כן יש דבר כזה מי אני.
כדי ליהיות אתה , אתה צריך לענות על הדברים הבאים: (בכל מעשה שאתה עושה בחיים שלך)
למה אני עושה מה שאני עושה ולאנשים אחרים צריך ליהיות אכפת? מה אני רוצה לשנות בעולם? למה אני קם בבוקר?
כמו שמרטין לוטר קינג אמר I Have A Dream, אז מה החלום שלך שתיהיה מוכן להקריב למענו את החיים שלך?
http://www.americanrhetoric.com/spee...haveadream.htm
"יש לי חלום שיום אחד תקום אומה זאת ותגשים את משמעותה האמיתית של סיסמתה: "אנו רואים אמיתות אלה כמובנות מאליהן: שכל בני האדם נבראו שווים". יש לי חלום שיום אחד על גבעותיה האדומות של ג'ורג'יה, יוכלו בניהם של עבדים לשעבר ובניהם של בעלי עבדים לשעבר להתיישב יחדיו לשולחן האחווה. יש לי חלום שיום אחד אפילו מדינת מיסיסיפי, מדינת המדבר, המזיעה תחת חום אי הצדק והדיכוי, תהפוך לנווה מדבר של חופש ושל צדק. יש לי חלום שארבעת ילדיי יחיו יום אחד באומה בה הם לא יישפטו על פי צבע עורם אלא על פי טיב אישיותם."
כמה דברים שהוא אמר על מי שהוא:
*מי שלא התעלה מתוך התחום הצר של דאגותיו הפרטיות לעבר התחום הרחב הנוגע לאנושות כולה, עדיין לא התחיל לחיות את החיים.
*על כל אדם להחליט אם ילך באורו של אלטרואיזם יצירתי, או בחשכתה של אנוכיות הרסנית. זאת ההכרעה. השאלה המתמדת והדוחקת ביותר בחיים היא: מה את/ה עושה למען הזולת?
*לגמול על שנאה בשנאה משמעו להרבות שנאה, להעמיק את חשכתו של לילה חסר כוכבים. חושך לא יוכל לגרש את החושך, רק האור יכול. שנאה לא תוכל לסלק את שנאה, רק האהבה יכולה.
* אני מאמין שגם בתוך מטר הפגזים המתפוצצים והכדורים השורקים, יש עדיין תקווה למחר בהיר יותר. אני מאמין שניתן להרים את הצדק, השוכב פצוע ברחובותיה העקובים מדם של אומתו, מעפרו ומכלימתו, ולהמליך אותו על בני האדם.
*צריך משהו שיזכיר לנו שהדברים החשובים ביותר ביקום הם אלה שאינם נראים לעין. אתה יוצא בלילה ומביט לשמים, אל הכוכבים היפהפיים המקשטים את השחקים כנברשות של נצח, וחושב שאתה רואה הכל. לא ולא. לא תוכל לראות את חוק המשיכה שמחזיק אותם.