המשימה: לגשת ל-30 נשים ולשאול אותן מה השעה
תוצאה: 20/30
פירוט: בהתחלה היה קצת מוזר ומביך לכן ההתמקדות הייתה בנשים בודדות. לאט לאט נצבר הבטחון וזה התחיל לרוץ עד למצב של גישה לקבוצות של 4.
אחת הבעייות העיקרויות הן תיירות שאינן מבינות, אבל בהצבעה על פרק כף היד כסימן לשעון כל הקבוצות הבינו את השאלה.
2-3 קבוצות לא ידעו מה השעה מכיוון שלא היה להן שעון, אני די בטוח שטלפון היה להן. קבוצות אחרות הוציאו טלפון במיוחד כדי לבדוק דבר שהעלה מאוד את הביטחון העצמי.
מקרה מיוחד הוא קבוצה של 4 אמריקאיות שבפעם הראשונה היו נחמדות וענו אבל לאחר כמעט שעה נתקלתי בהן שוב (לא זכרתי אותן) ואחת מהן ממש התעצבנה.
אמרה לי בעצבים שכבר שאלתי אותה ואז בקול גבוהה מאוד לחברות שלה "זה בדיוק אותו בחור!", בשביל לא להראות שהכוונה שלי היא באמת לדעת מה השעה אמרתי שאני עדיין צריך לדעת מה השעה, אבל הן כבר הלכו.
אחרי זה ממש ירד לי הביטחון. אז בשביל שזה לא יהרוס לי את היום, ניגשתי קודם כל לבחור הראשון שראיתי לידי ושאלתי אותו מה השעה (קודם כל לא לצאת טמבל).
אחר כך ישר המשכתי בשביל לא לשקוע במחשבות על הקטע הזה ופשוט להמשיך הלאה. השיטה הזאת ממש עזרה ובאמת הבטחון חזר אלי מהר מאוד.
בסך הכל ראיתי את ההתקדמות שלי ביום הזה.
בהתחלה חיכיתי ממש לעבור מול מישהי שהולכת לבד, ליצור איזה קשר עין ורק אחר כך לאזור אומץ ולשאול. בהמשך כבר הלכתי לכיוון המטרות, אפילו אם הן ברביעיות.
בקבוצות האחרונות אפילו שאלתי "מעבר לכתף".
לסיכום היום הזה היה ממש טוב, מעבר למשימה גם היה ממש טוב הטיול בעיר, דיברתי עם אנשים מעבר למשימה וממש הרגשתי שיפור.
שיהיה שבוע טוב אמשיך לעדכן מחר.