ג'ורג' סעדו נורה למוות כשטייל עם כלבו, גדי ויכמן נרצח כשביקש שקט ואורגיל מואטי נדקר למוות בסכסוך עם בני גילו. שלוש טרגדיות שבכולן מעורבים בני נוער. המשפחות האבלות מנחמות זו את זו, המומחים מנסים להסביר את התופעה הכואבת.
להמשך הכתבה לחץ פה.
ג'ורג' סעדו נורה למוות כשטייל עם כלבו, גדי ויכמן נרצח כשביקש שקט ואורגיל מואטי נדקר למוות בסכסוך עם בני גילו. שלוש טרגדיות שבכולן מעורבים בני נוער. המשפחות האבלות מנחמות זו את זו, המומחים מנסים להסביר את התופעה הכואבת.
להמשך הכתבה לחץ פה.
|
|
די לטיפשות של הבני נוער! זה שהם מסתובבים עם סכינים וחושבים שהם גברים זה פשוט טמטום
".It always seems Impossible until it's done"
פשוט נוראי
Mes Que Un Club
הם מנסים לצאת גברים ליד החברים שלהם
ערסים.... זה הפך לתופעה
סקייפ: royee123123
סטים: royee121
מוזמנים להוסיף חופשי
פשוט לא שותים כמו דפוקים.
אני כמו הרבה שגרים בעיר ויוצאים לבלות עד ללילה,אני וחברים שלי תמיד מסתובבים עם משהו להגן על עצמנו.
אם זה אלה שנפתחת בלחיצה,אולר וכאלה,אף פעם לא קרה שהשתמשתי בזה,אני לא שותה כמו מטורף,אבל מה שכן אם אני איכשהו יכנס לקטטה לא רוצה לצאת ממנה מת.
אני מוציא כבר עכשיו רישיון לנשק. אם יצא לי להשתמש בו אז כנראה שחבל על הכדורים אבל לפחות פתרתי את העולם מבזבוז משאבים מיותר.
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
פשוט מזעזע שאנשים רק מתלוננים עליך ואתה תוקע להם סכין בבטן או בחזה לדעתי לא צריך לקחת סכין איתך פשוט תשחק GTA ואחלה הגנה יש לך
סתם חחח פשוט יש חוגים להגנה עצמית אם מאיימים עליך אם סכין
די לטיפשות של הבני נוער