נכתב במקור על ידי The Red Ripper 1989! נכתב במקור על ידי Sexy_DJ 5 במאי 1989 שוב פעם דה רייפר 2 נק' לו שאלה הבאה: מה השם של 50 סנט האמיתי-50 cent שם מלא !
קרדיט לFRENZY
נכתב במקור על ידי ZarjOfRep שוב פעם דה רייפר 2 נק' לו שאלה הבאה: מה השם של 50 סנט האמיתי-50 cent שם מלא ! קרטיס ג'יימס ג'קסון השלישי
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי ZarjOfRep שוב פעם דה רייפר 2 נק' לו שאלה הבאה: מה השם של 50 סנט האמיתי-50 cent שם מלא ! קרטיס ג'קסון.
נכתב במקור על ידי The Red Ripper קרטיס ג'יימס ג'קסון השלישי נכתב במקור על ידי Sexy_DJ קרטיס ג'קסון. שוב פעם דה רייפר יש לך 3נק' בסה"כ שאלה אחרונה ונמשיך שעה 7 ככה : מה שמו של הזמר,שהוא גם מתאבק !?.שאלה על 2 נק' כי הוא קשה
נכתב במקור על ידי ZarjOfRep שוב פעם דה רייפר יש לך 3נק' בסה"כ שאלה אחרונה ונמשיך שעה 7 ככה : מה שמו של הזמר,שהוא גם מתאבק !?.שאלה על 2 נק' כי הוא קשה Roy Jones
נכתב במקור על ידי ZarjOfRep שוב פעם דה רייפר יש לך 3נק' בסה"כ שאלה אחרונה ונמשיך שעה 7 ככה : מה שמו של הזמר,שהוא גם מתאבק !?.שאלה על 2 נק' כי הוא קשה כריסטופר אירוויין?
נכתב במקור על ידי Sexy_DJ Roy Jones כל הכבוד לך...אז.. סה"כ דה רד רייפר-3 נק' סקסי דיגי-2 נק' ננעל לבנתיים
ממשיכים שאלה - דיויד גואטה - כמה אלבומים יש לו ?
13...
נכתב במקור על ידי TE--AMO 13... אני אחשיב את זה איזה סוגי מוזיקה ריהאנה מנגנת ?
נכתב במקור על ידי -EliAv- אני אחשיב את זה איזה סוגי מוזיקה ריהאנה מנגנת ? רית'ם אנד בלוז, פופ, רגאיי ודאנס.
נכתב במקור על ידי The Red Ripper רית'ם אנד בלוז, פופ, רגאיי ודאנס. תשובה נכונה מחר ממשיכים !
המשכתי שאלה קלה: מי שר את השיר welcome to st tropez ?!..
נכתב במקור על ידי ZarjOfRep המשכתי שאלה קלה: מי שר את השיר welcome to st tropez ?!.. DJ Antoine vs Timati feat. Kalenna
נערך לאחרונה על ידי Sexy_DJ; 12-05-2012 בשעה 23:09.
נכתב במקור על ידי Sexy_DJ DJ Antoine vs Timati feat. Kalenna אתה צודק AKON הוציא שיר חדש בשיתוף הזמר French Montanaתביאו אליי את הקליפ (יענו לפה)
חוקי הפורום