מישהו יכול לתת לי משפטי פתיחה לאתרי הכרויות.
במקרה שאני לא מוצא משהו בכרטיס להעיר עליו
תודה.
מישהו יכול לתת לי משפטי פתיחה לאתרי הכרויות.
במקרה שאני לא מוצא משהו בכרטיס להעיר עליו
תודה.
|
|
אם אתה רוצה להשתפר אז לא באתרי הכרויות.
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
הבעיה היא שאתרי הכרויות יביאו לך.. כלום.
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
שמעתי פעם משהו מצחיק ונכון:
"אתרי היכרויות זה הגירסה הגברית לגידול חתולים"
עזוב אותך שטויות, לך קרע תעיר תתחיל עם כל אחת שאתה רואה, תנסה.
SHINTEN אתה די טועה... זה נכון שעדיף מציאות על אתרי היכרויות אבל אפשר להשיג דברים גם משם.. לא חסרים מקרים
אתה לא יכול להיות גרוע עם בחורות ולהצליח באתר הכרויות.. גם אם תצליח להגיע לדייט מה נראה לך יקרה בדייט עצמו כשאתה חסר ביטחון עם 0 ניסיון?
אתר הכרויות יכול לשמש ככלי נוסף אחרי שכבר צברת ניסיון "בעולם האמיתי" ואתה מגיע להצלחות (סביר להניח שבמקרה כזה גם לא תבזבז את הזמן שלך על אתר הכרויות כי יהיה לך מספיק בנות).
"נראת טוב" "היי" "מה קורה" "בא לך למצוץ לי תזין אולי?" תגוון..מה שבזין שלך.
משפטי פתיחה?
עזוב אותך, פשוט תכתוב לה שהיא נראית חמודה והיית רוצה להכיר אותה. מנסיון זה עובד ברוב המקרים (אם היא בעניין כמובן). לפעמים לא צריך להתחכם
לאיזה רמה הידרדנו, אי אפשר להתחיל עם בנות ברחוב?
לא? צא לפאבים או ברים..
too lame for me
זה פורום פיקאפ, ציפיתי ליותר.
לפי דעתי במקום שכל אחד יתחיל לצאת על הבחור ולדבר על זה שאתרי הכרויות לא ל"רמה שלו" תעזרו לבן אדם.
הוא שאל שאלה פשוטה מאוד ...
בתאכלס מאתרי הכרויות אפשר להביא מלא זיונים ומי שאומר שזה לא נכון לא מבין על מה שבאמת אתרי ההיכרויות מבוססות.
בכל מקרה לשאלה תסתכל על מה שהבחורה רושמת על עצמה, תסתכל על התמונה שלה ותזרוק סתם ת'משפט הראשון שעולה לך לראש.
למשל בחורה שמצטלמת בים שלח לה הודעה : תגידי התמונה זה לא בחוף של חיפה ?!
או תשאל אותה מאיפה היא קנתה את המשקפי שמש שלה .. כל דבר שעולה לך לראש .. כל הודעות ה : היי , מה קורה , מה נשמע , בלה בלה בלה לא יביא לך כלום.
אתה צריך לדחוף שאלה שהיא תענה לה יותר טוב שתגיע למצב שתוכל לדחוף לה משפטים עוקצניים שהיא תהיה חייבת לענות לך.