קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. סופית , ביג שואו חוזר ל-WWE
    על ידי America Yoss בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 13-02-2008, 15:23
  2. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 02-03-2007, 15:46
  3. ספוילר מטורף לגבי ביג שואו.
    על ידי PinkMist בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 21-12-2006, 10:00
  4. משהו בין ביג שואו לסינה חחח
    על ידי OrP בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 09-04-2006, 23:18
  5. פרופיל מתאבק ביג שואו (תרגום שלי)
    על ידי ImKing בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 25-03-2006, 19:28
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

פרומו| ביג שואו "הענק המשוגע" מגיע ל HGL פרק 11

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    מתן
    לייקים
    5
    נקודות
    0

ברירת מחדל פרומו| ביג שואו "הענק המשוגע" מגיע ל HGL פרק 11

זמן: ארינה HGL
    זמן: תחילת שידור

*דיבור הקריינים מופסק למשמע של שיר חדש, שיר שלא שמעו אף פעם בשום ארגון רסלינג עולמי, השיר הזה משומע ברחבי אירנה*

~! I Crazy Man, I Crazy!
    מין הבאק סטיג יוצא דמות גדולה, נראית מפחידה בהתחלה אבל לאט לאט מתבהר מי זה, רואים בבור שזה הביג שואו, אנשים לא רגילים לשיר הזה, הביג שואו לבוש בחולצה שלו אבל הפעם לא שחורה, ולא צבאית, אלה אם צבעים אדומים כחולים וכתוב אליה אני משוגע, ביג שואו הולך לאט בהליכה כבדה לזירה מתחיל לדבר

ג'רי לואלר: ביג שואו נימצא פה אתם מאמינים לזה, כי אני לא מאמין למה שהולך פה.

ג'ים רוס: אתה רואה את מה שאני רואה ביג שואו מגיע לפתיחה ענקית שלנו אתה מאמין לזה?.

ג'רי לואלר: שמע מישל מק'קול יכולה להפתיע אותנו וניראה שביג שואו מגיע הפעם בצורה חדשה מה זה עומד להיות.

ג'ים רוס: כן ניראה שהוא אומר שהוא משוגע, אני לא יודע מה אתכם אבל ניתן לענק המשוגע לדבר.

שלום לכם כולם, אני שמח להיות פה *פופים* שתקו אתם חושבים שאתם מבינים משהוא תמכו לי כפיים או לא, אני באמת לא יכול לחשוב שאתם כאלה מפגרים, שחושבים שאכפת לי מכם, אני ענק היחידי שיכול לזכות פה באליפות אני עומד להתחיל עידן חדש פה, אני אולי עכשיו ניראה לכם נורמלי אבל אתם תופתעו לראות אותי בקרבות, אתם מאוד תופתעו לראות מה אני יכול לעשות לכל אחד שנמצא פה, אני עומד להציל את הליגה הזאת, אני עומד להפוך אותה להרבה יותר טובה, אתם באמת חושבים שיש לכם פה אנשי אל כמו סטון קולד סטיב אוסטין האלוף שלכם *פופים למשמע השם* אתם מצחיקים אותי, אתם באמת חושבים שהוא האיש הכי טוב, אתם באמת חושבים שהוא יכול לנצח את הענק גובה שני מטר ו שלוש עשרה, משקל מאתיים קילו, אני בלתי ניתן לעצירה, אני בילתה ניתן לעייף, אני עומד לחסל כל יריב, אני הייתי הכי טוב שיש, אבל היה לי בעיה אחד תמיד הייתי נחמד מידי, אתם עומדים לגלות דבר חדש עליי, אני מספיק להיות בנאדם נחמד אתם עומדים לשלם כדי לראות אותי *הייטמים* אתם עומדים להבין את הפסיכופאט שבאי, אתם עומדים לגלות את הבנאדם הנורא ביותר, אני הגעתי לליגה הזאת מסיבה אחת, לשלוט עלייה, להחזיק באליפויות לא בשביל להיות בנאדם נחמד וטוב, אני לא יודע למה או איך, אבל הגעתי לליגה הזאת, אני יודע אבל כמה דברים שאני עומד להופיע בפרק 11, בחידוש של הליגה, ואני עומד להיות החידוש הכי גדול שיש, כי ברגע שהפעמון יצלצל, אני עומד להיות שונה אני עומד להיות אחר, החידוש, הדברים הקטנים האלה עומדים להפוך אותי, לאלוף שלכם ואתם תצטרכו להתרגל לזה, אני אולי אדם טיפה מושגע, ואלי טיפה לא יציב, אבל הדברים האלה זה מה שהופכים אותי לאלוף לכל אחד מיכם היה שיגעון ילדות, ואני יודע, וזה מה שהפך אותי לזה, אתם חושבים שאני רגיל, אבל אתם תבינו מה עומד לקראות ברגע שהפעמון יצלצל, תגידו לי, מישהוא מכם עבר איזה משהוא בילדות שלו, איזה מין אירוע מוזר, אני יודע שכן ואל תשקרו לעצמם, אני יודע אבל אף אחד לא ניצל את זה, אף אחד מכם לא הצליח להשתלט על זה מה שאני עשיתי, כי אני האיש הכי טוב שיש פה, עכשיו תחשבו שנייה, מה עברתם?

ג'רי לואלר: הוא צודק, אני כמעט נדרסתי אל ידי מכונית וזה אירוע שמפחיד אותי עד היום מה אתך ג'ים?.

ג'ים רוס: תאמת לי לא קרה כלום, עף פעם לא קרה לי משהוא כזה.

ג'רי לואלר: נו ביג שואו צודק אל תשקר לעצמך מה קרה לך?.

ג'ים רוס: טוב אם אתם רוצים לדעת אני הייתי עד לרצח, זה אירוע שאני זוכר ולא יכול לשכוח והוא מפחיד אותי כל פעם.

כמה שאני יודע אל מה שאני מדבר, אני הייתי עד לרצח ענקי, אני הייתי לרצח בבית ספר שלי, אני יודע שזה משוגע ואני היחידי שלא מת מהכיתה שלי אני הרבה זמן פחדתי מי זה, אני תמיד חשבתי מה היה הייתי, אבל לא היום אני חושב עוד פעם ואני שמח שזה קרה, אני יודע שרובכם הייתם הולכים לפסיכולוג שניים גם אני הלכתי אבל הבנתי משהוא, אני הבנתי שאם אני ילמד לחיות אם זה, זה יעזור לי והיום אני חיי אם זה, היום אני יודע לשלוט אל זה, היום בזכות זה אני בלתי מנוצח, אתם באמת חושבים עכשיו זה הפעם אחרונה שאתם עומדים לעצבן אותי, עכשיו זאת הפעם אחרונה שאני עומד להסביר לכם את זה, אני יודע שאתם מפגרים אבל אתם צריכים להבין את זה, הערב לא משנה מי היה התמודד מולי, לא משנה מול מי אני היה, אל איזה אליפות אני היה ברגע שהפעמון יצלצל, אני עומד לעשות דברים נוראים למי שהיה מולי, אני עומד להוציא עליו כל רגע בילדות שלי של סבל, עומדים בצלצול להפוך למשהו חדש, ואני לא יפסיק עד שאני ינצח עד שהשופט לא יכריז עליו כמנצח השיגעון הזה לא יפסיק, שיגעון ילדות, כי ענק משוגע, כי אני בלתי ניתן לעצירה, אני האיש הכי חזק ברסלינג הזה, אתם עומדים להכיר ביג שואו אחר, אתם עומדים להכיר אותי בתור "הענק המשוגע" הכול עומד להשתנות הערב, כי אני פסיכופאט חסר מעצורים, כי אני איש ללא רחמים, כמו שהרוצח היה ללא רחמים ככה אני עומד להיות ויש דבר אחד שאתם עומדים לשמוע הערב זה שאני.

*ביג שואו לוקח את המיקרופון עומד, מראים את היד וצועק*

I crazy Man and you know this

השיר של ביג שואו נשמע בכל רחבי האירנה, וביג שואו יוצא מהזירה באיטיות ומחייך, כמו משוגע, ומתחיל לצחוק ויודע מה שעומד לקרוא הערב.

ג'רי לואלר: ביג שואו ניראה כאילו הוא עומד לעשות דבר חדש ולקחת את אליפות.

ג'ים רוס: אני עכשיו רואה ביג שואו חדש שאף פעם לא ראיתי זה עומד להיות דבר חדש.

ג'רי לואלר: אני רוצה לראות את ביג שואו בליגה מקווה שזה היה טוב, עכשיו ניצע לפרסומות.

________________________________________________________________________________ _____________
    פרומו לא הכי טוב שלי זה פעם ראשונה לא משנה באיזה ליגה שאני כותב פרומו אם הגימיק הזה, אז אני מנסה לעבוד אל זה מקוושה שאהבתם
    ________________________________________________________________________________ _____________

קרבות:0|ניצחונות:0|הפסדים:0|תיקו:0|

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    26
    נקודות
    73

יופי של פרומו גבר אהבתי מאוד את הקטע בזירה והראת מה אתה יכול להוציא מהמתאבק בהצלחה בהמשך.

הפינום חזר... והוא בליגת AWL

ניצחונות/הפסדים/תיקו

הופעות: 3 ניצחונות: 0 תיקו: 1 הפסד: 1

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    מתן
    לייקים
    5
    נקודות
    0

זה לא פרומו שאני גאה באו, זה קטע זירה חלק שהלך לי, זה 10 דקות פחות או יותר, אין בזה יצרתי אני יכול להצויא יותר טוב, אז אין כל כך מה להביא ביקרות..., אבל תודה בכל מיקרה

קרבות:0|ניצחונות:0|הפסדים:0|תיקו:0|

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:58.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect