קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [עזרה] לא מצליח לתת מתנות בDRAGON AGE
    על ידי daniel1saida בפורום משחקים כללי
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 17-11-2009, 17:20
  2. סאמממק אנלא מצליח להרדם
    על ידי XpoNdic בפורום דיבורים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 15-08-2007, 18:50
  3. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 15:42
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 13 מתוך 13

[יעוץ] לא מצליח לתת אגרוף.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    coc coc ba ba
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ברירת מחדל [יעוץ] לא מצליח לתת אגרוף.

אני יודע לריב מכות אני יכול חנוק מישהו או לשים למישהו ביטה אבל אני לא יכול לתת אגרופים אני לא יודע למה אני יודע שאני יכול להכניס אגרוף חזק אבל פשוט לא נותן לפעמים ממש באלי לתת אגרוף למישהו אבל אני משפוט לא מצליח אני אפילו לא מנעשה
    מישהו יודע מה הבעיה אצלי או אך לתקן את זה

2. קישורים ממומנים

ציטוט נכתב במקור על ידי zavsim97 צפיה בהודעה
    אני יודע לריב מכות אני יכול חנוק מישהו או לשים למישהו ביטה אבל אני לא יכול לתת אגרופים אני לא יודע למה אני יודע שאני יכול להכניס אגרוף חזק אבל פשוט לא נותן לפעמים ממש באלי לתת אגרוף למישהו אבל אני משפוט לא מצליח אני אפילו לא מנעשה
    מישהו יודע מה הבעיה אצלי או אך לתקן את זה
    כן חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני מכיר את זה אני נשבע באלוהים גם לי היה את זה בכיתה ח' כשלא היה לי ביטחון בשיט, תקשיב, תרביץ קצת לשק איגרוף זה יעזר לך רצח

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

לך לחבר הכי טוב שלך ותבקש ממנו טובה, תגיד לו שזאת הולכת להיות טובה מאד מאד מוזרה..תבקש ממנו לתת לך את האגרוף הכי חזק שלו, ואז תחליפו..תתן לו את האגרוף הכי חזק שלך. ככה שניכם תלמדו מזה לתת אגרוף לבן אדם ומזה לקבל אגרוף. בהצלחה.

משתמש מתקדם האוואטר של TheLizardKing
    לייקים
    253
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    We're in it for the Slaying

בן כמה אתה?

You feel intimidated asshole?

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    coc coc ba ba
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי TheLizardKing צפיה בהודעה
    בן כמה אתה?
    אני בן 14 כיתה ח

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

ציטוט נכתב במקור על ידי zavsim97 צפיה בהודעה
    אני בן 14 כיתה ח
    אלימות היא דרכם של החלשים ביותר.
    אתה עוד תגדל ותבין שאלימות שייכת לחלשים. מי שמשתמש באלימות הוא בן אדם חלש בגלל שפשוט הוא אינו פיתח לעצמו כלי אחר להגן על עצמו.
    הוא איננו יודע לדבר כראוי ולכן פונה למכות ,הוא איננו יודע להביע את עצמו ולכן פונה לאלימות.

בוא נראה אותך פותר את הבעיות שלך ללא אלימות בלי שתצטרך לאיים. בוא נראה אותך מביא מישהו למצב שבו הוא ירצה לעשות את הדברים שאתה רוצה מכיוון שהוא מעריך אותך ,בוא נראה אותך מתיידד גם עם אנשים שלא לטעמך זאת גדולה של אדם.
    הרחקת יונים ייעוץ ופתרונות

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

למה אתה צריך לדעת לחלק אגרופים? בפעם היחידה בחיים שלי שהייתה לפני שנתיים נתתי את האגרוף הראשון והאחרון שלי ואני מצטער עליו עד היום.
    הנזק שעשיתי לבנאדם זה עוד מילא, הנזק שעשיתי לעצמי הוא הרבה יותר חמור.

אני לא הולך לפרט אני רק אומר לך.
    מישהו מציק לך? אף פעם אל תיתן לו מכות חזקות שישברו לו ת'פנים. מקסימום דחיפות או אגרופים לבטן.

בחיים אל תיתן למישהו אגרוף במלוא הכח, זה יכול להגמר רע גם לו ובמיוחד לך.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי aaa-aaa צפיה בהודעה
    אלימות היא דרכם של החלשים ביותר.
    אתה עוד תגדל ותבין שאלימות שייכת לחלשים. מי שמשתמש באלימות הוא בן אדם חלש בגלל שפשוט הוא אינו פיתח לעצמו כלי אחר להגן על עצמו.
    הוא איננו יודע לדבר כראוי ולכן פונה למכות ,הוא איננו יודע להביע את עצמו ולכן פונה לאלימות.

בוא נראה אותך פותר את הבעיות שלך ללא אלימות בלי שתצטרך לאיים. בוא נראה אותך מביא מישהו למצב שבו הוא ירצה לעשות את הדברים שאתה רוצה מכיוון שהוא מעריך אותך ,בוא נראה אותך מתיידד גם עם אנשים שלא לטעמך זאת גדולה של אדם.
    כנראה שעוד לא יצא לך להיתקל בבן אדם שבאמת חייב לקבל פיצוץ לפנים כדי שהוא יבין איפה הוא נמצא.
    יש אנשים בעולם הזה, שהאגו שלהם והטון דיבור שלהם, והבטחון העצמי המופרז, נותן להם כאילו פריבילגיה להציק לחלשים, או שהם משתכרים מרוב "כח".
    אלה אנשים שאם אף אחד לא יעצור אותם, או שפשוט יעמוד להם באמצע הדרך ויהווה להם מכשול, הם ימשיכו להיות חארות. בשביל זה קיימים אנשים כמוני וכמוך, שיש להם טיפת שכל יותר ממה שיש להם, לא חסר לנו בטחון עצמי וכל מה שצריך לעשות זה לגלל אגרוף ולתת להם פצצה של רענון לפנים.

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    כנראה שעוד לא יצא לך להיתקל בבן אדם שבאמת חייב לקבל פיצוץ לפנים כדי שהוא יבין איפה הוא נמצא.
    יש אנשים בעולם הזה, שהאגו שלהם והטון דיבור שלהם, והבטחון העצמי המופרז, נותן להם כאילו פריבילגיה להציק לחלשים, או שהם משתכרים מרוב "כח".
    אלה אנשים שאם אף אחד לא יעצור אותם, או שפשוט יעמוד להם באמצע הדרך ויהווה להם מכשול, הם ימשיכו להיות חארות. בשביל זה קיימים אנשים כמוני וכמוך, שיש להם טיפת שכל יותר ממה שיש להם, לא חסר לנו בטחון עצמי וכל מה שצריך לעשות זה לגלל אגרוף ולתת להם פצצה של רענון לפנים.
    יצא לי לחוות משני העולמות בילדותי הייתי הולך הרבה מכות (ילדים אין הרבה שכל) ופעם אחת זה הסתיים כמעט במוות של חבר שלי אז תשאל אותי האם זה היה שווה את זה ? לא! והאם למדתי מי זה משהו ? כן תימנע ככול שביכולתך מלהשתמש באלימות ,אני אישית עד שאני לא נמצא עם הגב לקיר אני לא ילך מכות אם אף אדם גם אם הוא יותר חלש ממני. היה לי מורה לאמנות לחימה שעד כדי כך היה נמנע מללכת מכות עד שהיה משפיל את עצמו (נותן לאנשים להביא לו סטירה) כדי להימנע מאלימות. האם המורה שלי היה החלש ? לא! הוא היה חזק ובגלל שהוא היה חזק הוא ידע שהכוח לא טמון באלימות אלא באיפוק.
    כול אחד יכול להשתמש באלימות ולהתנהג כמו חייה אני אומר אחרת בוא נראה אותך הפוך ,בוא נראה אותך בולם את עצמך ,שולט בכעס שלך ,זה גדולה של אדם.

אני אישית לא בא לחנך אף אחד ואין לי בעיה להתנצל לפני אדם (שיכור \ עבריין \ אלים) למרות שאני ידע שאני צודק והוא לא.
    אני יגיד לו סליחה וילך לדרכי ואם צריך הזמין משטרה אך ורק אחרי שמיציתי את כול האפשרויות העומדות בפני ואני נמצא אם הגב לקיר אני יגן על עצמי.
    הרחקת יונים ייעוץ ופתרונות

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

ציטוט נכתב במקור על ידי aaa-aaa צפיה בהודעה
    יצא לי לחוות משני העולמות בילדותי הייתי הולך הרבה מכות (ילדים אין הרבה שכל) ופעם אחת זה הסתיים כמעט במוות של חבר שלי אז תשאל אותי האם זה היה שווה את זה ? לא! והאם למדתי מי זה משהו ? כן תימנע ככול שביכולתך מלהשתמש באלימות ,אני אישית עד שאני לא נמצא עם הגב לקיר אני לא ילך מכות אם אף אדם גם אם הוא יותר חלש ממני. היה לי מורה לאמנות לחימה שעד כדי כך היה נמנע מללכת מכות עד שהיה משפיל את עצמו (נותן לאנשים להביא לו סטירה) כדי להימנע מאלימות. האם המורה שלי היה החלש ? לא! הוא היה חזק ובגלל שהוא היה חזק הוא ידע שהכוח לא טמון באלימות אלא באיפוק.
    כול אחד יכול להשתמש באלימות ולהתנהג כמו חייה אני אומר אחרת בוא נראה אותך הפוך ,בוא נראה אותך בולם את עצמך ,שולט בכעס שלך ,זה גדולה של אדם.

אני אישית לא בא לחנך אף אחד ואין לי בעיה להתנצל לפני אדם (שיכור \ עבריין \ אלים) למרות שאני ידע שאני צודק והוא לא.
    אני יגיד לו סליחה וילך לדרכי ואם צריך הזמין משטרה אך ורק אחרי שמיציתי את כול האפשרויות העומדות בפני ואני נמצא אם הגב לקיר אני יגן על עצמי.
    +1
    מי שלא חווה את הדברים האלה על בשרו ימשיך להגיד "תעיף כל מי שמציק לך תן לו מכות" אבל ברגע שתגיעו לרגע שבאמת תיתנו מכה בכל הכח למשיהו שזה יגיע עד כדי נזק אתם תצטערו על הרגע הזה.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    TYLER DURDEN
    לייקים
    4
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    ''אנחנו קונים דברים שאנחנו לא צריכים,עם כסף שאין לנו כדי להרשים אנשים שאנחנו לא אוהבים'' מועדון קרב ה-סרט לפעמים כלב הוא חבר ולפעמים חבר הוא כלב

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    לך לחבר הכי טוב שלך ותבקש ממנו טובה, תגיד לו שזאת הולכת להיות טובה מאד מאד מוזרה..תבקש ממנו לתת לך את האגרוף הכי חזק שלו, ואז תחליפו..תתן לו את האגרוף הכי חזק שלך. ככה שניכם תלמדו מזה לתת אגרוף לבן אדם ומזה לקבל אגרוף. בהצלחה.
    לקחת את זה ממועדון קרב נכון....? (אם לא תראה את הסרט הזה הוא עם בראד פיט וזה הסרט הכי טוב שתראה).
    ולגבי העזרה עם האגרוף,גם לי זה היה עד שהלכתי לאגרוף תאילנדי,הייתי שם חצי שנה וזה הספיק לי,אני חושב שאני יכול להתעלות על בחור רגיל בגילי,למרות שהייתה לי הזדמנות ללכת מכות אבל אני למדתי שמכות זאת דרך רק של הגנה עצמית ושל פתרון אחרון,ואם אפשר לא אז לא.בקיצור אני ממליץ לך ללכת לאגרוף תאילנדי או לאומנות לחימה בעמידה אחרת(לדעתי אגרוף תאילנדי הכי טוב)

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    מי שמשחק בקקה בסוף יורידו עליו את המים

ציטוט נכתב במקור על ידי lonewolf צפיה בהודעה
    לקחת את זה ממועדון קרב נכון....? (אם לא תראה את הסרט הזה הוא עם בראד פיט וזה הסרט הכי טוב שתראה).
    ולגבי העזרה עם האגרוף,גם לי זה היה עד שהלכתי לאגרוף תאילנדי,הייתי שם חצי שנה וזה הספיק לי,אני חושב שאני יכול להתעלות על בחור רגיל בגילי,למרות שהייתה לי הזדמנות ללכת מכות אבל אני למדתי שמכות זאת דרך רק של הגנה עצמית ושל פתרון אחרון,ואם אפשר לא אז לא.בקיצור אני ממליץ לך ללכת לאגרוף תאילנדי או לאומנות לחימה בעמידה אחרת(לדעתי אגרוף תאילנדי הכי טוב)
    מועדון קרב זה אחד הסרטים החזקים אבל לא נראה לך קצת ילדותי וטיפשי להיות כזה מושפע?

ובקשר אלייך חבר, כיתה ח' זה כשעוד לא מבינים עניין וכמו שכבר נאמר גם אני לא למדתי עד ששלחתי מישהו לבית חולים עם חבלות בראש... שנים למדתי אומנות לחימה ותמיד ידעתי שאלימות היא תוצאה של חולשה פנימית ובכל זאת בגילך הרבה פעמים לא שלטתי בעצמי... תנסה להיות בוגר ואל תקלע למצבים כאלה! עצוב לשמוע כל חמישי על דקירה רצח אונס, למה הפכנו?

משתמש משקיע האוואטר של Sex Devil
    לייקים
    1113
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    מה יש לי לחפש בגן עדן עם כל הכוסיות הולכות לגהנום?

אגרופים לא עוזרים בשיט

תלמד טיפלה קרב מגע תלמד קצת ריתוקים ככה מינימום נזק מקסימום כאב
    תלמד קצת חניקות ,תלמד חסימות

אבל בחייםםםם,אבל בחייייםםםםםםםםםםם לא תשתמש בזה
    מספיק שיראו שאתה עושה עמידת מוצא והם יתרחקו

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:29.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,497,928 | הודעות: 8,198,521 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect