אם שתי בנות יושבות ומדברות ואני רוצה לגשת לאחת מיהן אז איך אני מפריד בינהן? או ש.... מה אני עושה במצב כזה?...
אם שתי בנות יושבות ומדברות ואני רוצה לגשת לאחת מיהן אז איך אני מפריד בינהן? או ש.... מה אני עושה במצב כזה?...
|
|
יש כל מני דרכים
אם יש אתך עוד מישהו, תביא אותו שידבר עם הבחורה השניה.
אם אין, באסה, דבר עם שתיהן ואז תמצא דרך לבודד אחת מהן כי... לא יודע, יש לך משהו מגניב להראות לה ושאחרי זה היא תספר לחברה שלה.
נכתב במקור על ידי הרפתקאות אליס בארץ הפלאות/לואיס קרול
להגיד לה לבוא לצד זה לא נראה לי מהלך כל כך טוב..
חוץ מזה לדעתי בשביל לדבר (על הבר לפחות אם אתה מתכוון לזה) לא צריך להרחיק אותה מהחברה..אם מתקפלים משם פשוט הולכים וזהו.
יושב בניהן.
.Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here
תזרים את השיחה, בהתחלה תשתף את שתיהן בשיחה, אפילו יותר את זו שבה אתה לא מעוניין. ככל שהשיחה מתפתחת יותר תדבר יותר עם הבחורה שבה אתה מעוניין, אפשר "לבודד" לגמרי את הבחורה השנייה ע''י זה שתפנה לה את הגב או כל דבר כזה שיגרום לה להרגיש לא שייכת לקבוצה.
http://www.youtube.com/watch?v=mwXWF3vLvlQ
?Could you define the word paranoiac
?Could you define it in more detail
תחשוב - אם תיהיה בנאדם מעניין / מצחיק / מושך , ששווה לקיים איתו שיחה מלאת הרפתקאות ומפה לזרום להרפתקאה פיזית , כבר קנית את שתי הבחורות ,
אם אתה לבד לא הייתי ממליץ לך על לבודד את הגברת , מסיבה אחת , חברה שלה תשחק אותה מנומסת לכמה דקות אבל אז תנטרל אותך די מהר , בזה שהיא תגיד לחברה שלה ״ למה אני לבד ״ או ״ בואי נעוף מפה משעמם לי .
דבר נחמד שקרה לי זה שהלכתי פעם בפאב , ופשוט עצר אותי איזה בחור ואמר לי - אחי עשה טובה תעזור לי פה אני צריך שתעסיק את החברה .
שיטה יפה מאוד - גם מסתבר שהוא קנה את שניהן וגם הוא סידר לי סקס מתחת לבניין ! חחחחח .
ואם תיהיה ממש חד ותצליח להוציא את שני הבחורות האלה להרפתקאה ביחד . - אולי אפילו תצליח לזכות באיזה תואר
קודם כל- למה אתה רוצה להפריד ביניהן- אולי הן לא רוצות והן בדיוק היו באמצע שיחה עליך?
אבל אם כן- תדבר איתן ותראה ברמיזה שאתה מעוניין באחת מסויימת ובשלב מסויים רוב הסיכויים שתישארו רק שניכם. זאת הדרך היחידה לעשות את זה בלי להעליב אף אחד אבל כן להשיג את המטרה.
ככה השגתי את החבר שלי- טוב יותר נכון שהוא השיג אותי- אבל פשוט דיברתי עם חברה בסקייפ ואז היא צירפה את החבר שלה שצירף את מי שנעשה חבר שלי, ובשלב מסויים החבר שלה השתעמם, היא הייתה צריכה ללכת, ונשארנו רק שנינו. אז דיברנו ודיברנו ודיברנו ויצא שאנחנו התחברנו.
הנה ההוכחה שזה עובד![]()
עזוב ,קח ותלמד
נערך לאחרונה על ידי TheMentalist; 30-05-2012 בשעה 01:20.
One day, your whole life will flash before your eyes. make it worth watching