אני לומד גמרא חצי שעה כל יום,ממליץ לכם להתחיל להתעניין במדע,פחות פלפולים,יותר מציאות
אני לומד גמרא חצי שעה כל יום,ממליץ לכם להתחיל להתעניין במדע,פחות פלפולים,יותר מציאות
|
|
אני מצטער לנפץ לך את הבועה,
אבל ה"דבר הזה" שאת מאמינה בו עשה את העבודה שלו הרבה מאות ואלפי שנים אחורה ועושה עד היום ואת ההוכחה המובהקת לכך.
ה"דבר הזה" שאת מאמינה בו נכתב בידי אנשים כמוני וכמוך במטרה לשלוט על ההמון. זה התפצל לכל כך הרבה גרסאות שרובן המוחלט נכחד.
כנראה שאלו ששרדו היו הכי אמינות. אני גם רוצה להפנות את תשומת ליבך למושג "אתאיזם".
האם היו אתאיסתים לפני 200 שנה? לא. למה? כי הידע שלנו היה מוגבל. האמצעים שלנו היו מוגבלים. וזה נמשך כל כך הרבה שנים ודורות שלהוציא את זה מראשים של מליארדי אנשים הפך לבלתי אפשרי. אלו שרוצים להתעסק בזה נקראים היום אתאיסטים.
הדת משרתת את המטרה שלה. הדת הביאה לשנאה כלפי אלו שחוטאים. היתה שנאה, יש שנאה ותיהיה שנאה ואנחנו רואים את זה כל יום בחדשות וזה מתרחש יותר קרוב ממה שזה נדמה לנו.
זאת היתה המטרה, לשלוט באנשים מלעשות כל מני מעשים לא רצויים. אני לא אומר שחלק מזה לא טוב. לא תרצח וכל זה זה נחמד ויפה. אבל מה הבעיה בגרסא המודרנית של הדת? הדמוקטריה, למשל?
אה, כי אין ישות אלוהית ואפשר להגיד שכל הכוח נמצא בידיים של קבוצה מצומצמת של אנשים. לא מתקבל על הדעת!
עדיף לנו לשמוע שנסתרות דרכי האל ולהאמין בזה כדי לא לדעת מה באמת קורה או קרה. בשביל זה המציאו את אלוהים. אף אחד לא אמר "אני קבעתי" על מנת למנוע מאנשים לאכול סיבוב ולמרוד. הכל החלטה של אלוהים. אף אחד לא יכול להתווכח עם החלטה של אלוהים נכון?
מי שלא חושב, זה לא ה"אתאיסטים". דווקא האתאיסטים הם אלו שחושבים וקיבלו תיוג בדיוק כמו כל שאר סוגי האנשים בעולם.
שלא תבינו אותי לא נכון, אני לא חושב שדת הרסה את האנושות למרות שהרבה מאוד פגמים בה באו בעקבות הדת.
אני פשוט חושב שזה מגוחך ואבסורדי שאנשים אשכרה מאמינים לזה עד היום ואשכרה מתקיימות ישיבות וכל הכנסיות ומסגדים וכל החרא הזה ואנשים אשכרה תורמים לזה כסף. זה אבסורד. זה אבסורד שבשנת 2012, עשרות שנים אחרי שכבר יצאנו לחלל, אנשים עדיין משוכנעים שיש אלוהים בשמים.
ברור שהיום שינו את זה, כדי להתאים את זה לגילויים של המדע ואי אפשר באמת להגיע לאלוהים אם נטוס לשמיים.
הקטע, שזה לא מה שנכתב וזה לא מה שאנשים חשבו פעם.
נערך לאחרונה על ידי eriK; 10-05-2012 בשעה 03:21.
הורדות מוזיקה:
Psychedelic Trance | Progressive Trance | Dubstep | Brostep | Electro House |Complextro | Dance Music
"One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"יצאתי מדעתי... מיד אשוב.
Chill out lady!
זה ששאלתי שאלה לגיטימית לחלוטין ואת בחרת להתלהם בצורה די חריגה רק מוכיח שיש משהו במה שאמרתי.
לך אין את הכלים לבוא איתי לדיון בנושאים בהם אני בקיא ומה שנמוך מזה הוא ידיעותיך בנושאים בהם את באה להטיף.
אז תחסכי ממני את המילים הריקות כמו גש לרב ותשאל אותו.
כי לומר לך את האמת לא מעניין אותי מה יש לרב לומר והסיבה היחידה שאני דש בזה כרגע היא בגלל שאת בתור הצד השני של השיחה שלי העלת את הנושא הזה.
הייתי חייב להגיב!
אם תדפדפי פה קצת תראי שאני די שומר לעצמי את הדעות שלי כמה חורצות שיהיו וזה בגלל שאני לא מאמין ששיח מסוג כזה באמת מחדיר שינוי במישהו רוב השיחות האלו נופלות על אוזניים ערלות
אבל הפעם הנושא הזה שלך כל כך הרתיח אותי שהייתי חייב לפצות פה!
הרבנים שלך רובם ככולם הם אנשים קטנים שמעבר לסף אפם לא יראו הם הולכים עיוורים בדרך כתובה מראש וגרוע מזה סוחבים אחריהם עדר שלם של מאמינים שלא יכול להעיד בשום שיח נורמאלי בין שני אנשים מה בדיוק המטרה שלהם.
כי תכלס אף אחד מכם לא באמת מבין למה הוא עושה את מה שהוא עושה.
הכי מתוחכם שאי פעם נקבל מכם זה שאלו מצוות האל.
big pile of shit!
תחסכי ממני את כל החרטה הזאת בחייך!
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
הורדות מוזיקה:
Psychedelic Trance | Progressive Trance | Dubstep | Brostep | Electro House |Complextro | Dance Music
הורדות מוזיקה:
נערך לאחרונה על ידי eriK; 11-05-2012 בשעה 15:20.
הורדות מוזיקה:
אה חשבת שאני דתי?
לא לא..
אני אתאיסט,
אני פשוט חקרתי לעומק את נושא אבולוצית האדם והגעתי למסקנה שאנחנו לא פרי יצירתה.
כפי שאתה רואה פה,
ההומו-פלורסלנסיס הוא החוליה האחרונה לפני שההומו-ספיאנס הגיעו.
ההומו-פלורסלנסיס חי לפני 13 אלף שנה,
הוא היה בגובה מטר מקסימום והמוח שלו היה בגודל של 400CC.
איך זה בדיוק משתלב עם הקו האבולוציוני שלנו?
אם נסתכל על ההומו הלדלברגניסיס שחי לפניי 400-600 אלף שנה,
נראה שהוא היה בממוצע מטר שמונים, עם מוח של 1300CC בממוצע.
הנה הוא:
ועכשיו נסתכל על הבא בתור, ההומו-רודסיאנסיס,
היה לו מוח של גם כן 1200CC בממוצע והוא חי לפניי 150-300 אלף שנה:
אחריו בתור מגיע הניאנדרתלים,
ואחריהם מגיע הגמד ההומו-פלורסלנסיס.
ומההומו-פלורסלנסיס הגיעו הבחורים המגניבים האלה - הקרו-מגנום.
הקרו-מגנום היה בגובה 2 מטר ויותר, והיה לו מוח בגודל של 1600CC.
והוא נחשב להומו-ספיאנס, ואנחנו ההומו ספיאנס ספיאנס(!Special!),
זה לא הגיוני, לא משנה מאיזה מקום תסתכל על זה,
שאנחנו בני האדם בגובה מטר 70 בממוצע עם מוח של 1300CC,
התפתחנו בכל כך קצת זמן מהאנשים האלה.
אנחנו לא דומים להם בכלל,
ואנחנו גם לא קשורים אליהם.
בני האדם פשוט צצו משום מקום - פוף!
One Shot - One Kill
"בסתיו של שנת 2004, גילתה קבוצת חוקרים שחפרה באי פלורס שבאינדונזיה שרידים של גזע אנושי שאנשיו קיבלו את הכינוי "הוביטים" (על שם גיבוריו הזעירים של ג.ר.ר. טולקין בספרו "שר הטבעות") וגובהם נאמד בקצת יותר מ-90 ס"מ. חוקרים קבעו שבני האנוש הקטנים האלו התקיימו לצידם של בני מיננו עד לפני 13,000 שנה.צוות החוקרים העניק לגזע האנושי זעיר המידות הזה את השם הרשמי "הומו-פלורסינסיס", על שמו של האי האינדונזי "פלורס" בו נחשפו השרידים. יש הטוענים שצאצאי ההוביטים האלו עדיין משוטטים בג'ונגל המקומי, מה שמושך תיירים רבים שבשנים האחרונות מגיעים לבקר באיים האלה בחיפושם אחר מיתוס בהתגלמותו."
אוקי אבל איך הם קשורים אלינו מבחינה אבולוציונית?
האם הם החוליה הקודמת שלנו?
זה לא מצב אפשרי,
המוח שלהם נחשב קטן מאוד ביחס לגוף שלהם,
אפילו ביחס לשימפנזה.
יש להם מוח של 400CC וזה גם אני הגזמתי קצת,
והוא מקסימום מגיעים למטר.
איך מ-400CC ומטר, הפכנו במספר בודד של אלפי שנים למטר שבעים בממוצע ומוח של 1300CC?
It just dosent add up
יותר על כך, אם הם החוליה הקודמת שלנו,
מה עם הקרו-מגנון?
הקרו-מגנון הם הומו ספיאנס בדיוק כמונו,
שני מטרים בממוצע ואפילו יותר בשביל גברים,
מוח של 1600CC וגם הם חיו לצדנו.
אז מה? מה איתם? איך כל זה מתקשר ביחד?
זה לא.
One Shot - One Kill
האבולוציה פועלת יותר כמו שיח, מאשר כמו סולם, אם אתה מבין על מה אני מדבר.
בנוגע לפלורסיינסיס יש מחלוקת האם זה מין נפרד, או הומו ספיינס עם מחלה גנטית. גוגל איט. בכל מקרה, קשה למדענים לדעת בדיוק מאיזה מין נוצר כל מין.
אבל אם כבר, הוא התפתח מאיתנו.
בכל מקרה, כל מין שקיים לא חייב להיות בהכרח קשור לאבולוציה של האדם המודרני, מכיוון שהאבולוציה עובדת בצורה מסועפת.