קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] איך אנחנו יכולים לעזור?
    על ידי simon23 בפורום מבצע "עופרת יצוקה"
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 04-01-2009, 22:26
  2. האם אתם יכולים להשיג לי פיפ"א 2002 בעיברית
    על ידי avimelesh בפורום משחקים כללי
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 18-06-2008, 14:51
  3. האם אנחנו מנצלים את החיים עד הסוף?
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 04-05-2008, 00:32
  4. האם אנחנו מתקרבים למלחמת עולם שלישית?
    על ידי Jack בפורום דיבורים
    תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 18-12-2005, 22:07
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 37

האם אנחנו יכולים לאמץ מחשבה כזו?

משתמש מתחיל
    לייקים
    70
    נקודות
    50

ברירת מחדל האם אנחנו יכולים לאמץ מחשבה כזו?

בואו פשוט נתחיל לשים זיין, לעשות מה שאנחנו באמת רוצים ולא מה שמכתיבים לנו ומה שרוצים לראות מאיתנו.
    בואו נשתחרר מהסטיגמות, מהעבר שלנו, כולנו מוגבלים ופועלים בצורה המשקפת את העבר שלנו, אם אתמול הייתי ביישן, כנראה שגם מחר אני אהיה ביישן, אלא אם כן אשנה משהו.
    בואו נרפה מהכל, מכל המחשבות שמגבילות אותנו, מהקול הזו בראש שלנו שמסרס אותנו כל פעם מחדש, הקול הזה שאומר לנו "אתה לא יכול ללכת לדבר עם הבחורה הזו, היא כמה רמות מעליך" או "אתה לא יכול לרקוד כי אתה לא נמצא בחברה המגניבים של השכבה"

הריי בסופו של דבר, כולנו נמות. נכון, זו קלישאה שחוזרת על עצמה. נכון, יש לנו לפחות עוד 50 שנה לחיות כאן. נכון, יש סיכוי שאנשים מהעבר יראו אותנו בעתיד. אבל האם זה משנה? בסופו של דבר את כל אחד ואחד מאיתנו יקברו מתחת לאדמה, הדבר היחיד שישאר מאותו הבן אדם זה הזכרונות, הזכרונות של האנשים שחיים עוד מהבן אדם הזה. איך אתם רוצים שיזכרו אתכם?

האם בן אדם מסוגל לעשות את זה? האם בן אדם מסוגל לשחרר את עברו ובאמת להשתנות? האם בן אדם יכול לזרוק את כל המחשבות המגבילות לפח ולפעול אך ורק לפי הלב והרצון?
    אני מאמין שבמידה ואדם מסוגל לעשות את כל הדברים האלה, הוא יהיה האדם המאושר בעולם.

מה אתם אומרים? ואיך נקשר את זה לתחום ההתפתחות האישית וההצלחה החברתית?

'היום הוא היום הראשון של שארית חייך'

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

אני מאמין שבמידה ואדם מסוגל לעשות את כל הדברים האלה, הוא יהיה האדם המאושר בעולם.
    אני לא מאושר.

בכל מקרה, אי אפשר לכבות את זה מתי שרוצים (אלא אם כן אתה יודע לשלוט על הרגשות שלך) אבל כן אפשר לשנות את כל האמונות והחוקים והחארטות שיש לך במוח.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

בואו פשוט נתחיל לשים זיין, לעשות מה שאנחנו באמת רוצים ולא מה שמכתיבים לנו ומה שרוצים לראות מאיתנו.
    יותר מ90% ממה שאתה עושה אין לך מושג למה אתה עושה אותו.(אתה יכול לתת 100 תירוצים למה אבל אתה עושה אותו הרבה מאוד פעמים לא בגלל המודע שלך.

בואו נשתחרר מהסטיגמות, מהעבר שלנו, כולנו מוגבלים ופועלים בצורה המשקפת את העבר שלנו, אם אתמול הייתי ביישן, כנראה שגם מחר אני אהיה ביישן, אלא אם כן אשנה משהו.אפשרי ואני מאמין שזה אפילו דיי פשוט.

בואו נרפה מהכל, מכל המחשבות שמגבילות אותנו, מהקול הזו בראש שלנו שמסרס אותנו כל פעם מחדש, הקול הזה שאומר לנו "אתה לא יכול ללכת לדבר עם הבחורה הזו, היא כמה רמות מעליך" או "אתה לא יכול לרקוד כי אתה לא נמצא בחברה המגניבים של השכבה"
    בכלל צריך להתעלם מהקול הזה בחיים הוא רק עוצר אותנו ממי שאנחנו באמת וגוזל לנו אנרגיה.

הריי בסופו של דבר, כולנו נמות. נכון, זו קלישאה שחוזרת על עצמה. נכון, יש לנו לפחות עוד 50 שנה לחיות כאן. נכון, יש סיכוי שאנשים מהעבר יראו אותנו בעתיד. אבל האם זה משנה? בסופו של דבר את כל אחד ואחד מאיתנו יקברו מתחת לאדמה, הדבר היחיד שישאר מאותו הבן אדם זה הזכרונות, הזכרונות של האנשים שחיים עוד מהבן אדם הזה. איך אתם רוצים שיזכרו אתכם?
    מצחיק שאתה מחפש שיזכרו אותך במקום פשוט לתרום לעולם, מזה משנה מי יזכור אותך!? אתה גם ככה לא תיהיה פה.

האם בן אדם מסוגל לעשות את זה? האם בן אדם מסוגל לשחרר את עברו ובאמת להשתנות? האם בן אדם יכול לזרוק את כל המחשבות המגבילות לפח ולפעול אך ורק לפי הלב והרצון?
    עשיתי את זה פעם רק מתוך המרדף אחרי האושר ולא מתוך ללכת אחרי הלב, כן יש לך אושר מטורף מזה ואז ריקנות מחוסר מיצוי עצמי וממרדף אחרי האושר, ברגע שהבנתי שאני יכול לכוון את הרגשות שלי באופן מסויים, אז הבנתי שאין טעם לרגש ושהוא סתם כובל אותנו, עצם זה שאנו נותנים לרגש לשלוט בנו במקום פשוט לפעול בלי להתייחס להרגשה שלנו, לפעול לפי מה שאנחנו , הבנתי שהמטרה שלנו פה זה לא ליהיות מאושרים זה כולה תוצאת לוואי של הגשמת יעודך, אין מה לחפש את זה בכלל.
    מה אתם אומרים? ואיך נקשר את זה לתחום ההתפתחות האישית וההצלחה החברתית?
    בעיני מישהו מצליח זה מישהו שתרם לעולם טוב יותר, הצלחה חברתית זה סתם עוד משהו שהעולם תקע לנו בראש וסטגימות החברה, כשמישהו מצליח לתרום לעולם הוא מצליח בכל התחומים, ולא לתרום לעניים לא נותן עולם טוב יותר ההפך זה ללכת נגד האבולוציה ונגד הטבע שלנו, זה ליצור עולם של אנשים שלא תורמים כלום ורק זה חסר לנו.
    אני רואה יותר מידי אנשים בזמן האחרון שעושים דברים כדי לשים וי ולהגיד סיימתי או עשיתי במקום לעשות את זה טוב וזה פשוט עצוב וזה ביותר מידי תחומים.
    נערך לאחרונה על ידי kongi; 05-05-2012 בשעה 22:32.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

כנ"ל אצלי, אני לא מאושר כל כך.
    אני "זורק" זין הכי גדול שתראה בחיים שלך. אם באלי, אני יגש לבחורה ויגיד לה "הציצים שלך עוד רגע בורחים לך מהמחשוף" אם אני ירצה. אני לא סופר אף אחד.

הבעיה הגדולה היא שהיום אנשים לא יודעים לקבל את האמת ולא יודעים להגיד את האמת. הצביעות של אנשים זה דבר מאד מעצבן ודבר מאד משגע..

אני כרגע יודע שאני צריך להשיג כסף בחיים. אני שם אלף זיינים על האימרה המטומטמת "כסף זה רק אמצעים" זה חארטה. כסף זה הכל בחיים. היום בגלל הצביעות של אנשים וואלה אפשר אפילו לקנות חברים, אפשר לקנות אהבה ואפשר לקנות גם ילדים.

כסף זה דבר מאד חשוב, זה צורך מטורף וברגע שיש לך אותו אתה מסודר מכל בחינה אפשרית. ברגע שיהיה לי כסף זמין בכיס ואני יוכל לדאוג לעצמי, לחברים שלי ולמשפחה שלי, אני אהיה מאושר. בלב שלם.

אבל אני מצטער לאכזב אותך...בן אדם שעושה מה שבזין שלו הוא לא בן אדם מאושר כמו שאתה חושב. הוא פשוט בן אדם שלא מפריע לו מה אנשים חושבים עליו, ולא מעניין אותו מה תיהיה התגובה של אנשים כלפי ההתנהגות שלו. זה בעצם אני.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

אני יודע שלפעמים אני מתפלל שלא הייתי שם זין, אבל בעצם אני לא רוצה להיות הטיפוס שלא שם זין. אכפת לי מאנשים, אני מאוד אוהב שאנשים שמחים בזכותי ואני מאוד קרוב לחברים שלי. לעומת זאת, כשאתה פוגש בנאדם רנדומלי שאתה לא מכיר, אתה לא באמת צריך להתייחס אליו באותה רצינות כמו לאנשים קרובים.
    אם בחורה שאני לא מכיר תומר לי שיש לי ריח רע מהפה, אני אבדוק את העניין ואנסה לשפר את זה. אם היא תומר לי שאני מכוער אני מגלגל עיניים ו3 דק' אחר כך שוכח מי זו. העניין הוא לדעת לסנן את מה שאנשים חושבים, ובכל מקרה לא לתת לשום דבר לפגוע בך רגשית- אלא רק כביקורת בונה.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

כל הכבוד על הפוסט הזה!
    עצם העובדה ששמת לב לזה,עצרת והתעניינת,אומר הרבה על הבנאדם,ולא רק,זה גם הכיוון הנכון!
    אומנם,לא צריך לחפש את השינוי,לא צריך לחפש שום דבר,כל מה שיש לך זה הרגע הזה,אז חייה אותו.

ולרודני-אני לא שופט אותך וגם לא רוצה.
    אבל יש לי שאלה,אתה רוצה להרוויח את הכסף כי אתה חושב שזה מה שיעשה אותך מאושר,או שאתה רוצה כי אתה צריך אותו כדי להתקיים?

לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

אבל יש לי שאלה,אתה רוצה להרוויח את הכסף כי אתה חושב שזה מה שיעשה אותך מאושר,או שאתה רוצה כי אתה צריך אותו כדי להתקיים?
    1. הרבה אנשים לא יודעים איזה הקלה זאת שאתה לא צריך לדאוג למיסים ודברים כאלה.
    2. מאושר זה סובייקטיבי, אבל אני בטוח רק עם כסף אני יהיה פי לפחות 8 פעמים יותר מאושר ממה שאני עכשיו.
    אבל אני לא יודע איך אושר מרגיש, או איך שמחה מרגישה.. מה שכן אני יודע איך זה מרגיש שההורים כל הזמן אומרים "אין כסף".

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי ShinTen צפיה בהודעה
    2. מאושר זה סובייקטיבי, אבל אני בטוח רק עם כסף אני יהיה פי לפחות 8 פעמים יותר מאושר ממה שאני עכשיו.
    אבל אני לא יודע איך אושר מרגיש, או איך שמחה מרגישה.. מה שכן אני יודע איך זה מרגיש שההורים כל הזמן אומרים "אין כסף".
    אתה לא יודע איך אושר אמיתי מרגיש,מה אתה מתכוון לעשות לגביי זה?

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    פרטי לא ?
    לייקים
    54
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    ! Challenge Accepted

כואב לי על מה שאני רואה פה,
    חוץ מAWAKE1 כל התגובות פה מצערות מאוד.

אנשים כל כךךך אבודים ! כמה פסימיות.
    עושים כל דבר כל כך מורככבבב ! אומרים "אסור לחפש אחרי האושר" "שונא אנשים צבועים"
    אבל עושים בדיוק ההפך ! מצטער אבל לפי התגובות שלכם אתם הכייי מחפשים מזה אושר, שלא נדבר שרק מלקרוא תתגובות שלכם
    אני נכנס לדיכאון שאנשים מגיעים לתובנות כל כךך מטומטמות. אני חושב לעצמי "למה אנשים לא יכולים להנות מהדברים הקטנים ?!"
    "מה זה המירוץ הזה אחרי חומריות ?! כל הזמן מחפשים לנצח, להיות ראשונים ! כי ככה שטפו להם תמוח בשיעור ספורט שעשו ריצת 100 מטר"
    "למה אתם לא יכולים לזרום לשחרר ?!?! החיים פשוטים !"

תהנו מהרגע !

"לשים זין" ?!
    זה לא כל כך המושג הנכון לכוונה שלך ..
    כל אחד יכול לשים זין. זה לא בהכרח אומר שהבנאדם באמת שלם עם עצמו והוא בן אדם טוב.

לא ! תשימו זין !
    יש גם דברים כמו התחשבות, כוונה טובה, ויתור, רחמים, לתת.
    תהיו אנשים טובים, כן ! תוותרו לחלשים, תתחשבו, שיהיה לכם אכפת מהכלל !
    תהיו כמו גיבורי על קטנים. תתנו ! זה מה שיביא לכם אושר אמיתי ! אין הרגשה כמו לתת.
    מה יפה בנתינה ?! שלא עושים את זה כדי להשיג משהו חומרי או אושר. עושים את זה באמת מכוונה טובה בלי שום תמורה !
    ועדיין מרגישים הכי טוב בעולם !

אז תשימו זין ...

אבלללללל

כשלפעמים אומרים "תעשו מה בזין שלכם" הכוונה היא לא לגרום לכם להיות אנשים בלי רגשות שלא אכפת להם מה חושבים,
    הכוונה היא לגרום לכם לעשות את מה שבאמת צורח שתעשו מבפנים. הכוונה היא להפסיק לסבול ! בכל אחד שפיתח צורת התנהגות כזאת כל היום כואב לו מבפנים ! ואתם יודעים את זה ! פשוט תעשו מה שצורח מבפנים לא משנה מה זה !!! תפתחו !!! תהיו פתוחים רגשית , פיזית וכל מה שבאאאא.
    כל בנאדם הוא שונה, כל בנאדם הוא עולם ומלואו, כל בנאדם הוא מיוחד. הבעיה היא שיש רק קוד התנהגות אחד ! לכולם ! אתם יודעים טוב מאוד מהו הקוד הזה !
    אפשר לקרוא לו "מערכת" אפשר לקרוא לו "מה שנהוג לעשות" אפשר לקרוא לזה "חינוך טוב כדי שהבנאדם יצא נורמלי לחברה ויהיה בנאדם טוב" אפשר לקרוא לזה "אופנה" אפשר לקרוא לזה "מוסר" אפשר לקרוא לזה בהרבה דרכים !! אבל מה משותף לכולם ?! "נורמליות אחת !" "צורת התנהגות אחת תחתיה כולנו חיים" כי זה מה ש"נהוג" או שלימדו אותכם. העניין הוא שהחינוך וכל השטיפות מוח בגיל קטן הם חשובים באמת כדי לצאת באמת משהו ! אבל רק בהתחלה !! אחרי שהתחנכת כל המטרה היא שכבר אתה בנאדם שלמד את החוקים ואתה בנאדם מחונך ועכשיו אתה יכול להחליט בשביל עצמך. מה הבעיה ? שאנשים פשוט לא מחליטים בשביל עצמם ולוקחים את מה שלמדו לכל החיים, ועושים פשוט את מה שלמדו כי הכי קל להיות רובוט או לחקות כמו קוף. הגיע הזמן שתצאו מהמסגרת ! תהיו מיוחדים ! סיימתם את הקורס !!! תביעו את עצמכם ואת מה שאתם אוהבים, תגידו לעולם את מה שאתם רוצים להגיד. תהיו פתוחים ואל תסתירו כלוםםםם !!!!
    אל תפחדו לעשות תצעד הזה ! כן זה קשה !!!!!!! אני בנאדם שהלב שלו צרח כל החיים. היו עליי כל כךךך הרבה מסכות כל החיים. וכן גם היום יש שאריות של זה אבל אני שמח שזה ככה כי זה מה שמייצב אותי. נולדתי בנאדם טוב ! בנאדם שכל הזמן אכפת לו מאחרים עד שמגיע למצב שלא כל כך אכפת לו מעצמו וגם אם יסבול העיקר שאחרים יהיו מאושרים. בתכלס הייתי מאושר לרגעים מסויים כל הזמן, אבל כמה אפשר ?! אחרי 17 שנה החלטתי לעשות משהו גם בשביל אחרים ובמיוחד בשבילי !! ויודעים מה ?! עכשיו אני מאושר כל הזמןןןןן לא רק לרגעים מסויימים. צריך לדעת להקריב בחיים .. צריך לדעת גם לספוג !
    אבל אסווורר לספוג כדרך קבע ! כי בסוף הכל מתפוצץץ ! צריך לאזן בין שניהם .. צריך להיות בנאדם טוב וגם בנאדם שדואג לעצמו ועושה מה שטוב לו..
    להיות ביניהם בידיוק ! להיות באמצע להיות מאוזן. שצריך להקריב ולעשות מה שטוב לך ובמקרה אחר לספוג על עצמך ולסבול ולא לעשות באותו רגע את מה שטוב לך למען האחר ! ככה עובד העולם, אנחנו לא חיים לבד. אי אפשר להיות אגואיסט כל הזמן אבל גם אי אפשר להיות העץ הנדיב כל הזמן. כשבנאדם מגיע לאיזון המושלם ! שם הוא באמת מאושר !! ולא כסף לא יביא את זה.

ברגע זה, רובנו צריכים לשים הרבה דגש על עצמנו בינתיים ולעשות מה שטוב לנו, להביע את מה שאנו אוהבים !
    אחרי שנצליח להגיע לזה נפנה גם הרבה מקום לאחר.
    הסיבה שאני אומר את זה , זה בגלל שכנראה מי שנכנס לאשכול הזה ובכלל לתחום הזה הוא מרגיש חוסר מיצוי עצמי. לא מרגיש גבר אמיתי ..
    שפועל לפי החוקים שלו ועושה מה שטוב לו.
    ובגלל זה צריך קודם כל לעבוד על זה.
    גאונות היא אחוז אחד השראה ותשעים ותשעה אחוז זעה.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי AlphaMale צפיה בהודעה
    כואב לי על מה שאני רואה פה,
    בלה בלה בלה בלה..בן כמה אתה כפרה?

לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    אתה לא יודע איך אושר אמיתי מרגיש,מה אתה מתכוון לעשות לגביי זה?
    אני גם לא יודע איך להיות שמח מרגיש.. או כל מיני רגשות אחרים. פשוט אין לי את זה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    20
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    ככל שאתה תתרגל יותר, ככה תקבל תוצאות גבוהות יותר מהפעם הקודמת.

כמה שאתה צודק אחי ...
    הוצאת לי את המילים

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

אני גם לא יודע איך להיות שמח מרגיש.. או כל מיני רגשות אחרים. פשוט אין לי את זה.
    ומה אתה מתכוון לעשות לגביי זה?

לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    ומה אתה מתכוון לעשות לגביי זה?
    מה אני יכול לעשות עם זה? לרצוח מישהו ולא למצמץ, לעשות קידוש לשישי עם הדם שלו ולהגיש בשר אדם משובח לארוחה.
    אני לא יכול להרגיש את הרגשות האלה.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

מה אני יכול לעשות עם זה? לרצוח מישהו ולא למצמץ, לעשות קידוש לשישי עם הדם שלו ולהגיש בשר אדם משובח לארוחה.
    אני לא יכול להרגיש את הרגשות האלה.
    תדייק בבקשה לפעם הבאה,יש הבדל בין ליכול ללא יודע איך...
    בכל מקרה,כך או כך אפשר להגיע לשלווה פנימית ובשלווה פנימית תמיד יש שמחה אמיתית.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:05.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect