אני חוויתי את זה... הייתי חולה {שיעולים, נזלת אני יודע...} אני כזה במיטה לא זוכר מה חלמתי אחי אבל אני כזה מתעורר ולא יכול להזיז כלום אבל כלום... אני כזה בחדר וישן במיטה והנקודת עיניים שלי בדיוק בין המטבח לסלון ואני רואה מין צל שחור כזה {די מזכיר את הסוהרסנים בהארי פוטר...} וואי כמעט חטפתי אתקף לב... ואחרי שהתעוררתי אני כזה הולך למקלחת... ואני תקלח משהו כמו 20 דקות... וזה לא אמבטיה... אני כזה יוצא מהמקלחת ויש לי סחרחורת אתה משתין בלי לשים לב... ואני כזה יושב רק עם מגבת עליי בסלון מול הערוץ ההודי... {אמא שלי שמה את זה.. חח} ואני זה בוהה בשולחן ואז בטלוויזיה ככה איזה 10-15 דקות ופתאום אח שלי נכנס עם חולצה שחורה... זינוק לב כזה אני לא זוכר מאז ראיתי פורנו לראשונה...
וגם פעם אחת אני כזה יושן וכל רגע מתעורר יא וורדי אני כזה פותח עיניים ואני חושב ראיתי איזה אישה בלונדינית {רק את הראש ראיתי} ואני כזה בוהה בה כזה...מפחיד... זה נקרא שיתוקי שינה והבנתי מה זה ואיך זה וכל השטויות...
אני מחפש שיטות להפחית או שזה לא יקרה בכלל! ודחוף בבקשה... וגם יש דרך להוריד את האדרנלין? לאכול משהו לפני שיושנים תרגילים?
לראות סרט אימה או משחק אקשן במחשב {אני לא צוחק...}
תודה לעוזרים ו.... גם לאלה שלא עוזרים
נכון אלה שלא עוזרים מרגישים רע עם עצמם?
סתם צחקתי...

ציטוט ההודעה

ספוילר: