קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 29
    הודעה אחרונה: 19-08-2006, 16:00
  2. תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 12-05-2006, 14:58
  3. תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 11-05-2006, 01:05
  4. אוי הפורום נפתח אחלה :)
    על ידי MaRoKaY בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 08-05-2006, 00:08
  5. האתגר של הסרטונים נפתח מחדש
    על ידי MaRoKaY בפורום Counter Strike
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 02-10-2005, 14:21
+ תגובה לנושא
עמוד 4 מתוך 5 << ראשון ... 2345 אחרון >>
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 66

פיקאפ למתקדמים , הפורום נפתח מחדש , כל הפרטים כאן. - עמוד 4

משתמש משקיע
    לייקים
    80
    נקודות
    1,335
    משפט מחץ
    מי שמאמין שהוא יכול - יכול, מי שלא - כנרא�ה צודק.

הגיל שלכם (מומלץ האמיתי אבל גם ככה רק האופי משנה לי, בן 13 שמתנהג כמו בנאדם בוגר לא יפריע לי), 18
    מה הנסיון שלכם כולל ("קראתי את הספר של מיסטרי" \ "בחצי שנה האחרונה אני יוצא 4 בפעמים בשבוע לסארג'ים" \ כל דבר אחר) לא כולל יציאה אחת אפילו לשם פיקאפ, אבל עובד המון בכל תחום בחיים, גם עם גברים, לא כדי לפתות אותם כמובן אלא כדי לשפר כישורי שיחה, ניתוב שיחות, שליטה בשיחה, ועם בחורות מדי פעם עולה קצת פיקאפ לראש אז משתמש בזה לטובתי לשם לסגור, פחות אומן פיתוי יותר טבעי.
    איפה אתם עכשיו מבחינתכם - אתם מרגישים טוב עם עצמכם או לא? מרגיש שיש עוד לאן לשאוף, הרבה. יש עוד איפה להשתפר, איפה פחות להלחץ, מתי יותר לגעת ופחות לגעת וכו'. בכללי מרגיש שינוי ממה שהייתי לפני שנתיים, אבל עדיין לא מימשתי פוטנציאל מלא.
    איפה אתם רוצים להיות, מה המטרה שלכם - סתם להיות סבבה עם בנות או להיות המיסטרי הבא...? להיות מיסטרי הבא זה לא מעניין אותי, כי הוא מציג את עצמו בתור אלפא, אני לא רואה בן אדם שכל החיים שלו סובבים סביב בחורות כבן אדם אלפא, יכול להיות שזאת המטרה שלו בחיים, אותי פחות מעניין לעשות כסף על גבן של בחורות.
    מה שאני רוצה מעצמי מבחינת הפיקאפ זה פשוט את היכולת לצאת למועדון, להסתובב עם חברים, לשבת בבית וכו', להכיר מישהי, ופשוט לדעת שיש לי את היכולת המירבית להשיג אותה, ובאמת להשיג אותה בסופו של דבר.

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ
    when you wanna succeed as bad as you wanna breath, then you'll be successful

ציטוט נכתב במקור על ידי Gama צפיה בהודעה
    למי שיודע או לא יודע יש לנו פורום למתקדמים שהגישה אליו חסומה , כרגע הוא לא פעיל אבל כל זה הולך להשתנות לגמרי.
    לפורום המתקדמים מטרה אחת ויחידה, שיהיה בתוכו חבורה של אנשים איכותיים , שיוצאים לשטח ושיש להם ניסיון אמיתי עם בנות (ניסיון מוכח) , אנשים יוכלו להיפגש , להיחשף(מה שפה אי אפשר מהפחד שמישהו יראה) , ולדבר על דברים אמיתיים בלי פחד , בנוסף לשתף ולעזור ולבקש עזרה מאנשים ברמה , לא משנה לי כמה זמן מישהו בתחום כי זה לא אומר עליו כלום , מה שבאמת משנה לי זה הניסיון של אותו אחד ,התובנות שלו והרצון להתקדם בתאכלס , כמו כן האנשים צריכים להיות פעילים , ולא לכתוב פעם ב 2000 שנה.

כל מי שחושב שמגיע לו גישה לפורום שיקרא את החוקים של הפורום מתקדמים ויגיש שם בקשה או אפשר לכתוב אותה בצורה מסודרת פה בשרשור , שוב פעם רק אנשים רציניים שרוצים להתקדם ועושים דברים בשביל עצמם חוץ מלכתוב פה יכולים להגיש בקשה וזה עדיין לא אומר שכל אחד יוכל להיכנס , אז אל תיקחו את זה אישי יש לנו את השיקולים שלנו.

הנה כמה דברים שצריך למלא , לקוח מהנושא המקורי.

כל מי שרוצה לבקש גישה לפורום אומנות הפיתוי מוזמן לבקש אותה כאן בצורה מסודרת.
    אין תבנית מיוחדת, רק תדאגו ש:

הגיל שלכם (מומלץ האמיתי אבל גם ככה רק האופי משנה לי, בן 13 שמתנהג כמו בנאדם בוגר לא יפריע לי),
    מה הנסיון שלכם כולל ("קראתי את הספר של מיסטרי" \ "בחצי שנה האחרונה אני יוצא 4 בפעמים בשבוע לסארג'ים" \ כל דבר אחר)
    איפה אתם עכשיו מבחינתכם - אתם מרגישים טוב עם עצמכם או לא?
    איפה אתם רוצים להיות, מה המטרה שלכם - סתם להיות סבבה עם בנות או להיות המיסטרי הבא...?

חשוב לזכור שכל בקשה תבדק על ידי על בסיס התגובות שלכם בפורום.
    זה אומר שאם יש מישהו עם 20 תגובות יעילות וחכמות בפורום יש סיכוי שהוא יקבל גישה למרות שהוא חדש,
    ומישהו עם 3000 הודעות שרק קורא פה לא יקבל גישה.

+ קישורים מאמרים שכתבתם פה בפורום או תובנות שלכם יעזרו

אם אתם לא מרגישים מתקדמים, אל תשלחו הודעה.
    אבל - אנשים עם סיפור אישי משכנע, שאני אחשוב שיש להם מוטיבציה ורצון להיות מעורבים, יקבלו גישות,
    אז מומלץ להשקיע.
    למה ירדה לי הגישה?

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי Peace צפיה בהודעה
    הגיל שלכם (מומלץ האמיתי אבל גם ככה רק האופי משנה לי, בן 13 שמתנהג כמו בנאדם בוגר לא יפריע לי), 18
    מה הנסיון שלכם כולל ("קראתי את הספר של מיסטרי" \ "בחצי שנה האחרונה אני יוצא 4 בפעמים בשבוע לסארג'ים" \ כל דבר אחר) לא כולל יציאה אחת אפילו לשם פיקאפ, אבל עובד המון בכל תחום בחיים, גם עם גברים, לא כדי לפתות אותם כמובן אלא כדי לשפר כישורי שיחה, ניתוב שיחות, שליטה בשיחה, ועם בחורות מדי פעם עולה קצת פיקאפ לראש אז משתמש בזה לטובתי לשם לסגור, פחות אומן פיתוי יותר טבעי.
    איפה אתם עכשיו מבחינתכם - אתם מרגישים טוב עם עצמכם או לא? מרגיש שיש עוד לאן לשאוף, הרבה. יש עוד איפה להשתפר, איפה פחות להלחץ, מתי יותר לגעת ופחות לגעת וכו'. בכללי מרגיש שינוי ממה שהייתי לפני שנתיים, אבל עדיין לא מימשתי פוטנציאל מלא.
    איפה אתם רוצים להיות, מה המטרה שלכם - סתם להיות סבבה עם בנות או להיות המיסטרי הבא...? להיות מיסטרי הבא זה לא מעניין אותי, כי הוא מציג את עצמו בתור אלפא, אני לא רואה בן אדם שכל החיים שלו סובבים סביב בחורות כבן אדם אלפא, יכול להיות שזאת המטרה שלו בחיים, אותי פחות מעניין לעשות כסף על גבן של בחורות.
    מה שאני רוצה מעצמי מבחינת הפיקאפ זה פשוט את היכולת לצאת למועדון, להסתובב עם חברים, לשבת בבית וכו', להכיר מישהי, ופשוט לדעת שיש לי את היכולת המירבית להשיג אותה, ובאמת להשיג אותה בסופו של דבר.

ממליץ גם עליו

אשריך צדיק

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

הדרך הפרטית והצנועה לא עבדה,סבבה...
    יצאתי לסארג׳ים רק בתחילת התחו אבל הבנתי מהר מאוד שזה לא בשבילי (גם כי לא יכולתי לסבול דחיות עקב חוסר ביטחון מוחלט).היום זה שונה ממש.היום אני מוקף באנשים סטלנים שמזיינים בחורות במקלטים נטושים על מכונת כביסה ובכל חור אפשרי(אני פחות פרוע כמו שהם אבל זה יבוא).חיי הלילה שלנן מעולים,אנחנו נהנהים ונותנים 100% מעצמנו.ועכשיו למטרה ולאמונה שלי,אי אפשר לתפוס בחורות אם אין לך ביטחון,וכמה פעמים חוויתי וכמה פעמים ראיתי את זה בעיינים שלי שביטחון זה המפתח להשיג תוצאות עם נשים.אני משתדל להגיע למקסימום של המקסימום ולומד דרך החברים שלי בכל מה שנוגע לחיי הלילה.אפשר לראות פה את הדיווח שטח שלי ולראות בערך עד לאיפה הביטחון מגיע(אגב שתיתי רבע בקבוק 10% וזה הספיק לי כדי להגיע למקס ביטחון).אני סטלן עם חברים ויש לי ידע בחיי הלילה פלוס מתעמק בתחום ההתפתחות אישית זה קצת מוזר לראות דבר כזה אני יודע אבל לכל מטבע יש שני צדדים.אני בנאדם שאוהב פילוסופיה והתפתחות אישית אבל לא מחסיר בחיי החברה וחיי הלילה.אני לא מתכוון לערוך או לשכנע פה מישהו או משהו,אני משאיר את ההודעה ככה.כי ניפוח האגו עולה לי מחיר יקר בביטחון ואני צריך ללכת לתרגל ברגע זה.בסך הכל אני מאמין שאני יכול לתרום לפורום מפניי שאני מתעסק גם בהתפתחות אישית וזה יכול לעזור לאלו שעכשיו לא נמצאים בשיא שלהם,מרגישים שמשהו לא בסדר וכו׳
    מקווה שתעשו את ההחלטות שלכם
    יום טוב.

משתמש מתקדם האוואטר של anibeatrafhh
    לייקים
    33
    נקודות
    97
    משפט מחץ
    היה טוב עד נוב

תגידו למה ירדה לי הגישה?

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

אני טל בן 16 נמצא כמעט 3 שנים בתחום... הניסיון שלי התחיל בסרג'ים פעם בשבוע והפך להיות שבשבילי כל יום הוא סרג' לדוגמא אני רואה מישהי שאהבתי את המראה שלה אוטומטית ניגש אליה ומתחיל לדבר איתה. אני מאמין בגישה ישירה בלי יותר מידי משחקים ככה שהבחורה יודעת בדיוק מה אתה רוצה ממנה ומה אתה מצפה ממנה... בשנה האחרונה העברתי קורסים חינמיים לילדים מגילאי 13-17.אני מרגיש מעולה עם עצמי. השינוי שעברתי הוא מדהים, מילד מופנם ושקט לבנאדם שתמיד במרכז העניינים ושכולם פשוט אוהבים אותו. המטרה שלי היא במקום למצוא בחורה אחת ולהתעורר עם אחרת היא למצוא בחורה ולהיות איתה... אני נהנה לאסוף בנות, ולהתחיל ולדבר איתן אבל בסופו של כל אחד היה רוצה להיות עם מישהי אחת לתקופה מסויימת...
    נערך לאחרונה על ידי tal2505; 09-04-2012 בשעה 14:09.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל אשמח להצטרף לפורום

בן 15,
    קראתי הספר של סטייל ואחד מהספרים של דויד דיאג'לו,
    אני שופע ביטחון עצמי יש לי קסם אישי משלי שמוגד את חלק מהדברים שמלמדים בפיקאפ,
    אני משיג הרבה בנות אבל עוד אי אפשק לומר שאני אפ''א מקווה שיהיו שם יותר ממאמרים על ביטחון עצמי.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    עידן
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    משפט מחץ (?)

הגיל שלכם (מומלץ האמיתי אבל גם ככה רק האופי משנה לי, בן 13 שמתנהג כמו בנאדם בוגר לא יפריע לי).
    15 וחצי.
    מה הנסיון שלכם כולל ("קראתי את הספר של מיסטרי" \ "בחצי שנה האחרונה אני יוצא 4 בפעמים בשבוע לסארג'ים" \ כל דבר אחר)
    קראתי את הספר של מאפ"י (חחחח אבל לפחות ככה נכנסתי לתחום). כל טיול של תנועות נוער ניגש לכולן (ואחר כך נפגש עם אלו שיצא מזה משהו), יש לי מעגל חברים דיי גדול. בקושי יוצא למסיבות ול'סארג'ים' אבל מתחיל עם בנות כשאפשר.
    איפה אתם עכשיו מבחינתכם - אתם מרגישים טוב עם עצמכם או לא?
    כן מרגיש טוב עם עצמי, יש לי חברים, משפחה, ידידות.. וואלה טוב לי כן
    איפה אתם רוצים להיות, מה המטרה שלכם - סתם להיות סבבה עם בנות או להיות המיסטרי הבא...?
    להתחיל לסגור יותר, לצאת יותר (יש לי בעיה של מרחק מכל מקום בילוי, אני גר בישוב קטן ומרוחק, יש לי רק בנות בבצפר ואני לא מת על להתחיל איתן, תכלס רובן בfriend zone שלי (בטח אני גם בשלהן) וכל מקום אחר דיי רחוק, וזה למה אני בתנועות נוער, קצת לצאת מזה)
    ולהנות...

תתנו לי גישה או לא? אני דיי רוצה, אבל גם ככה לא יהיה לי כל כך הרבה זמן להיות שם.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    Angelo
    לייקים
    4
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    טיפת אומץ , תשנה לך את כל הערב

אני חדש פה , הרגע פירסמתי הודעה בפורום , כולכם מוזמנים לקרוא

אני לא מבקש להכנס לפורום הסודי - תמשיכו לעקוב אחרי ואתם תצרפו אותי לבד.

ודרך אגב - אני המיסטרי הבא -

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

ציטוט נכתב במקור על ידי Angelow צפיה בהודעה
    ודרך אגב - אני המיסטרי הבא -
    שואף גבוהה.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

אפשר לחשוב זה כזה כבוד להיות מיסטרי, טמבל שאוכל דיכאונות על בחורות ושמנסה להתאבד אה ושכחתי הוא גם מתלבש כמו בחורה ונראה מוזר.

דבר שני, אנשים יעריכו אותך יותר אם פחות תשוויץ כאילו אתה איזה קזנובה, כמו שרשמתי לך כבר אם יש לך מה לתרום תתרום, אבל כל ההקדמה הזאת שאתה מתאר כמה אתה תותח מיותרת.

משתמש מתחיל
    לייקים
    9
    נקודות
    0

אני בן 18 ,לא הייתי בתול לפני שנכנסתי לתחום ולא איזה אפס שלא יודע מה הוא רוצה מהחיים שלו
    אבל התחום הזה פשוט משדרג בהמון את סגנון החיים שלי .
    אני בתחום כבר יותר משנה הבעיה אצלי שיש לי המון ידע תיאורטי שרק בזמן האחרון אני מתחיל ליישם אותו ואני
    בעצם מבין שהתאוריה הרבה יותר קלה מהדבר האמיתי.
    קראתי המון ספרים ראייתי המון אנשים בשטח ועכשיו לאט לאט אני הופך לאחד מהם
    יש לי עוד תהליך ארוך לעבור ,אני מרגיש טוב עם עצמי עכשיו אבל אני רוצה להתקדם עוד הרבה
    ואני חושב שפורום מתקדמים יעזור לי המון להגיע לאן שאני רוצה.
    אני ממש לא רוצה להיות מיסטרי הבא ,אבל אני רוצה להגיע למצב שאני חי את החיים באמת איך שבא לי
    שאם אני ירצה מישהי אני יוכל לגשת עליה בלי בעיה ולהשיג אותה ,אני אוהב מאוד את התחום לא רק בגלל
    שהוא עוזר לך להשיג בחורות אלא בגלל דבר אחר שהתחום הזה פותח לאנשים תעיניים וגורם להם להפוך מלהיות
    עיוורים ותמימים לאנשים שרואים את העולם כיאלו הם המלכים שלו .
    בקיצור אני חושב שאני יוכל לתרום מאוד לפורום מתקדמים
    והפורום הזה יוכל לתרום הרבה לי , אשמח לקבל גישה .
    One day, your whole life will flash before your eyes. make it worth watching

משתמש מתחיל האוואטר של אילריה
    שם פרטי
    איה
    לייקים
    54
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    And I'll never be what They wanted me to be. קשה להיות שונה, אבל היושר העצמי שווה את הכאב.

היי
    אני אילריה (אין סיכוי שאני חושפת שם אמיתי- זה יגרום פחות או יותר למותי) ואני נולדתי מספיק מוקדם בשביל להבין.
    אני מבקשת גישה לאתר כי אני, בעצם, בת- אני יכולה להבין בנות קצת יותר טוב ולאמת (או לא) את התחושות של הפיק- אפרים.
    האמת- אני מרגישה ממש נוח עם עצמי: יש לי הרבה חברים (גם מהצד השני), אנשים אוהבים לדבר איתי, אין מישהו שבאמת שונא אותי- חיים נחמדים, לא?
    בעצם, אני רוצה לעזור לכם להבין בנות כדי שתוכלו לגשת אליהן נכון, ולא תעשו את זה בדרך מעליבה או לא נעימה. כשחושבים על זה- זה טוב גם לבנות האלה שאתם רוצים- לא?
    אני פה רק כמה ימים, אבל אני בטוחה שאוכל לעזור איכשהו.
    נערך לאחרונה על ידי אילריה; 28-05-2012 בשעה 22:16.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

שלום אני בן 17 עוד מעט ולהגיד את האמת אני לא הרבה זמן בפורום וכן תמיד עיניין אותי כול העניין של הפיק אפ וללמוד איך הדרך הטובה ביותר לדבר עם בנות ואיך להתנהג איתן יש לי ניסיון בשטח לא תמיד יש הצלחה,אני אומנם חדש בפורם הזה אבל הייתי גם בפורומים קודמים וקראתי ולמדתי איך לשפר את הסיכויים שלי איתן.
    אני מתנהג רגיל אם בנות אני לא מרגיש ממש לחוץ לידם ולא מפריע לי לדבר איתם הכי פתוח שיש,לא תיהיה לי בעיה להיפגש עם אנשים למה תמיד כיף להכיר יותר כמה שיותר חברים יותר טוב קיצר ניראלי זה יהיה כיף.
    אני מרגיש נוח עם עצמי, כי אני חושב שאני יכול לעשות הרבה דברים יפים עם בנות אני כמובן יהיה פעיל וזה ניראלי רק יהיה כיף ואני רק ילמד מזה עוד.
    אני ישמח מאוד לקבל גישה ואני יעשה כול מה שצריך כדי שהפורום הזה יחיה ויעזור לאחרים..

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

שלום GAMA
    שמי בצי קדם בן 25

אני כרגע קורא את הספר של מיסטרי
    יוצא כמעט כל יום לסארג' לבד

אני די חדש בתחום הפיק אפ
    אני לא מרוצה מהמצב שלי היום ואני מאוד רוצה ללמוד
    אני מוצא את עצמי לא פעם תקוע אחרי פתיחה עם בחורה כשאני לא יודע מה לעשות הלאה
    אני מאוד אשמח אם תצרף אותי למרות שאני לא מתקדם ודי לא יודע כלום
    אני באמת רוצה ללמוד מחברה מצליחנים

אני מאוד אשמח ואודה לך אם תצרף אותי

בצי

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:55.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,503,502 | הודעות: 8,204,095 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect