זה תוכנה, שעושה לייקים על סטטוסים בפייסבוק. תציעו נקודות. מביא גם מדריך.
נערך לאחרונה על ידי ExpenzZ; 05-05-2012 בשעה 15:07.
נכתב במקור על ידי -ExpenzZ- זה תוכנה, שעושה לייקים על סטטוסים בפייסבוק. תציעו נקודות. 15 נק׳
נכתב במקור על ידי Yehuda1212 15 נק׳ לא, תודה. גם מדריך, אבל זה יעלה לכם עוד.
נכתב במקור על ידי -ExpenzZ- לא, תודה. גם מדריך, אבל זה יעלה לכם עוד. כמה אתה רוצה בערך וזה לא אתר שמתחיל ב f נכון?
נכתב במקור על ידי Yehuda1212 כמה אתה רוצה בערך וזה לא אתר שמתחיל ב f נכון? זה לא אתר, זה תוכנה.
דולר ב-PP עמלה עלי ? וה-PP שלך מאושר?
נכתב במקור על ידי Sparta דולר ב-PP עמלה עלי ? וה-PP שלך מאושר? PP לא מאושר, מה זה משנה?
נכתב במקור על ידי -ExpenzZ- PP לא מאושר, מה זה משנה? כמה נקודות אתה עכשיו סוגר איתי ראשון נ?
נכתב במקור על ידי Yehuda1212 כמה נקודות אתה עכשיו סוגר איתי ראשון נ? יש לך מעט נקודות, תשיג עוד.
נכתב במקור על ידי -ExpenzZ- יש לך מעט נקודות, תשיג עוד. 1 . יש מצב שייחסמו אותה או משהו? 2. כמה לייקים היא עושה בדקה? 3. ממי הלייקים , משתמשים ישראלים?
"Once more into the fray Into the last good fight I'll ever know. Live or die on this day Live or die on this day."
נכתב במקור על ידי bugZbuNny 1 . יש מצב שייחסמו אותה או משהו? 2. כמה לייקים היא עושה בדקה? 3. ממי הלייקים , משתמשים ישראלים? חלק ישראלים, חלק לא. אתה לא עושה כלום, התוכנה עושה לבד. תוך 10דקות יש לך 200 משהו כזה.
נכתב במקור על ידי -ExpenzZ- חלק ישראלים, חלק לא. אתה לא עושה כלום, התוכנה עושה לבד. תוך 10דקות יש לך 200 משהו כזה. זה התוכנה שמצאת בכספ ? אם כן אנשים לא לקנות,זה וירוס ! אם לא תביא סריקה.
נערך לאחרונה על ידי Awesοme; 05-05-2012 בשעה 15:21.
נכתב במקור על ידי -OmRi- זה התוכנה שמצאת בכספ ? אם כן אנשים לא לקנות,זה וירוס ! אם לא תביא סריקה. זה לא מי שם, אחריות שלי שזה יעבוד לך.
נכתב במקור על ידי -ExpenzZ- זה לא מי שם, אחריות שלי שזה יעבוד לך. אז תעלה סריקה..
נכתב במקור על ידי -OmRi- אז תעלה סריקה.. עוד מעט, אם אתה רוצה יש לי הוכחות.
חוקי הפורום