|
|
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
כמו שעמיר בניון אומר, אני לא רואה את האישה ואת הילדים שלי בשביל שאתה תישן טוב בלילה, ואתה יורק לי בפרצוף. שיבוא השמאלני שיקרא לי מניאק שאני בצבא הוא יראה את המחסנית שלי בדרך לפרצוף שלו
היו צריכים להרחיק אותך כי רק קראת לו מניאק, כל מי שמשתמט, עם סיבה או בלי, אני לא רואה אותו כתור אח שלי, אני לא רואה אותו כתור חלק מהעם היהודי
זה כולל את כל החילונים המניאקים שמשתמטים כי הם יפי נפש זונות, ואת כל החרדים הנצלנים שאני יכול להחשיב גוי שנמצא איתי אי שם בבסיס בקצה הארץ אח, ואותם אני בחיים לא יחשיב כאחים
כל מי שלא מתגייס, צריך לעוף מהארץ הזו, הוא מניאק בן זונה, אפס בכללי ובכיין יפיוף סנוב
צבא מזורגג, טפי.
You feel intimidated asshole?
נערך לאחרונה על ידי S.P.Q.R; 03-05-2012 בשעה 12:16.
One Shot - One Kill
עצוב.
אחד הסיבות למה אני שמח שאני לא מתגייס בארץ.
בכיף הייתי מתגייס אם הצבא היה באמת מתעניין בחילים שלו.
לא שצבא אמור להיות כיף אבל זה גם לא אמור להיות סיוט. במיוחד אם אתה חייב להתגייס.
See a person like me smoke weed till i hallucinate
רציני לגמרי, חוק שיכול ללכת טוב, מי שלא עושה צבא שוללים לו את הרשיון או משו כזה.
צבא חובה זה צבא חובה! הפכו את צה"ל לקייטנה עם כל המשתמטים האלה
מי שיחק יפה נפש?
וזה חדש לי מה שאמרת עכשיו על עמיר בניון, אז עזוב, נגיד אחד כמו אבא שלי, שקיבל אות הנשיא לשירות במצויינות שיגיד את המילים האלה, זה ממעיט מכמה שהם נכונות ואמיתיות?
חח מטומטם
שהיה מאחר באיזה 4 שעות כי "אין אוטובוסים" ושתמות
אני אסביר לך את זה בצורה הכי פשוטה, כי אתה כנראה לא מבין. שמור על השפה שלך או שאני אעיף אותך מפה למספיק זמן, שאתה כבר תספיק להשתחרר מהצבא עד שתוכל לחזור לפה. אני מקווה שתבין את המשפט הנ"ל.
אני חושב שההגדרה שלך לא נכונה, כי אתה מדבר על אלו שבורחים משירות ולא על אלו שמסיימים שירות באמצע מתוך פרופיל נפשי, בעיות ת"ש או אי התאמה(רפואית ותפקידית).
ההגדרה למשתמט במדינתו הקטנה היא כוללת את כל מי שלא סיים 3 שנים.
לך תגיד ללוחם בצנחנים או בגולני או בכל חטיבה קרבית אחרת שהוא "בן זונה מזדיין מניאק בכיין יפיוף סנוב וכמובן, אפס..." ונראה אותך מצליח לפתוח את הלסת אחרי שתקבל מכות של החיים.
כמו שאמרתי לSPQR, שמור על השפה שלך או שאני אדאג להעיף אותך מפה.
אה, לשניכם? קודם תתגייסו. עד אז הדעה שלך שווה כקליפת השום.
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363