר אפשר לעלות עליו, חבריו ישר יפנו אליו וישאלו "אחי, מה הולך איתך?" וידאגו לו. כשבן אדם לחוץ או עצבני, אפשר לזהות אותו, החלשים מבינינו אפילו ישתדלו לא להיות לידו כדי לא להיפגע. כשבן אדם מבסוט, מאושר או מאוהב..אחחח..נכון שבן אדם כזה מדבק? כמה אנחנו רוצים לשבת לידו? כמה אנחנו רוצים לבלות איתו? אנחנו גם רוצים להרגיש כמוהו..אנחנו גם רוצים להשיג את מה שהוא השיג.
    ככה בני האדם, ככה אנחנו. אם אתם מרגישים חרא, אנשים ישימו לב לזה. חלק יעזרו, יתמכו וישאלו לשלומכם..וחלק ישימו זין ופשוט יתרחקו מכם. אם אתם רוצים לזיין במסיבה, הבנות בסביבה שלכם יקלטו שכל מה שאתם רואים בעיניים זה בחורות ערומות ולא נשים.
    אם אתם רוצים להנות, אתם מקרינים את זה החוצה.

בגלל זה כשאומרים לכם בפורום "תשמעו מוזיקה טובה או שפשוט תעשו קצת שטויות כדי להשתחרר" לזה אנחנו מתכוונים. לפני שאתם ניגשים לבחורה, תוודאו שאתם לא נראים לחוצים. תחייכו. תדברו בצורה פתוחה..תוציאו את הידיים מהכיסים, אל תשלבו ידיים. תיהיו נינוחים..תהנו מהרגע. Viva La Vida!

דיבור-
    וואו..זה נושא גדול בפניי עצמו..אני ינסה לקצר.
    "It does'nt matter what you sayin', it's about the way you sayin' it..."
    למי שלא מבין- כל הזין. תלמדו אנגלית, לא יזיק לכם.

כל העניין בפיקאפ, מאז ומתמיד, הוא העניין שלא משנה איך אתה נראה, זה משנה אם אתם יודע לדבר.
    כולם מכירים את העניין הזה שיש גברים כל כך מכוערים, שמצליחים לזיין בלי סוף ואנחנו שואלים את עצמנו "יבן של זונה!!11 איך אתה עושה את זה?!" ואנחנו נשארים עם פה פתוח.
    גבר שיודע לדבר, יודע איך להדליק את הבחורה רק מהדיבור..יודע מה להגיד מתי, ואיך..הוא מבחינתו קלט את הראש של הנשים.
    נשים לא גומרות מחדירה אתם יודעים? 80 אחוז מהסקס אצל נשים זה מה שמתחולל אצלהן בראש. אם תדברו מילים גסות, תדברו "מלוכלך"..תיהיו הרפתקנים ויצירתיים..הבחורה יכולה להגיע לאורגזמה רק מהמשחק המקדים אם היא רגישה. ברצינות.

"בואי נעלה אליי רגע..."
    "אני מכירה אותך שעה..נראה לך שכבר הגיע השלב הזה?"
    "זה הראש שלך כחול וכל מה שאת חושבת זה מתי לשכב איתי..זאת בעיה שלך, רק רציתי להראות לך משהו שחשבתי שתואהבי..בעיה שלך"

אפשר לשגע נשים רק במילים ברגע שתבינו כמה החלק הזה קל.
    לי אישית יצא לדבר עם בחורה בפאב, אחרי חצי שעה של הכרות, על סקס. לקראת סוף השיחה (אחרי איזה 40 דקות) היא התחילה ללטף לעצמה את הצוואר ואת היריכיים בלי סוף..קלטתי שהבחורה נדלקה, יכלתי רק לנשוף עלייה והיא הייתה מגיעה לאורגזמה.
    במקרים כאלה כן חשוב מה להגיד, כדי לא להוריד את השאלטר בבת אחת ולכבות לבחורה את המנוע..אבל זה כבר עניין של טקט.

שינוי מקום-
    אני חושב שחפרתי קצת יותר מידי...ניתן לסרטון הבא להסביר את מה שאני רוצה להסביר, עם קצת הומור.
    אה, זה באנגלית..תסתדרו:

בטחון עצמי-
    כן אההה..נהייתי עצלן. גם לחלק הזה יש לי סרטון בן זונה שיכול להסביר את כל הרעיון של בטחון עצמי:

.So ehhh..remember to keep on your practice and shit..it will end up with an actull result
    חיים רק פעם אחת חבר'ה...נצלו את החיים. תזיינו, תבלו, תריבו מכות, תלמדו, תשכילו, תשרתו בצבא (שזה הכי חשוב ) ו..אהה...Have some fun bitches!

2. קישורים ממומנים

נשים הם עם מתחכם ומתוסבך
    אני פשוט מחוכם ומתוסבך עוד יותר

=]

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי D@nIeL צפיה בהודעה
    נשים הם עם מתחכם ומתוסבך
    אני פשוט מחוכם ומתוסבך עוד יותר

=]
    ואז תמביא להם אותה בהפוכה אה? קלטתי אותך

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    ואז תמביא להם אותה בהפוכה אה? קלטתי אותך
    בתאכלס תמיד ידעתי לפתור בקלות בעיות מסובכות

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

וואלק פעם אחרונה שאני משקיע ככה במאמר..כמה תגובות אלוהים...שלא תעמיסו יותר מידי על האשכול אה?

משתמש מתחיל
    לייקים
    22
    נקודות
    2

.....
    נערך לאחרונה על ידי StyleByBrahano; 02-08-2021 בשעה 21:08.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי StyleByBrahano צפיה בהודעה
    אחלה מאמר ואני חושב שאתה צודק.
    בהתחלה לא הלך לי כלום עם בנות כי לכל דבר שעשיתי הקדשתי לו כל כך הרבה משקל לשיחה.
    אתה מבין, ללפני שידעתי על פיקאפ הייתי חופשי נוגע בבחורות אבל אחרי שקראתי על קינו זה סיבך אותי וזה
    אז אמרתי לעצמי "זין על פיקאפ היית סבבה בלי זה, פשוט תחשוב קצת יותר חכם שאתה מדבר עם בנות"
    וזה הלך לי, עכשיו יש לי סגירות טובות יחסית
    שמח בשבילך...וכן אתה צודק, לפעמים הפיקאפ הזה יכול לבלבל מאד.

משתמש מתחיל
    לייקים
    76
    נקודות
    50

סחתיין, אחלה מאמר.
    אגב זה די אירוני שאתה אוהב את סימפל פיקאפ, כי הם משחקים בדיי גיים, מה שאתה רואה כדבר מטריד ונואש.... מה נסגר? חחח

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Idan64 צפיה בהודעה
    סחתיין, אחלה מאמר.
    אגב זה די אירוני שאתה אוהב את סימפל פיקאפ, כי הם משחקים בדיי גיים, מה שאתה רואה כדבר מטריד ונואש.... מה נסגר? חחח
    כתוב בyoutube את המילה simple pickup drunk times ואת כל מיני לפני שאתה אומר דברים כאלה.
    ודבר שני, הם לא תמיד בדיי גיים, יש המון פעמים שהם מתחילים עם בנות בלילות, ודבר שלישי, אני לא רואה בדיי גיים דבר נואש. זה דבר מטריד..מן הסתם. גם להתחיל עם בחורה בלילה זה מטריד..פשוט המטרה שלנו זה להפוך את זה לקליל ופחות מטריד.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    45
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    you hesitate you masterbate

קראתי את כל המאמר, אהבתי אני אנסה להשתמש בדברים שאמרת ביום יום, תודה.
    ואני מת על Simple pickup ממש מצחיקים ומראים כמה שטויות אפשר להגיד ועדיין להוציא מספר..

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    שושו
    לייקים
    9
    נקודות
    0

קראתי את כל המאמר כל הכבוד על ההשקעה ובאמת יש לי דעה דומה מאוד לשלך על כל העניין הזה של הפיקאפ
    שבוע טוב

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

שבוע טוב, ותודה לכולם על התגובות שמחתי לראות שאנשים התמודדו עם החפירה

משתמש מתחיל
    לייקים
    76
    נקודות
    50

אחי אני מכיר אותם טוב מאוד, הסקרים שהם עושים זה בלילה. נכון, הם גפ פותחים בנייט גיים, אבל 80% זה דיי גיים וזה יעני משהו שהבנתי שאתה לא אוהב.
    אבל עכשיו אמרת ש"מטריד" זה דבר לגיטמי..

משתמש כבוד
    הכאב הוא רגעי, הגאווה היא נצחית
    האוואטר של ExcluSive
    שם פרטי
    גבי
    לייקים
    1801
    נקודות
    2,325
    משפט מחץ
    Where there's a will, there's a way

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    שבוע טוב, ותודה לכולם על התגובות שמחתי לראות שאנשים התמודדו עם החפירה
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אחי אני לקחתי את המדריך שלך יותר כסטנדאפ, "מה כולכם עושים בדרך כלל? "לא שמעתי! מה את אומרת על הבולבול של שלומו?!" נכון? איזה קטע?" הרגת אותי חחחחחחחחחחחח
    ועכשיו לעניין, מדריך טוב ונכון ומי שיקח ברצינות את הקטע הזה ולא יקרא עוד מדריך ועוד מדריך עד שיחכה שתיפול לו כוסית מהשמיים, אלא יקח את זה ויפנים, יש לו קלף מנצח
    בנוגע לשאפל, אני מבין את הרעיון ולשם מה הוא נועד אבל איך אתה אמור ללכת עם בחורה למקומות שונים? יצאת לבד, מן הסתם שהיא לא לבד וגם אתה, אז אני אמור לקחת אותה ממסיבה, ליער, לחוף ולטיילת?
    נערך לאחרונה על ידי ExcluSive; 06-05-2012 בשעה 22:57.
    ".It always seems Impossible until it's done"

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Idan64 צפיה בהודעה
    אחי אני מכיר אותם טוב מאוד, הסקרים שהם עושים זה בלילה. נכון, הם גפ פותחים בנייט גיים, אבל 80% זה דיי גיים וזה יעני משהו שהבנתי שאתה לא אוהב.
    אבל עכשיו אמרת ש"מטריד" זה דבר לגיטמי..
    אני לא אוהב דיי גיים, כי אני לא מוצא את זה כייפי כמו נייט גיים. להתחיל עם בנות בקניון..מה? מה נסגר עם אנשים? כל אחד אוהב לצאת עם החבר'ה שלו לקניון, לעשות טיול, לאכול, לראות סרט ולחזור חזרה הבית...למי יש כח לאיזה נוד נפוח שיבוא ויתחיל איתו? זה סתם מטריד באמצע היום.
    אני לא אמרתי שמטריד זה דבר לגיטמי, אתה חייב להפסיק להכניס לי מילים לפה. אמרתי שבכל מקרה, איך שלא תראה את זה, לתהחיל עם בנות, זה מטריד באיזה שהיא מידה.. המטרה שלנו להפחות את "החוויה" לכמה שפחות מטרידה. אתה היית נהנה אם היו מתחילות איתך 40 בנות בשעתיים בזמן שאתה עושה 100 מטר באמצע הקניון? בפעם הראשונה שמתחילה איתך בחורה..זה נחמד , זה מעלה חיוך. פעם שנייה..וואלה מגניב, אתה מרגיש סלב. פעם שלישית כבר זה מתחיל להראות כאילו אתה בתוכניות טלוויזיה של פיספוסים..ואז חלאס כבר.
    הבנת את כוונתי?

ציטוט נכתב במקור על ידי ExcluSive צפיה בהודעה
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אחי אני לקחתי את המדריך שלך יותר כסטנדאפ, "מה כולכם עושים בדרך כלל? "לא שמעתי! מה את אומרת על הבולבול של שלומו?!" נכון? איזה קטע?" הרגת אותי חחחחחחחחחחחח
    ועכשיו לעניין, מדריך טוב ונכון ומי שיקח ברצינות את הקטע הזה ולא יקרא עוד מדריך ועוד מדריך עד שיחכה שתיפול לו כוסית מהשמיים, אלא יקח את זה ויפנים, יש לו קלף מנצח
    כן, הגעתי למסקנה שזה באסה לקרוא מאמר משעמם שרק מעביר חומר. אז למה לא להפוך את כל הקטע הזה למצחיק והומוריסטי..? חוץ מזה שזאת גם הדרך שבא אני מתחיל עם בנות..הכל הומור, הכל בצחוק, ו70 טונות של עקיצות..הכל בצחוקים כן? אולי מישהו ירצה לאמץ את השיטה שלי..
    תודה רבה לך בכל מקרה

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:47.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,839 | הודעות: 8,173,426 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect