קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. שאלה לדתיים למיניהם
    על ידי ice wof בפורום תאולוגיה ודתות
    תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 04-12-2010, 04:15
  2. שאלה לכל האנשים שפה בפורום
    על ידי mari789 בפורום דיבורים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 10-07-2010, 17:21
  3. [שאלה] איך מחליפים שפה ביוטורנט?
    על ידי Oi7 בפורום שיתוף קבצים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 08-09-2009, 17:02
  4. [שאלה] בעיה עם שפה של סרט
    על ידי itzik5 בפורום סרטים וקולנוע
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 17-10-2008, 12:14
  5. [שאלה] איך משנים שפה בNBA 08??
    על ידי kleinimrod בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 21-02-2008, 11:37
+ תגובה לנושא
עמוד 6 מתוך 7 << ראשון ... 4567 אחרון >>
מציג תוצאות 76 עד 90 מתוך 97

שאלה לדתיים החזקים שפה (חובשי הכיפות) - עמוד 6

משתמש מתחיל האוואטר של Shako1
    שם פרטי
    שקד
    לייקים
    4
    נקודות
    90
    משפט מחץ
    אין לי Xbox360 צריך לרחם עלי ):

ציטוט נכתב במקור על ידי פראגער צפיה בהודעה
    בפעם השלישית כאן - יש לי עדות שהוא אמיתי. עד שלא תוכיח לי שהיא שיקרית אין לי שום סיבה לפקפק בה.
    בדיוק כמו שאתה לא מפקפק במי שעונה לשאלתך 'מה השעה'...
    אבל שכחתי, כמאמין אין לי זכויות דיון שוות.
    יש עדות שהיא לא בהכרח נכונה, אבל אתה מוזמן להאמין בה כמה שאתה רוצה, אם זה מה שאתה רואה לנכון. אני רואה בה עדות שיכולה להיות לכל דבר ולאו דווקא לאלוהים או משהו אחר שנכתב שם. אני לא אומר שאתה טועה שכך שאתה מאמין, אני רק חושב שאם אין הוכחות אז אין טעם ושזאת סתם נסיגה. יש לך בדיוק אותן זכויות כמו שלי, תעשה איתן מה שבא לך, אני לא מתנגד אליך, אלא מציג את עמדתי האובייקטיבית, אתה מצדי יכול להאמין בקיומם של יצורים מעוגלים וורודים בעלי קרניים במקום איבר רביה, זה לא משנה, תאמין במה שבא לך..

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של פראגער
    שם פרטי
    אלי
    לייקים
    1999
    נקודות
    454

ציטוט נכתב במקור על ידי Shako1 צפיה בהודעה
    יש עדות שהיא לא בהכרח נכונה, אבל אתה מוזמן להאמין בה כמה שאתה רוצה, אם זה מה שאתה רואה לנכון. אני רואה בה עדות שיכולה להיות לכל דבר ולאו דווקא לאלוהים או משהו אחר שנכתב שם. אני לא אומר שאתה טועה שכך שאתה מאמין, אני רק חושב שאם אין הוכחות אז אין טעם ושזאת סתם נסיגה. יש לך בדיוק אותן זכויות כמו שלי, תעשה איתן מה שבא לך, אני לא מתנגד אליך, אלא מציג את עמדתי האובייקטיבית, אתה מצדי יכול להאמין בקיומם של יצורים מעוגלים וורודים בעלי קרניים במקום איבר רביה, זה לא משנה, תאמין במה שבא לך..
    אובייקטיבי מאוד. במקום להשמיע שוב ושוב את עצמך, קצת התייחסות עניינית.

"אהוב את הבקורת כי היא תעמידך על הגובה האמיתי"
    * * *
    מתוך הבנה הדדית, אשמח שלא תגיבו על הודעותי בשבתות וחגי ישראל.
    בכל עניין, אשמח לעזור בפורום תמיכה טכנית / יהדות
    גלישה נעימה ומטורפת :-)

שם פרטי
    שקד
    לייקים
    4
    נקודות
    90
    משפט מחץ

אובייקטיבי מאוד. במקום להשמיע שוב ושוב את עצמך, קצת התייחסות עניינית.
    התייחסתי לכל מה שכתבת עד עכשיו, מה עוד אתה רוצה?
    אני אומר לך שהביסוסים שלך יכולים להיות שקריים/לא אמיתיים לחלוטין, זו לא התייחסות. אני מוסיף את העמדה שלי כי אתה מתעקש ללכת בדרך אחרת..

משתמש מתקדם האוואטר של firya
    לייקים
    97
    נקודות
    50

אף מדען לא יאמין למדען אחר סתם ככה כמו שאתה עושה. אף מדען לא יחשוב משהו בגלל ש״מדען אחר אמר לו״. אוי לא, הוריך סיפרו לך את הסיפור ובגלל זה אתה מאמין.. אז זאת סיבה להתעלם מראיות?
    וואלה, כשהייתי קטן גם ההורים שלי סיפרו לי סיפורים. ההבדל ביני לבינך, שאני ידעתי לסווג אותם כאגדות. אתה, כך מסתבר, לא.

לגבי ההתבחיינות שלך, זה לא שיש לך פחות זכויות, זה פשוט שלהגיד ״זה אמיתי כי ככה אמרו לי״ זה מטומטם. אנחנו עובדים לפי ״זה אמיתי כי על זה הראיות מצביעות״.
    והראיות דווקא מראות שהסיפור שלך שגוי, אז עצם זה שההורים שלך סיפרו לך סיפור, לא אומר כלום.
    "One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"
    יצאתי מדעתי... מיד אשוב.

משתמש מתחיל
    לייקים
    45
    נקודות
    50

אתה מביא שוב תאוריה, לעומת מה שאב אבי ראה והעביר לבנו. הספר בא באמצע, הוא מעיד על משהו שעבר עליהם והם עדיין מעבירים אותו הלאה. אני מאמין להם, ומעדיף את זה על השערה. אובייקטיבי מצדך לכתוב סתם כך על הספר שהוא מפוקפק ואחר כך להסביר למה לא להאמין לו.
    שימוש לא נכון? למדען חוקר אסור להסיק מסקנות, זה לא מתפקידו.
    במיוחד כשאין לך את התמונה הכללית, טפשי להציג חצי עבודה, ועוד לנסות להתנגח בעזרתה.
    כתוב שה' ברא ב7 ימים את העולם. לא מסתדר עם המדע. כתוב שהוא יצר את אדם וחווה, לא מסתדא עם המדע. ויש עוד מליון דוגמאות, אלו סיבות מספיק טובות לפקפק בו.
    אתה מאמין למישהו לפני 5,000 כי הוא 'אב אבותיך'?
    תחשוב בעצמך, ואל תאמין לכל דבר, גם אם ההורים שלך אומרים לך. דבר ראשון, כי ההורים שלך לא יודעים בדיוק כמוך. אז למה להאמין למישהו שלא יודע בודאות?
    דבר שני, יש לך מחשבה עצמית. אם אבא שלי מאמין שצריך להרוג את כל הערבים לדוגמא, זה אומר שגם אני צריך כי אני לא מגדיר אותו כבן אדם טיפש? מה הקשר?
    יש לך כמה מושג כמה דתות יש והיו וכולם האמינו לאבא שלהם?!

ונועם, הדת נשארת אותו דבר אבל הפרשונויות משתנות. פתאום אדם וחווה היו מטאפורה, ה' לא באמת ברא את העולם ב7 ימים זו גם מטאפורה...
    וסיפור בולשיט אחד שלא משתנה לא יותר טוב מתיאוריות שמשתנות בהתאם לממצאים.
    איך הדת תשתנה בכלל? הרי אם היא תשתנה היא תקרוס. היא לא יכולה כי הכל צריך להיות כמו שכתוב, כי זה קדוש. אז היא ממציאה פרשנויות שהולכות עם הממצאים החדשים במקום. כשאין לך ראיות שאתה מתבסס עליהן, אין סיבה לשינוי. גם סיפורים על פיות לא ישתנו כי הם לא מבוססים על כלום! אני יכול לאמר לך שיש פיות בלתי נראות ובלתי פיזיות בעולם וזה לא ישתנה לעולם כי אין לזה ביסוס.

במדע אין פרות קדושות, זה כל היופי. הולכים לפי מה שנכון לאותו הרגע. נכון, עדיין לא יודעים הכל. אבל לפחות המדע יודע משהו, ויכול להוכיח את זה לעומת הדת, שטוענת שהיא יודעת הכל אבל לא יכולה להוכיח כלום.
    בסיס בלי ביסוס לא שווה כלום. המדע משנה דברים לאור הממצאים, יש דברים שלא ישתנו, יש דברים שכן, אבל לפחות יש על מה להסתמך.
    נערך לאחרונה על ידי newbie101; 01-05-2012 בשעה 18:08.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אלון
    לייקים
    31
    נקודות
    69
    משפט מחץ
    A smart man only believes half of what he hears, a wise man knows which half

בפעם השלישית כאן - יש לי עדות שהוא אמיתי. עד שלא תוכיח לי שהיא שיקרית אין לי שום סיבה לפקפק בה.
    בדיוק כמו שאתה לא מפקפק במי שעונה לשאלתך 'מה השעה'...
    אבל שכחתי, כמאמין אין לי זכויות דיון שוות.
    כמה כשלים לוגיים...
    "העדות שלך" כנראה הכי חלשה מכל העדויות שיש לדתות האחרות.
    "העדות שלך" מסתמכת על ספר שנכתב לפני 3,000 ע"י מחברים בעלי אידיאולוגיות שונות,נאמר שכל העולם עצר בזמן מתן התורה,ציפורים לא צייצו,מוזר שלא שמעתי שום תיעוד/עדות/פפירוס של העם המצרי שהיה המתעד הקטנוני ביותר.
    למה העדות שלך טובה יותר מעדות משנת 1917 בה 70,000 ראו בכפר פאטימה את הבתולה מרים מזיזה את השמש לעייניהם ומנבאת להם על מלחמת העולם השנייה?
    למה העדות שלך יותר טובה מעדות משנת 1968 בה 250,000 מזייתון ראו את הבתולה מריה נוצצת על גג הכנסייה הקופטית?

לייקים
    97
    נקודות
    50

"One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"
    יצאתי מדעתי... מיד אשוב.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אלון
    לייקים
    31
    נקודות
    69
    משפט מחץ
    A smart man only believes half of what he hears, a wise man knows which half

ציטוט נכתב במקור על ידי firya צפיה בהודעה
    עזוב...הוא מעדיף את האמונה ולא את האמת,בטוח שהעדות שלו היא האמיתית וכל השאר המצאות...אגב סדרה מעולה,החלק על יציאת מצרים מעולה

לייקים
    97
    נקודות
    50

היגיון זה דבר מעולה D:

עצוב שיש את מי שלא משתמש בו...
    ומצתרף, סדרה מעולה בהחלט!
    יצאתי מדעתי... מיד אשוב.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי newbie101 צפיה בהודעה
    כתוב שה' ברא ב7 ימים את העולם. לא מסתדר עם המדע. כתוב שהוא יצר את אדם וחווה, לא מסתדא עם המדע. ויש עוד מליון דוגמאות, אלו סיבות מספיק טובות לפקפק בו.
    אתה מאמין למישהו לפני 5,000 כי הוא 'אב אבותיך'?
    תחשוב בעצמך, ואל תאמין לכל דבר, גם אם ההורים שלך אומרים לך. דבר ראשון, כי ההורים שלך לא יודעים בדיוק כמוך. אז למה להאמין למישהו שלא יודע בודאות?
    דבר שני, יש לך מחשבה עצמית. אם אבא שלי מאמין שצריך להרוג את כל הערבים לדוגמא, זה אומר שגם אני צריך כי אני לא מגדיר אותו כבן אדם טיפש? מה הקשר?
    יש לך כמה מושג כמה דתות יש והיו וכולם האמינו לאבא שלהם?!

ונועם, הדת נשארת אותו דבר אבל הפרשונויות משתנות. פתאום אדם וחווה היו מטאפורה, ה' לא באמת ברא את העולם ב7 ימים זו גם מטאפורה...
    וסיפור בולשיט אחד שלא משתנה לא יותר טוב מתיאוריות שמשתנות בהתאם לממצאים.
    איך הדת תשתנה בכלל? הרי אם היא תשתנה היא תקרוס. היא לא יכולה כי הכל צריך להיות כמו שכתוב, כי זה קדוש. אז היא ממציאה פרשנויות שהולכות עם הממצאים החדשים במקום. כשאין לך ראיות שאתה מתבסס עליהן, אין סיבה לשינוי. גם סיפורים על פיות לא ישתנו כי הם לא מבוססים על כלום! אני יכול לאמר לך שיש פיות בלתי נראות ובלתי פיזיות בעולם וזה לא ישתנה לעולם כי אין לזה ביסוס.

במדע אין פרות קדושות, זה כל היופי. הולכים לפי מה שנכון לאותו הרגע. נכון, עדיין לא יודעים הכל. אבל לפחות המדע יודע משהו, ויכול להוכיח את זה לעומת הדת, שטוענת שהיא יודעת הכל אבל לא יכולה להוכיח כלום.
    בסיס בלי ביסוס לא שווה כלום. המדע משנה דברים לאור הממצאים, יש דברים שלא ישתנו, יש דברים שכן, אבל לפחות יש על מה להסתמך.
    רגע,אתה אומר לו לא להאמין למה שאב אבותיב אמרו,>אפילו לא להורים שלו< זאת אומרת שאתה מייעץ לו להאמין רק למה שהוא יכול להוכיח בעצמו?אבל בעצמך מאמין למדענים...?שוב,אני חוזר על המילה אמונה,זאת אותה אמונה שיש בינו לבין ה׳.אמונה זאת אמונה.אתה שופט אותו שהוא מאמין במשהו לא קיים?אבל בעצמך מאמין במשהו שאתה לא יכול להוכיח בעצמך,רק להאמין...כשאתה מאמין,זאת לא אמת גם כן.צריך לדעת את האמת,לא להאמין בה.

לייקים
    97
    נקודות
    50

אתה יכול לקבל גישה ומקורות לכל ניסוי שעשו איי פעם, וחלקם אתה עכול לעשות בעצמך. במדע אין אמונה, אל תיהיה אידיוט. אנחנו חוזרים על זה כבר מי יודע כמה פעמים. אולי תכניסו משהו לראש. אני לא חושב שזה ציפיה גדולה כל כך מכם.

ולא אין הבדל בין ההורים שאומרים לך להאמין במשהו לבין סתם זר שאומר לך להאמין במשהו. זה לא מקבל תואר ״אמת״ אפילו אם ההורים שלך אמרו את זה.
    יצאתי מדעתי... מיד אשוב.

שם פרטי
    שקד
    לייקים
    4
    נקודות
    90
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    רגע,אתה אומר לו לא להאמין למה שאב אבותיב אמרו,>אפילו לא להורים שלו< זאת אומרת שאתה מייעץ לו להאמין רק למה שהוא יכול להוכיח בעצמו?אבל בעצמך מאמין למדענים...?שוב,אני חוזר על המילה אמונה,זאת אותה אמונה שיש בינו לבין ה׳.אמונה זאת אמונה.אתה שופט אותו שהוא מאמין במשהו לא קיים?אבל בעצמך מאמין במשהו שאתה לא יכול להוכיח בעצמך,רק להאמין...כשאתה מאמין,זאת לא אמת גם כן.צריך לדעת את האמת,לא להאמין בה.
    זה שההורים שלך סיפרו לך את זה הופך את הכל לנכון? הם פשוט סיפרו לך בדיוק מה שסיפרו להם, בלי שום ידע מוקדם, רק הכתבה מראש של התנ"ך לכל מיני שאירועים שבספק שקרו. התנ"ך מציג לך לכל דבר עמדה אחת, בלי שום נוסח שונה של מישהו, כי אין מי שיכול לספר את זה אחרת, ולכן אתה ואחרים מנסים להשען על זה כביסוס לאמונה שלכם, אבל זה לא ביסוס. להתעלם מהעובדה שכתבו את התורה מלא אנשים ושהיא עברה מלא שכתובים, זה עדיין רק חוויות יחידות של מישהו אחד שנכתב לתודעה של כל מי שאחריו כי "זה כתוב בתנ"ך". ויכול להיות עוד, לך תדע מה עבר על אותם אנשים שכתבו את הכל, בתקופות האלה כל דבר היה יכול להחשב ל"התגלות אלוהית" או משהו בסגנון כי פשוט לא ידעו משהו אחר ובמקום לנסות להבין הלכו עם תירוץ כזה ואחר. לעומת זאת המדע, אם לא הבנת זאת עד כה, מבוסס על ידע שלנו בהתפתחות הנוכחית, ויש אנשים שאשכרה מנסים לחקור עוד ועוד כדי לדעת ולא להשאר תמימים ולהגיד על כל דבר שזה אלוהים.

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

מה אמונה?
    אנחנו מאמינים רק בדבר אחד - בעצמנו.

כל השאר - אנחנו יודעים,
    כל ניסוי שאיי פעם עשו, כל תאוריה שאיי פעם הציעו - הכל מגובה במחקרים ועובדות.

האמונה שלך, היא להאמין, לא לדעת, להאמין לבחור שחי לפניי 5771 שנה,
    שראה כמה אורות יפים.

One Shot - One Kill

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי S.P.Q.R צפיה בהודעה
    מה אמונה?
    אנחנו מאמינים רק בדבר אחד - בעצמנו.

כל השאר - אנחנו יודעים,
    כל ניסוי שאיי פעם עשו, כל תאוריה שאיי פעם הציעו - הכל מגובה במחקרים ועובדות.

האמונה שלך, היא להאמין, לא לדעת, להאמין לבחור שחי לפניי 5771 שנה,
    שראה כמה אורות יפים.
    לא הבנת אותי,העניין הוא שהוא אומר לא להאמין לאף אחד,ובעצמו מאמין למדענים.מה מבדיל אותו ממישהו שמאמין בה׳?שניהם משתמשים באמונה...אמונה זאת אמונה.לא משנה למי אתה מאמין,זאת לא יכולה להיות הוכחה...

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

לא הבנת אותי,העניין הוא שהוא אומר לא להאמין לאף אחד,ובעצמו מאמין למדענים.מה מבדיל אותו ממישהו שמאמין בה׳?שניהם משתמשים באמונה...אמונה זאת אמונה.לא משנה למי אתה מאמין,זאת לא יכולה להיות הוכחה...
    הוא לא מאמין לאותם מדענים,
    הוא אומר, הנה הם עשו ניסוי X וגילו Y.

ככה זה עובד,
    בלי אמונה בשום דבר.

One Shot - One Kill

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:11.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,721 | הודעות: 8,199,314 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect