ניצחון אחד על הטייקר לא מספק אותי - פרק 12

הרגע שהפעמום צילצל והכרוז הודיע את שמי כמנצח ייחרט אצלי לעד, בשביל זה חזרתי לAWL עכשיו נהפך לHGL, כדי שוב לחוות רגעים מטורפים ונהדרים כאלה שוב, הרגעים האלה יכולים לעלות לי בחיים והם רק יכולים לתת לי כל טוב ולהיות האלוף הבלתי מעורער של HGL, זה משהו שאי אפשר לוותר עליו. במיוחד לאחר שמתחיל עידן חדש בעולם ההיאבקות כאשר מצטרפת אלינו GM חדשה לאחר שGM מישל מקול נרצחה בשבוע שעבר על ידי אלומוני חסר ישע שכנראה לא רק לו מישל עלתה על כל גבול לאחר שעשתה הרבה מעשים אכזריים אבל הצילחה לתת לכולם שואו שחבל על הזמן, אפרופו שואו, אני מחכה קרב לקרב שעומד להיות לי אוטוטו עם ביג שואו אבל כרגע מתייחס אך ורק לאנדרטייקר שאותו אני אפגוש בפרק 12 כאשר בשבוע שעבר עשיתי את הבלתי יאומן וניצחתי אותו, אני מוכן לרימאצ' מעניין במיוחד שעליו אני לא אוותר, בואו נתחיל.

השיר שלי נשמע ואני נכנס בקול תרועה לאולם כאשר אני לובש לי גופיה לבנה, ג'ינס ומשקפי שמש של טייסים ומגיע לפרק לאחר הניצחון על טייקר מוכן לרימאצ' שיוכל לחרוץ את גורלי, ואני עולה על הזירה, ועולה על כל אחד מהחבלים עם ידיי כלפיי מעלה כאשר כל פעם שאני עולה אני מקבל פופים ועידוד מטורף שנותן לי מוטיביצה רק להישאר ולנסות להלהיב את הקהל הנפלא שתומך ואולי יתן לי את הזכייה הגדולה שעליה כל העיתונאים מדברים, לאחר שעליתי שכבר על הזירה אני מבקש מיקרופון מאחד העוזרי במה למטה ומדבר על הכל: אני מגיע לפה לאחר שאתמול במיין איבנט אני מנצח בקרב מסקרן ומותח את האנדרטייקר (משאיגות מטורפות מהקהל) כאשר אני זכיתי ב30 נק' חשובות שיוכלות לקרב יותר ויותר לגמר הגדול ולשרוד את הכל. ובשבוע הבא, בפרק 12 אפגוש לרימאצ' שלדעתי שיכול לחרוץ את גורל כל אחד מהמתאבקים שנשארו כמו הקרב שבוע שעבר בין CM פאנק לסינה שלצערי סינה נהרג לאחר קרב מסקרן, בכל אופן - אני מגיע לקרב כאשר אני לא יודע כלום ולא משנה מה שאני צריך לבוא לקרב הזה הכי מוכן שיש ולנסות להראות שאני מסוגל לעשות את הבלתי יאומן ולנצח ולהראות לכולם שזה לא ניצחון חד פעמי. אני יודע שהעיתונאות מלכלכת עליי וקוראת לי שוויצר וכנראה שכל אחד ואחד מכן שלרגע שמחים אחריי שניצחתי מלגלגים עליי (אומר את זה כאשר אני מצביע לקהל) ויודעים מה ? אתם יכולים ל**** לי.

גייל הות'ורן: "הצהרת כוונות ברורה של באטיסטה, אני לא יודע מה איתך אבל אני אוהב את זה".
פיטה מלארק: "כמובן גייל, זה רק נותן לנו למה לצפות".
גייל הות'ורן: "
ראית איך הדברים יכולים להשתנות מרגע לרגע והכל לפי בחירת הקהל".
פיטה מלארק: "HGL זה דבר מפתיע גייל, לצערי עברתי את זה והצלחתי לשרוד".

באטיסטה ממשיך את דבריו, "בואו ניזכר שנתיים אחורה, הגעתי בהפתעה גדולה מאוד לתוכנית כאשר הגעתי כ"מתאבק מסתורי" כשהרבצתי בסייבר לרנדי אורטון הוייפר (מגחגך כאשר אומר את המילה "וויפר") אבל בואו עכשיו נתרכז בקרב שהכל יכול להיות, נגד טייקר. אני מגיע לקרב הזה כאשר בקרב הראשון נגדו הראתי שאני מסוגל ושוב פעם אני אומר, אני אתן את כולי לקרב הזה כדי לראות למזלזליי שהניצחון הראשון לא היה במקרה, אז חברים, נתראה בפרק 12. תודה חברים. אני יורד מהבמה כאשר השיר שלי נשמע ואני יודע עם חיוך מתנשא מהבמה. ברגע שירדתי מהבמה וכבר הגעתי למאחורי הקלעים כשאני שפוך מיומיים עמוסים בהחלט ורק רוצה לדפוק איזה בקבוק בירה בבר ליד ובסוף התכנית לחזור הביתה, מראיינת הערוץ CNN התחילה לתקוף באותי בשאלות כאשר מאחורייה יש 10 אנשי צוות עם מכשירים שלא מזיזים את ה***. היא מתחילה לשאול שאלות מטופשות כאשר לא הקשבתי לאף מילה של הכתבת, וכאשר באתי לומר לה לתת לי לעבור ושתיתן לי מנוחה היא התקילה אותי בשאלה שגרמה לי להתעצבן , השאלה הייתה כך:"הסיכויים שלך לנצח את הטייקר בקרב שני הם נמוכים מאוד בקרב אוהדים אחרים, תוכל לומר לנו למה הם חושבים כך ?", כאשר שמעתי את השאלה לקחה לי כמה שניות עד שחשבתי על תשובה בראש ואז עניתי, "כמובן שסיכויי לנצח שוב את נמוכים כי אנדר טייקר, אחד המתאבקים הטובים בהיסטוריה והוא לא יוותר לי בקלות ויתן לי לנצח אותו פעמיים ברצף אבל אני לא חושב יותר מדי עליו ואתן להתרכז כמה שיותר בי ועם יש משהו שאני אצטרך לתקן כדי להוציא עוד קרב מושלם, עכשיו זוזי לי מהדרך ושיהיה לך יום טוב", כך אמרתי, הזזתי אותה לצד והמשכתי ללכת במסדרונות אולם HGL.

גייל הות'ורן: "בהחלט אני מבין למה באטיסטה התקשה לענות על שאלתה של הכתבת".
פיטה מלארק: "לדעתי זאת גישה שגויה לפנות ככה, לא בכזאת קלות מנצחים את טייקר".
גייל הות'ורן: "
נכון פיטה, בעיקר לא בקרב כזה מסקרן".
פיטה מלארק: "ועוד במיוחד כשזה היה אתמול והוא רק רוצה לנוח".

יומיים למחרת לאחר שלמעשה כשבזבזתי אותם בשינה ובמנוחה אני יורד למרתף להתאמן וינסה להגיע לקרב הכי בכושר שאני יכול, כאשר איגרפתי שקי אגרוף, עשיתי 300 שכיבות סמיכה והתכוננתי לרע מכול נשקים, בטופס שקיבלנו לפני שהתחיל כל הסיפור הזה שאלו אותנו מהו הנשק שאתה מעוניין בו כאשר אסור להשתמש בכלי נשק כמו רובים, ובלי להניד עפעף בחרתי במצ'טה. זה כלי שנוח ויכול להרוג בקלות ולשמש אותי בכל צורך אבל התכוננתי לנורא מכל ואולי יפתיעו אותנו והלכתי למגרש אימונים לנשק ופשוט התאמנתי עם נשק מסוג M16 ואקדח ברזילאי ע"י מטרה ולאחר יומיים אינטנסיביים קיבתי תעודה בהצטיינות ואני מוכן לכל דבר בקרב המאתגר מול טייקר, אני לא הולך לוותר בקלות ואנסה לנצח.