הכותרת אמורה ליהיות אתרים וכלים שיעזרו לכם להרוויח יותר , שכחתי לרשום משום מה את "וכלים"
שלום לכולם , בפוסט הבא אני אסביר לכם על מספר אתרים , אתרים שיעזרו לכם לנתח סטטיסטיקה ולראות מה קורה באתר שלכם לעומק , אתרים שיעזרו לכם להביא יותר תנועה , כלים שיעזרו לכם בקידום האתר , וכלים שיעזרו לכם להכין תוכנית ולבדוק סטטיסטיקה ומשימות , דבר שיגרום לכם להרוויח יותר כסף ברשת .
כל הכלים הבאים יכולים לעזור לכם להגיעה ליותר הצלחה ולהרוויח יותר כסף ברשת .
- כלי מילות המפתח - כלי מצויין שאני משתמש בו עשרות פעמים בשבוע , הכלי בעצם מאפשר לכם לראות כמה מילות מפתח יש לכל ביטוי , וכמו כן , תוכלו להקיש כתובת אתר ולראות מילות מפתח הקשורות לנושא ( גאוני למשווקי מוצרים בקליקבנק =) )
- כלי מעריך התנועה - הכלי הבא הוא כלי שמתקשר עם כלי מילות המפתח , הכלי הזה בעצם מאפשר לכם לראות מה המחיר בערך לכל קליק באדוורדס של מילת מפתח כלשהי , וזה בעצם כלי שעוזר למי שעובד עם האתר Google Adwords .
- Google Adwords - הכלי הבא הוא כלי חזק מאד , אפילו בין ההכי חזקים שיש , ברגע שיודעים לעבוד איתו , אפשר להגיע למקום ראשון במודעות של קידום ממומן , ואפשר למכור כך הרבה מאד , להשיג לידים וכדומה , הכלי בעצם מאפשר לכם להגדיר סכום לקליק , וסכום יומי , הוא מפרסם מודעה בגוגל על פי מילות המפתח שהגדרתם , ועל כל קליק הוא מוריד לכם כסף מהסכום שהגדרתם , לא חזק ? =) .
- Google analytics- כלי זה הוא עוד כלי מהמעולים של גוגל , הוא בעצם מאפשר לכם לשים קוד באתר שלכם , על מנת לראות סטטיסטיקה מפורטת מאד באתר שלכם , עוזר לכם לנתח כדי שתראו מאיפה הגיעה התנועה, ואיפה להשקיע יותר !
- כפתור +1 - הכפתור הזה הוא עוד רעיון גאוני של גוגל , זה בעצם כפתור שאתם שמים באתר , וכל מי שלוחץ עליו פעם אחת ( חייב שיהיה משתמש גוגל ) כאילו מוסיף "+1" לאתר שלכם , דבר שעוזר בדירוג בגוגל .
- Access - תוכנה טובה שמגיעה עם מייקרוסופט אופיס , זו בעצם תוכנה שיכולה לעזור לכם לנהל קמפיינים , מה אתם צריכים לעשות , למי לשלם , איך לעבוד , ובעצם להגדיר תוכנית .
- Exel - עוד תוכנה מבית אופיס , תוכנה שיכולה לעזור לכם לנהל תוכנית שלפיה תעבדו .
מקווה שנהנתם , יאיר.
כל התמונות כאן שלי , מותר להעתיק רק עם קרדיט ובאישור ממני !

ציטוט ההודעה

)