נכתב במקור על ידי The Red Ripper 8 שבצנקו הייתי נותן לקארלביו 6.2 .... 7.7 זידאן
Welcome back Carvajal ♥
נכתב במקור על ידי Blancos הייתי נותן לקארלביו 6.2 .... 7.7 זידאן כל אחד ודעתו 9 רונאלדו
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי The Red Ripper כל אחד ודעתו 9 רונאלדו 9.7 נאני ומה נסגר , עושים היום את האתגריאל ? מקס מסכים
נכתב במקור על ידי Blancos 9.7 נאני ומה נסגר , עושים היום את האתגריאל ? מקס מסכים 8.8 אני מחכה שהוא יאשר אותי בסקייפ, שם נעשה את זה דוד לואיז
נכתב במקור על ידי The Red Ripper 8.8 אני מחכה שהוא יאשר אותי בסקייפ, שם נעשה את זה דוד לואיז 8.7 לאמפרד
נכתב במקור על ידי Blancos 8.7 לאמפרד 8.8 , זקן כבר .. ניימאר
נכתב במקור על ידי Nugget 8.8 , זקן כבר .. ניימאר 8 סרחיו ראמוס
נכתב במקור על ידי Blancos 8 סרחיו ראמוס 8 ?!?!?! סרחיו ראמוס 1.2 לעומת ניימאר (נקמה) בקהאם
נכתב במקור על ידי Nugget 8 ?!?!?! סרחיו ראמוס 1.2 לעומת ניימאר (נקמה) בקהאם איזה ילדדדדדדדד קטן , בגלל שרשמתי את דעתי על ניימאר אתה כאילו נוקם בי ורושם שראמוס 1.2 ..? רואים שאתה גבר 8.9 גאנסו
נכתב במקור על ידי Blancos איזה ילדדדדדדדד קטן , בגלל שרשמתי את דעתי על ניימאר אתה כאילו נוקם בי ורושם שראמוס 1.2 ..? רואים שאתה גבר 8.9 גאנסו זה היה בצחוק יגנוב O_O 8.6 ג'רארד
נכתב במקור על ידי Nugget זה היה בצחוק יגנוב O_O 8.6 ג'רארד 9.2 קארול
נכתב במקור על ידי Blancos 9.2 קארול 8.9 פיקה
נכתב במקור על ידי Nugget 8.9 פיקה 9.1 רוברטו קרלוס
נערך לאחרונה על ידי Pumba; 08-05-2012 בשעה 08:56.
ספוילר: לקטגוריית פנאי ותחביבים לחץ על התמונה
נכתב במקור על ידי BIaugrana 9.1 רוברטו קרלוס 9.5 פיאניץ
7.6 טרי
חוקי הפורום