אז מה התשובה לדעתך?
והחוליה הקודמת היא כנראה הומו-ארקטוס.
אז מה התשובה לדעתך?
והחוליה הקודמת היא כנראה הומו-ארקטוס.
|
|
ההומו-ארקטוס נכחד לפניי 400 אלף שנה,
איך אמרת? GOOGLE IT.
אבל רק כדי שהדיון יתקדם,
החוליה הקודמת היא הקרו-מגנון(Cro-Magnon).
הקרו מגנון היה בגובה 2 מטר בשביל זכרים,
ובין מטר 60 למטר 80 בשביל נשים.
היה לו מוח בנפח של 1600CC,
המוח שלנו הוא במקסימום 1290CC - אוקיי?
אני גבר, ואני לא 2 מטר.
רוב הגברים - לא 2 מטר.
שתבין, הקרו-מגנון נחשב לבן אדם מבחינת החוקרים,
בן אדם כמוני כמוך - הוא לא.
הוא לא דומה לנו בכלל.
ואין שום עקבה אחת, אין שום מאובן אחד של בני אדם! שום דבר!
בני אדם כמונו א ני מדבר.
ואז פתאום לפניי 6700 שנה הופיעו השומרים,
התרבות-עלה ראשונה בעולם - שבמקרה המציאה כל תחום אפשרי.
קרא בויקיפדיה על השומרים,
הם המציאו הכל - מהגלגל למתמטיקה.
אפילו חישבו נפח קוביה ושטח משולש,
יותר מזה - הם ידעו שהעולם עגול, הם גם ידעו כמה כוכבים יש במערכת השמש.
איך הם ידעו את זה כל זה?
הם רשמו איך(אגב הם הראשונים שכתבו, שהיה להם א' ב'),
הם רשמו שהאנונקי נתן להם את כל הידע הזה.
מי אלה האנונקי? הפירוש הוא "אלה שבאו מהשמיים".
One Shot - One Kill
כמה נקודות שאני רוצה לציין.
דבר ראשון, כבר ראינו שינויים קיצוניים ברחבי הזמן עם האבולוציה.
דבר שני, אנחנו לא כל כך שונים כמו שזה נדמה. לאחרונה אפילו מתגלה שיש לחלק מבני האדם ברחבי הגלובוס גנים של ניאנדרטלים. כך שגם אם על פי הסרטון "הם נראו בעיקר כמו קופים שהולכים זקוף", עדיין הם יכלו להפיק צאצאים מתפקדים לגמרי עם ההומוסאפיינס של אותה התקופה.
(http://www.globes.co.il/news/article...did=1000742044)
ההשערה הזאת לגבי מקור האדם נשמע לי כמו המצאה מופרכת של אנשים שפשוט רוצים לקוות שאנחנו לא לבד בייקום (אני באמת מקווה שזאת הסיבה). כל הביסוס שלהם לרעיון הזה, הוא השינוי הרדיקלי שלקח לההומו סאפיינס להגיע לאן שהוא נמצא. פשוט לא נראה לי שהשינוי הוא כל כך חד כמו שהם מנסים להציג אותו.
"One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"יצאתי מדעתי... מיד אשוב.
זה מעניין ויש לי דברים להוסיף (אם הם נכונים או לא,אתם תחליטו,שאבתי הכל דרך סרטים דוקומנטאריים).
גם ב שנת 2000 חייזרים מתגלים אלינו,הם שולחים לנו מסרים.מסרים שמתבטאים דרך ציורי גאומטרייה מושלמים.
חקרו כמה מהם וגילו שרק גאונים על רמה יכולים לעשות דברים כאלו,שלא נדבר על זה שזה צוייר על שטח ענקי בין בוקר ליום ושזה בלתי אפשרי לעשות את זה בשביל בנאדם.באחד העיגולים האחרונים שגילו לאחרונה,זה הכיל את התהליך האבולוצי שלנו כבני אדם,הקוד הגנטי,המוח וכו',זה היה כביכול מסר שהם יודעים עלינו הכל.ולא רק,יש גם עדויות של אנשים שראו איך העיגול הזה מופיע וגם הצליחו לקחת סרטון יחיד של זה,ובקיצור היה אפשר לראות אור מהבהב קטן כזה מופיע על כל השדה,הוא עשה כמה סיבובים והעיגול הגאומטרי הופיע.
אחד העיגולים האחרונים שהופיעו היה בין הכי חשובים,the flower of life זה ציור שמכיל הכל,וכשאני אומר הכל,אני מתכוון לזה,זה ציור גאומטרי שמכיל את הטבע,את היקום,את המדע וכו'
וזה נראה ככה:
http://www.google.ca/imgres?q=the+fl...r:1,s:14,i:106
אבל שוב,כמו שכבר הזכרתי בתגובות שלי,הם לא יתגלו אליינו עד שלא נעשה שינוי,והשינוי הזה מתחיל בצורת החשיבה,עד שלא נעשה את זה,האנושות יכולה להמשיך לחלום על זה שהם יתגלו אלינו.
אנחנו גם ככה לא מקדישים זמן בשביל ללמוד את הדברים האלו,ובנתיים (עם המקור שלי נכון) יש רק את האמריקאים והרוסים שחוקרים את העניין,את שאר העולם זה בכלל לא מעניין משום מה וחבל...
לסיכום,הנושא מעניין מאוד,אבל כמו שכבר הסברתי,האנושות צריכה בראש ובראשונה שינוי,שינוי בצורת החשיבה והצורה שבה אנחנו חיים אחרת אף אחד ושום דבר לא יתגלה לנו+אנחנו נכחד.
נ.ב מי שרוצה מקורות,מוזמן לבקש.
אני רוצה מקורות. אתה קונה בחום או ירוק? ותגיד, זה איכותי, או שזה בא עם כל מיני כימיקלים?
"One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"יצאתי מדעתי... מיד אשוב.
תראה אני מסכים איתך שיכולים להיות שינויים קיצוניים,
זה ברור.
אבל איפה אנחנו? איפה איי פעם מצאו מאובן של בן אדם כמוני כמוך לפני 10 אלף שנה? לפני 20 אלף שנה?
לא מצאו.
אתה מסכים איתי שלא מצאו מאובן שכזה?
מצאו מאובנים של הקרו-מגנון,
שהוא נחשב לבן אדם כמוני כמוך לפי האנתרופוגוליסטים.
אבל הוא לא, הוא היה שני מטרים,
עם קיבולת מוח של 1600CC.
זה לא אנחנו.
תסכים איתי שזה לא אנחנו, כמו שאנחנו היום?
אז אם כן, איפה אנחנו?
למה אף פעם לא מצאו מאובן שלנו,
שחי לפני 10-20 אלף שנה?
יותר מכך, הקרו-מגנון השתמש באבנים ובכידון,
הוא השתמש גם באש כמו קודמיו.
איך אתה מסביר את ההופעה של השומרים?
תרבות שהופיעה לפניי 6 אלף שנה, רק 7 אלף שנה אחרי שההומו-פלואורנסיס נכחדו,
והתרבות הזאתי המציאה את הגלגל, מתמטיקה, אסטרולוגיה,הם ידעו שהעולם עגול וכמה כוכבים יש במערכת השמש שלנו,
והם הוסיפו ורשמו שהם קיבלו את הידע מהאנונקי, והפירוש של השם אנונקי הוא "אלה שבאו מהשמיים" וכו' וכו' וכו'.
למה להתעלם מהמידע הזה?
איך אתה יכול להסביר שאין שום מאובנים של בני אדם בשום מקום בעולם,
ופתאום מופיעה לה תרבות-על, שהמציאה מנגנוני ממשלה ושפה ודרך כתיבה ואת החקלאות,
ושאומרת לך חד וחלק! קיבלנו את החיים מהאנונקי, קיבלנו את הידע מהאנונקי,
הם גם מוסיפים להגיד שהאנונקי היו יצורים חיים שחיו איתם ועבדו איתם.
איך אתה מסביר את זה שלפניי 6 אלף שנה,
בתקופה שהופיעו בה השומרים, הם הופיעו במפרץ הפרסי.
באותה תקופה בפרץ הפרסי היה שם את הריכוז הכי גבוה בכדו"א של Monotomic Gold,
שידוע בתור מוליך-על.
אם תעביר דרכו X חשמל, 100% מהחשמל הזה יעבור,
ז"א אין איבוד אנרגיה.
ועכשיו...עכשיו הוא כבר לא שם............
אתה אומר שהניאנדרטלים יצרו צאצאים עם ההומו-ספיאנס,
אז שוב - איפה אנחנו?
למה לא מוצאים מאובן של בן אדם כמוני כמוך עם קיבולת מוח של 1200CC?
חשוב להזכיר, שלאורך כל הקו האבולוציוני של """"בני האדם""",
בין אם זה ההומו-ארקטוס או כל חיה אחרת,
החוליה הבאה אחריהם תמיד חיה איתם!
לצד איזה חוליה אנחנו התקיימנו? אף אחת!
פשוט לא היינו שם.
אנחנו פשוט צצנו לנו משום מקום בתרבות העל השומרית!
Bro...Get all the pieces together
למה למה,ההשערה הזאת לגבי מקור האדם נשמע לי כמו המצאה מופרכת של אנשים שפשוט רוצים לקוות שאנחנו לא לבד בייקום
מה עשו לך רע.
ואיך בדיוק רצון של בן אדם משפיע על תוצאות הבדיקה שלו? :\
הבחור הזה ועוד רבים כמוהו תרגמו את הלוחות,
אם רצית לדעת את המקור לאיך אני יודע שהשומרים ידעו שהעולם עגול וכו' וכו'.
כן אבל אנחנו לא התפתחנו מהאבולוציה -.-
תשאר עם הבודהיזם גבר חח
נערך לאחרונה על ידי S.P.Q.R; 13-05-2012 בשעה 11:43.
One Shot - One Kill
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
איזו תפיסה מוזרה זו..
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 27-09-2021 בשעה 01:51.
SPQR , זה נראה לך הגיוני שחייזרים הגיעו לכדוה"א בשביל הMonotomic Gold הזה, הינדסו גנטית קוף לאדם בשביל שנהיה העבדים שלהם ואז נעלמו?
"השומרים סברו כי העולם הוא דיסק שטוח ובעל ארבע כנפות, המוקף בכיפת טין קמורה. מתחת לארץ נמצא השאול, בו שוכנים המתים, ומולכת עליו האלה ארשכיגל."
גם זה נכון? הרי זה חלק ממה שהם האמינו ובטח החייזרים אמרו להם את זה...
והם נראים כמונו לפי מה שהבנתי, רק יותר גדולים, לא?
אם כן, זה גם לא הגיוני שחייזרים מעולם אחר יראו כמונו.
וXsonicX ,
"הבנתי, אז לפי ההגדרה שלך לכפיה בכל פעם שהאוטובוס ייסע מתחת לבית שלי או ליד הבית כנסת בשעת תפילה ויגרום לי לשמוע רעש צורם או להסניף עשן מהמנוע שלו (אחד הדברים המסרטנים, אגב) אוכל להאשים אותו, לפי הגדרתך, שהוא מבצע כפיה. "
גם ככה מכוניות נוסעות. רק אוטובוסים מפריעים?
מה ההבדל בכפיה פה?
ואיך הדתי חוטא כאשר הוא שומע אוטובוס?
כל מי שחושב שזה לגיטמי שאני לא אקח אוטובוס רק בשביל שאיזה דוס לא ישמע את זה, צריך לקבל סטירה. לפקס אותו קצת...
כן, שירות בצה"ל הוא כפייה, ואתה לא חייב ללמוד 12 שנות לימוד.
ומה הקשר בכלל של כל הדברים שאמרת?! אם למישהו חוק לא נראה הגיוני, אז יש לו זכות, ואפילו רצוי, שהוא יתרעם וידבר על זה. במיוחד שהוא צודק.
"זה שאתה יודע כיום X, זה לא אומר שאתה מבין איך ה-X עובד.. זה אומר שבהתאם לכל המשאבים העומדים לרשותך כרגע, אתה יודע רק עד כמה שאתה יודע על X. "
נכון, אז יש לנו ידע יחסי הרבה יותר גבוהה, זה לא סותר את מה שהוא אמר.
אז אנחנו יודעים יותר על מזג האוויר, ולא מאמינים באמונות שלהם. יכול להיות, וכנראה שיש, עוד דברים שלא ידועים לנו, אבל אין לנו סיבה להאמין בהם בלי הצדקה.
כשאתה יודע יותר איך דברים קורים, הם פחות נראים לך כמו 'קסם' או 'נס'.
"במקום לנסות ולהשתמש במה שאמרתי נגד הדת, נסה לחשוב כיצד המוגבלות הזאת למעשה אמורה להשתיק כל אתאיסט חוצפן."
אתה חוצפן אם אתה לא מאמין בפיית השיניים.
"אם תרצה לחצות את הכביש ברמזור אדום רק כי אתה "מאמין", זה יהיה מטומטם.
אם אתה מאמין באלוקים, זוהי גאוניות נעלה מעבר לכל מחונן בעל IQ גבוה, ולא משנה כמה ראיות ממצאים ומדע הוא יוכל. "
זאת בדיוק הבעיה.
אני חושב שזו גאונות להאמין לפיית השיניים למרות כל הראיות והממצאים. גם אני גאון ???
נערך לאחרונה על ידי newbie101; 13-05-2012 בשעה 21:41.
הם לא אמרו את זה ולא כתבו את זה בשום מקום,
הם כתבו שהעולם עגול וכמה כוכבים יש.
פשוט תראה ת'סירטונים ששלחתי לך יש לך שם את החוקר המוביל בתחום,
שאומר לך שהם רשמו את זה.
אם תבחר להאמין לוויקיפדיה זה משו אחר.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
שוב, אבולוצית האדם שגויה,
וכבר הוכחתי את זה.
ועל זה לא הגבת :\
One Shot - One Kill
הוא לא אומר את כל מה שהם רשמו. רק את החלקים שנוח לו מן הסתם... אני מנחי את זה כי יחסית לכל הכתבים שטוענים שיש הוא אמר על מה שכתוב מילה וחצי..
ויקיפדיה זה לא המקור הכי אמין אבל זה משהו ובינתיים אין לי משהו אחר.
וגיגלתי את זה, יש מקומות שכתוב שההומו ארקטוס נכחד לפני כ30,000 שנים.
אני לא כזה חזק בתחום, אז קשה לי להתווכח איתך על מי בא אחרי מה. בכל מקרה גם אם אין עדויות לכך, לא אומר שזה לא נכון. אנחנו עדיין מוצאים מאובנים...
ואם הם נראים כמונו (ובציורים הם נראים בני אדם), אז אתה חייב להאמין באלוהים. כי אין מצב שבמקרה הם יראו כמונו כשהם חיים בכוכב אחר.
נערך לאחרונה על ידי newbie101; 13-05-2012 בשעה 23:21.
טוב.. אז טיעון טיעון.. יוצאים לדרך.
* כפייה זאת הכרחה. אף אחד לא שם אותך על כיסא וקשור, ודואג שלא תיהיה לך ברירה אלא לשמוע את הרעש של האוטובוסים. אף אחד לא כופה עליך לשמוע את זה. אם כבר, אז הכפייה מתבצעת ע"י חוקי הפיזיקה שהם אלו שדואגים שהצליל יגיע לאוזניך. העניין פה הוא שלך יש את הבחירה לגבי הנושא. אף אחד לא כופה עליך להקשיב. זכותך לשים אטמי עוזניים, זכותך לסגור את החלון, זכותך להחליף לחלון אטום קול אם החלון הרגיל לא אוטם מספיק. זכותך פשוט לעזוב לאזור אחר. יש לך בחירה.
(101 דאג לציין את זה כל כך טוב, אז גם תודה לך על הדרך), חוץ מזה שזה יהיה צבוע ממך להגיד שרעש האוטובוסים מפריע לך, כשלא חסר רכבים פרטיים ואופנועים שנושעים בכביש.
עכשיו, במידה ואתה מחליט לחסום את הכביש, פה אתה כבר מונע את המעבר החופשי של האוטובוס. אתה כופה עליו את רצונך שלא ייסע שם. גם חסימה באמצעות חקיקה היא אוטו הדבר, רק שפה המחסום הוא לא פיסי.
אף אחד לא כופה עליך ללמוד. אף אחד לא מכריח אותך ללמוד 12 שנים. יש אנשים שלא עשו את זה. אז אין שום כפיה בנושא. אם כבר אז כבר, החרדים לדוגמא אפילו לא לומדים את אותם המקצועות הבסיסיים, שלא לדבר על 12 שנים. והחוק, אם נדייק בו רגע, אכן כופה על הורייך להעניק לך איזשהי רמה בסיסית של ידע. כדי שלא תגיע לגיל 18 ולא תדע פעולות כמו כפל וחילוק. החוק אפילו כופה זאת על מוסדות החינוך. לך, בטור זה שלומד, יש את האפשרות להגיד "אני לא הולך ללמוד" ופה אף אחד לא יוכל לקשור אותך לכיסא בכיתה.
אף אחד לא אומר שכפייה זה דבר רע. אף אחד לא אומר שכפייה של הציבור לא לרצוח, לאנוס, ליסוע ללא רשיון, הן לא הגיוניות והכרחיות מאחר והן שומרות על בני אדם אחרים. לעומת זאת, כפיה של הציבור לא לאכול מאכל מסויים, לא ליסוע ביום מסויים, לא לעסוק בגולף אלו כפיות לא הגיוניות ושלא משרתים שום מטרה.
שירות חובה בצהל לדוגמא לצורה בה בני אדם שומרים על בני אדם אחרים.
במידה ותצליח לדעת איך לבטל אותם, תוכל להסיר את הכפייה שיש עליך מחוקי הפיזיקה, פה הכפייה היא לא בשליטה של מישהו ולכן אין מישהו שיכול להסיר אותם. מה שכן נוכל לעשות זה לתמרן אותם לטובתנו בעתיד.
אם המונחים לא היו מספיק ברורים. "מובן" זאת הצורה של המוח שלך לפענך ולעבד מידע. אתה לא יכול לעבד מידע שאתה לא יכול לפענך. וואלה, כמו מחשב. מחשב לא יכול להבין קלינגונית, בגלל שהוא מבין רק שפה בינארית. אותו דבר עם המוח שלנו. הוא יודע לפענח מידע "בהתאם לכל המשאבים העומדים לרשותו כרגע". או כמו שאמרתי, זה לא יהיה מובן למוח שלנו. זה ממש לא קשור לבולשיט "על שכלי" כזה או אחר. ובהתאם לזה:בהתאם לכל המשאבים העומדים כרגע למין האנושי, אין שום ראיה ולו הקלושה ביותר לקיומו של אל כזה או אחר. כל טענה הקשורה לנושא היא לא מבוססת, ולמעשה נוגדות את הנתונים הקיימים בשטח. הראיות מראות על ייקום ללא שום צורך ביוצר וללא שום "כיוון ידני".
אני ממש לא מדבר איתך על מה שיהיה בעתיד. אני לא אטום. אם אני יראה הוכחה לאל, אני יאמין בו (ידע שהוא קיים ולמעשה "יעבוד אותו"). עד שאין אפילו לא הוכחה אחת, הטיפש הוא זה שכן מאמין. הרי אין ראיה לכך, אין לו שום סיבה להאמין (ולא, טענות לוגיות כושלות וספר ישן לא נחשב ראיה).
להאמין במשהו ללא ראיה ולטעון שמשהו לא בסדר במי שלא מאמין הוא החוצפן. ואם תתעקש לעמוד על הנקודה הזאת, אז כבר אמרו לך שאתה החוצפן כלפי האמונה בפיית השיניים.
הטענה האחרונה שלך קצת מפילה אותך..
אני מדבר רק על ההגיון. ואני משתמש בדוגמא שלך לשם כך. זאת האמונה: בפועל ועובדתית, האור ברמזור הוא אדום. והתנועה בכיוון החוצה זורמת. אם תעבור ברמזור בגלל שאתה מאמין שהאור ירוק, זה לא ישנה את העובדה שהוא לא.
ולכן:
גם אם תאמין שאלוהים קיים, לא משנה את העובדה שהוא לא.
אופיר, כל הרעיון הזה מתבסס על זה שהתפתחות האדם הייתה שונה. מצטער, אני לא רואה שהיה משהו חריג בהתפתחות שלנו. השינוי הוא לא דרסטי. והשינוי ממשיך. אבולציה אחראית לצבע העור הכהה של האוכלוסיה המרוכזת באפריקה, והיא זאת שאחראית על צורת העניים של יוצאי אסיה, והיא זאת שאחראית לאנשים שנולדים ללא שיני בינה. השינוי בין יפנים לאיטלקים הוא לא דרסטי, ולכן אתה לא תגיד שהם מזן אחר. אבל כן, יש הבדל. אני חלילה לא אומר שמישהו יותר טוב ממישהו אחר, אני פשוט אומר שיש הבדל. כמו שחשבו שבגלל הצורה הפיזית שלהם הניאנדרטלים היו "מין" אחר, ובסוף מסתבר שהם יכלו גם להעמיד צאצאים איתנו, ככה למרות שהשינוי הוא קטן, אנחנו יכולים להעמיד צאצאים עם סינים. ועם זאת, לא בדיוק טבעי לחשוב "מתי הופיע הסיני הראשון". תחשוב למה זה. והתשובה היא שזה שינוי שהיה ממש הדרגתי. לא היה אבא עם עיניים כמו של תושבי אפריקה וישר ילד עם עיניים כאלו:
עד כמה שהם לא מוכרים את זה, ההתפתחות שלנו הייתה הדרגתית, וגם עם השלד עצמו לא השתנה, לא אומר שלא היו שינויים חיצוניים במהלך הזמן.
זה עדיין רעיון יפה, אני לפחות אתן את הקרדיט הזה. הרי זה הרעיון שעומד מאחורי הסרט סטארגייט.
הם נראים כמונו?
חבר, אנחנו נראים כמוהם.
we were created by THEIR image.
מקווה שהבנת ת'טעות הזאת.
ופה אתה פשוט מכפיש את שמו של החוקר,
לא דבר יפה לעשות, במיוחד כשאין לך שום הוכחה שמצדיקה את זה.
כי אני חיפשתי בוויקיפדיה - ואין שום מקור מדעי לכך שהשומרים האמינו בעולם שטוח,
ואם היית רואה את הסירטונים ששלחתי לך היית רואה שהשומרים אפילו ציירו את מערכת השמש שלנו,
והם ציירו את כל הכוכבים עגולים - לא שטוחים.
ההומו-ארקטוס לא מעניין אותי,
הוא לא קשור אלינו בכלל.
גם לא הקרו-מגנון וגם לא ההומו-פלואורסנסיס,
הם לא קשורים אלינו.
הם חיו לפני אלפי שנים בודדות,
והם לא היו דומים לנו בכלל - בכלל!
היה להם נפח מוח שונה,
הם היו בגובה שונה ובפיזיות שונה.
אנחנו יכולים למצוא מאובנים מהיום עד מחר,
העובדה היא שעד היום לא מצאנו שום מאובן של בן אדם כמוני כמוך,
שחי לפניי 10 אלף שנה? או 20 אלף שנה?
אם אנחנו החוליה הבאה של הקרו-מגנון או ההומו-ארקטוס,
היו צריכים למצוא מאובנים של בני אדם כמוני כמוך ביחד איתם.
אבל לא מצאו שום מאובנים,
רק לפניי 6 אלף שנה התחילה לה תרבות-על.
מאיפה היא צצה?
ואיך זה יתכן שהקרו-מגנון מעולם לא נמצאו חיים בכפרים או ערים,
הם תמיד נמצאו במערות עם כידונים ואבנים חדות.
איך מזה הגענו לתרבות-על שהמציאה את המתמטיקה וכל כך הרבה דברים אחרים?
סטרגייט?
ככה ת'בא ומזלזל בתאוריה שהבאתי?
פירייה - אתה ביזיון לאתאיזם.
--------------------------------------------------------------------------------------------
Critical Thinking,
מושג שמוכר לך אני מניח?
אוקיי.
אתה בעצם הצגת בתגובה הזאת - שום דבר.
מה הצגת? מה טענת?
טענת שהאבולוציה אחראית לשונות בין בני אדם,
ושהניאנדרתלים היו יכולים להעמיד צאצאים עם ההומו-ספיאנס.
שאלתי היא כך אליך, חתיכת מתנשא מגעיל,
איפה המאובנים שלנו?
איפה המאובנים שלנו, בני אדם כמוני כמוך,
שחיו בתקופה של הניאנדרתלים? או של ההומו-ארקטוס?
או של הקרו-מגנון? או של ההומו-פלאורסנסיס?
אל תטרח לחפש - כי אין כאלה.
הדבר הכי קרוב שדומה לנו,
הוא הקרו-מגנון והיתה לו קיבולת מוח של כ-1600cc,
והוא היה בממוצע 2 מטרים בגובהו.
הוא השתמש בעידון ובאבנים,
בוא תגיד לי איך הם הגיעו מזה - למתמטיקה בתרבות השומרית.
לא לדבר על כך שלעולם לא נמצאו מאובנים של הקרו-מגנון ליד התרבות השומרית,
ואכן - הם נמצאו בצרפת.
למה להם לעזוב את צרפת,
וללכת לחיות במדבר של עיראק?
בחירה מעניינת ביותר.
ציפיתי ליותר ממך.
נערך לאחרונה על ידי S.P.Q.R; 14-05-2012 בשעה 14:30.
One Shot - One Kill