קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. אני הולך כנראה לקרבי 99.9%..קיצור כנסו
    על ידי super G בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 28
    הודעה אחרונה: 07-12-2005, 01:01
  2. תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 10-11-2005, 16:04
  3. תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 10-10-2005, 22:36
  4. נחשו להופעה של מי אני הולך היום?!!?!?
    על ידי Mush בפורום דיבורים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 30-09-2005, 18:27
  5. לול אני הולך לבצפר :\
    על ידי SlickK בפורום דיבורים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 11-09-2005, 13:45
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 58

אני הולך לזעזע את עולמכם. - עמוד 2

משתמש משקיע
    לייקים
    80
    נקודות
    1,335
    משפט מחץ
    מי שמאמין שהוא יכול - יכול, מי שלא - כנרא�ה צודק.

ציטוט נכתב במקור על ידי Angelow צפיה בהודעה
    אני לא מבין למה אתה חושב שאני אגואיסט , אני גם לא נרקסיסט , פשוט מאמין בעצמי ויש לי בטחון עצמי מפחיד ( זה הרי מה שאתם מלמדים פה לא ?)

ולגבי התגובות התוקפניות - אני צריך עוד חברס זה הדלק שלי.

תודה רבה
    תגדיר לי מה זה ביטחון עצמי מפחיד.
    אני רואה אותך בתור בן אדם שהולך ברחוב ובטוח שאין מעליו והוא מעל כולם, הוא הכי חתיך הוא תותח ועוד כל מיני מחמאות.
    שלא תבין אותי לא נכון, אני גם הייתי כזה כי הייתי בטוח שזו הדרך, נחלתי טעות וזה לא שזה לא עבד לי עם בחורות, עבד לי מאוד והשגתי בחורות עם זה, אבל הבנתי שזה לא בשבילי וזה לא אני וגם אם אני כזה אני הולך לשנות את זה, ועכשיו אני מודע לעצמי, יודע מי אני ומה אני שווה אבל לא מרגיש שום עליונות, ונחש מה ? זה מושך, כי רק לפני שבוע היה לי באמת שבוע מטורף מבחינה מינית.

תחשוב על זה אני בטוח שתהנה יותר מהחיים בכללי אם לא תקום בבוקר בשביל טוטה וציצי אלא בשביל להעביר יום בכיף גם אם זה לא כרוך באקט מיני. כי באמת שסקס זה באמת לא מה שאתה עושה ממנו (וזה קצת גורם לקחת את מה שאתה רושם פה בעירבון מוגבל).

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    Angelo
    לייקים
    4
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    טיפת אומץ , תשנה לך את כל הערב

ציטוט נכתב במקור על ידי -Pumba- צפיה בהודעה
    אם אתה מגיל 11 "צד" ויש לך 90 אחוז הצלחות..לא ברור לי מה אתה עושה פה...
    בכל מקרה לבריאות גבר בהצלחה.
    אני פה קודם כל כי זה מגניב אותי להיות בסוג של ״ קהילה ״ כזאת
    וגם בכדי להשתפר יותר
    וגם אם אני יוכל לעזור , זה טוב בישבילי .
    ׳תודה רבה אחינו

משתמש מתקדם האוואטר של Nugget
    שם פרטי
    עדן
    לייקים
    34
    נקודות
    1

ירושלמי נכון ?

משתמש מתחיל
    לייקים
    20
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    ככל שאתה תתרגל יותר, ככה תקבל תוצאות גבוהות יותר מהפעם הקודמת.

ברוך הבא לפורום, כולנו נשמח ללמוד ממך וגם נשמח אם תלמד מאיתנו.
    יום טוב.

משתמש באטרף
    שם פרטי
    יקותיאל
    לייקים
    562
    נקודות
    3,561
    משפט מחץ
    אם שותים לא נוהגים, הבירה יכולה להישפך

מצטער להגיד לך בחור , אתה מקרה אבוד . אני לא אתחיל אפילו , אתה לא תבין בכלל .... מסכן
    אל תתחיל אפילו, אני אחסוך לך. לא משנה מה תגיד לי, מה תחשוב - מעניין לי את הזוג למטה.
    בניגוד אלייך, אני אמיתי, אנשים פה מכירים אותי ולא ממש אכפת לי מה אנשים אומרים אמרו או יאמרו.

ועוד 2 נק' אור:
    1. אם באת לפה כדי ללמוד - ניפצת את כל האשליה שיצרת
    2. מוזר לי שאתה לוחם ואתה מתחבר במשך כל שעות היום. לוחם בסיירת הניקיון בקרייה?
    Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

חולצות ובלייזרים אלגנט :
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    Angelo
    לייקים
    4
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Peace צפיה בהודעה
    תגדיר לי מה זה ביטחון עצמי מפחיד.
    אני רואה אותך בתור בן אדם שהולך ברחוב ובטוח שאין מעליו והוא מעל כולם, הוא הכי חתיך הוא תותח ועוד כל מיני מחמאות.
    שלא תבין אותי לא נכון, אני גם הייתי כזה כי הייתי בטוח שזו הדרך, נחלתי טעות וזה לא שזה לא עבד לי עם בחורות, עבד לי מאוד והשגתי בחורות עם זה, אבל הבנתי שזה לא בשבילי וזה לא אני וגם אם אני כזה אני הולך לשנות את זה, ועכשיו אני מודע לעצמי, יודע מי אני ומה אני שווה אבל לא מרגיש שום עליונות, ונחש מה ? זה מושך, כי רק לפני שבוע היה לי באמת שבוע מטורף מבחינה מינית.

תחשוב על זה אני בטוח שתהנה יותר מהחיים בכללי אם לא תקום בבוקר בשביל טוטה וציצי אלא בשביל להעביר יום בכיף גם אם זה לא כרוך באקט מיני. כי באמת שסקס זה באמת לא מה שאתה עושה ממנו (וזה קצת גורם לקחת את מה שאתה רושם פה בעירבון מוגבל).

לא אמרתי שאני מעל כולם , אל תוציא אותי מתנשא . אמרתי שאני טוב בכדי שתכירו אותי , ושאני רוצה להיות עוד יותר טוב בגלל זה באתי ללמוד עוד . כן אני רוצה להיות הכי טוב .
    חח אבל גבר זה לא אומר שאני הולך ברחוב וחושב שכולם מתחתיי , אני ממש לא כזה . אתה סתם מוציא את הדברים מהקשרם

אני לא מבין על מה ההתרגשות , אני סך הכל גבר שבא להציג את עצמו , לא שקרן , ולא בא לעשות פוזות .
    אז מה אני יכול להגיד על כל ה״גברים״ שבאים ותוקפים אותי , שהשלב הבא שאתם צריכים לעבוד עליו הוא להתרגש פחות מאנשים שבאים ועושים רוח .
    וכן בנתיים אני עושה רוח , עד שאני יוכיח לכם מי אני .... עד אז ..... תנו בראש

וכן אני בסיירת אבל לא בקריה ... לא ידעת שלסיירות יש עודף זמן הא יא צעיר

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

ולגבי התגובות התוקפניות - אני צריך עוד חברס זה הדלק שלי.
    דלק עולה הרבה.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ
    when you wanna succeed as bad as you wanna breath, then you'll be successful

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    סתם בחור אחד שדומה לך מאוד וגלש פה לא לפניי הרבה זמן.רק שהוא הודה בזה שהוא נרקסיסט ושהוא אגואיסט ושהוא יעשה הכל כדי להגיע ל ״פסגה״ והגישה שלו הסתכמה ב:מעגל חברים איכותי=בנות.
    הוא הודה שהוא אגואיסט והצהיר את זה פה בפורום,ואתה מכחיש אתצזה בצורה שקופה מדי.
    הא כן וכל הפורום יצא גם נגדו,אל תצפה שיקבלו אותך עם הצהרות כאלו.לכל אחד בפורום הזה יש אגו,ככה ששימוש באגו שלך מפעיל גם אצלם את האגו,בגלל זה קיבלת את כל התגובות התוקפניות האלו.

בהצלחה,זה לא יהיה קל.
    אין הרבה דמיון .. טיילר נגד כל הקטע של החומריות והמרדף אחרי כוס וציצי
    בעוד שהבחור הזה מדבר רק על זה ..
    אם היית מפסיק לתת לקנאה לעוור אותך אולי היית מבין את כל מה שטיילר ניסה להביא לפורום הזה
    חבל .. הפסד שלך

בחור חדש!
    תקשיב כפרה אם אתה באמת מזיין ומאושר מזה כמו שאתה אומר .. אין לך מה לחפש פה
    החלטה שלך .. תהנה

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    0

כן אני מזיין וכן אני מתלהב שאני עושה את זה - זה ממלא אותי וגורם לי אושר - אולי זה רדוד ושטחי בישבילך לא בבישבילי
    חירטוטים שישכנעו רק ילדים קטנים שלא ראו ציצי בחיים שלהם.
    אנשים שמזיינים בדרך קבע, לא עושים מזה כזה ביג דיל. זה כבר לא כזה מיוחד בשבילהם. ברגע שאתה מזין בקביעות, אתה מבין שהכוס של בחורה לא עשוי מזהב (ולפעמים אפילו מסריח), ואין פה ממה להתלהב. זה הופך לחלק משגרת החיים הרוטינית והלא מיוחדת. כשיש לך כבר נסיון, הדברים האלה מאבדים מהקסם שלהם כפי שהוא היה בהתחלה, כל עוד זה היה בלתי מושג.

מי שמתלהב מזה שהוא מזיין, הוא אחד שזיין בפעם הראשונה ורץ לספר לחבר'ה.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    Angelo
    לייקים
    4
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי SuperEitan צפיה בהודעה
    חירטוטים שישכנעו רק ילדים קטנים שלא ראו ציצי בחיים שלהם.
    אנשים שמזיינים בדרך קבע, לא עושים מזה כזה ביג דיל. זה כבר לא כזה מיוחד בשבילהם. ברגע שאתה מזין בקביעות, אתה מבין שהכוס של בחורה לא עשוי מזהב (ולפעמים אפילו מסריח), ואין פה ממה להתלהב. זה הופך לחלק משגרת החיים הרוטינית והלא מיוחדת. כשיש לך כבר נסיון, הדברים האלה מאבדים מהקסם שלהם כפי שהוא היה בהתחלה, כל עוד זה היה בלתי מושג.

מי שמתלהב מזה שהוא מזיין, הוא אחד שזיין בפעם הראשונה ורץ לספר לחבר'ה.
    קודם כל אין גבר שלא רץ לספר לחברה .
    וממה אתה עושה עניין ? מזה שאני מתלהב מזה , או מזה שאתה הזדקנת והפסקת להתלהב מזה ?
    כי וואלה אחי אחד הדברים היותר מהנים בעולם הזה הוא להוריד לבחורה חדשה את התחתונים בפעם הראשונה . כן גם אם זה מסריח

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

קודם כל אין גבר שלא רץ לספר לחברה .
    וממה אתה עושה עניין ? מזה שאני מתלהב מזה , או מזה שאתה הזדקנת והפסקת להתלהב מזה ?
    כי וואלה אחי אחד הדברים היותר מהנים בעולם הזה הוא להוריד לבחורה חדשה את התחתונים בפעם הראשונה . כן גם אם זה מסריח
    כמה שטויות יוצאות לך מהפה שזה לא יאמן.
    -יש גברים שלא רצים לספר לחברה. אני. זה פטטי וזה מטומטם לבוא לחברים שלך "יוואווו אתם לא מביניםם..דחפתי לה אותו לטוטה והיא צרחה לי" תגיד לי מה אתה מסכן? מה לספר לחברה?
    -לא קשור לזה שהוא הזדקן והפסיק להתלהב מזה. זה קשור לעובדה הפשוטה שמתי שגבר מזיין פעם ראשונה הוא מתלהב. פעם שנייה, סאלאמת..פעם שלישית יאללה פאנן...אבל לאט לאט כבר יורדים לך הטורים. הזיונים כבר נהיים לך חלק מהיומיום.

בקיצר, אתה מדבר כמו בתול בן 90, אם אתה עדיין בתול זה לא בושה. אבל תפסיק לבוא לפה ולזיין תמח..אתה לא קונה אף אחד פה בפורום.
    ותעשה לי טובה..אל תבוא ותגיד עכשיו "אני לא מנסה לקנות אף אחד" זה מיותר.

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    -יש גברים שלא רצים לספר לחברה. אני. זה פטטי וזה מטומטם לבוא לחברים שלך "יוואווו אתם לא מביניםם..דחפתי לה אותו לטוטה והיא צרחה לי" תגיד לי מה אתה מסכן? מה לספר לחברה?
    -לא קשור לזה שהוא הזדקן והפסיק להתלהב מזה. זה קשור לעובדה הפשוטה שמתי שגבר מזיין פעם ראשונה הוא מתלהב. פעם שנייה, סאלאמת..פעם שלישית יאללה פאנן...אבל לאט לאט כבר יורדים לך הטורים. הזיונים כבר נהיים לך חלק מהיומיום.

בקיצר, אתה מדבר כמו בתול בן 90, אם אתה עדיין בתול זה לא בושה. אבל תפסיק לבוא לפה ולזיין תמח..אתה לא קונה אף אחד פה בפורום.
    +1
    חוץ מהקטע שבתכלס כן הולכים לספר לחברה חחחחחח, יעני אם זאת חברה שך או מישהי מוכרת אתה לא תחפור כל יום איך אתה מזיין אותה.
    אבל אם זאת איזה בלונדה שווה שראיתם על הבר וכולם הזילו עליה ריר ויום אחרי זה שכבתם שווה לדבר על זה אתה לא חושב רודני?

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    Angelo
    לייקים
    4
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה

ואתה מדבר כמו סמרטוט בן 40
    יאללה שתחרר יא משעמם
    אם אתה בגיל 20 וכבר ירדו לך הטורים משתתף בצערך.
    ואל תתבאס עלי אחי , אבל בגיל 20 החיים שלך צריכים להיות מעניינים ומלאי הרפתקאות - אני מקווה שבעוד 100 שנה ( בעזרת השם ) כשאתה תשכב במיטה בבית חולים , ותדע שאתה הולך למות , ככה בלי לקחת כלום חוץ מזיכרונות . תדע שניצלת את העולם הזה כמו שצריך , עשית שטויות כשיכולת , ולא היית כבד מידי . בסך הכל אם תסתכל בגדול - זה כל מה שיש לך . אז אני לא בא לקנות אותך וגם לא אף אחד אחר - אבל לך אני רק אומר תפסיק לדבר כמו איזה מבוגר שלא מתלהב מסקס - בישבילך אחי , כי זה מתחיל מזה .- ונגמר במיטה בבית חולים שנופל לך האסימון כמה לא נהנת מהחיים , ואם תגיב על זה שאני מדבר רק על סקס בתגובה הזאת , אתה טמבל אמיתי

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    שושו
    לייקים
    9
    נקודות
    0

ברוך הבא לפורום עשית צעד נכון עכשיו תוכיח לנו מה שאמרת
    בדיווח שטח אמיתי

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי minimax צפיה בהודעה
    אין הרבה דמיון .. טיילר נגד כל הקטע של החומריות והמרדף אחרי כוס וציצי
    בעוד שהבחור הזה מדבר רק על זה ..
    אם היית מפסיק לתת לקנאה לעוור אותך אולי היית מבין את כל מה שטיילר ניסה להביא לפורום הזה
    חבל .. הפסד שלך

בחור חדש!
    תקשיב כפרה אם אתה באמת מזיין ומאושר מזה כמו שאתה אומר .. אין לך מה לחפש פה
    החלטה שלך .. תהנה
    למה?מתי יצאתי נגד טיילר והגישה שלו?אני לא יוצא נגד אף אחד,כולם שווים בעייני ואין צודק או לא צודק או מישהו שטוב או פחות טוב,אני שווה לטיילר כמו שאתה שווה לו וכמו בנאדם נורמאלי אחר.אני אוהב את כולם פה בפורום.בסך הכל הצגתי את טיילר כמו שהוא הציג את עצמו לא?

אני גם לא מבין את ההגיון שמאחוריי הדברים פה,טיילר שלא רצה לחשוף את הגישה והשיטות שלו,הלכתם אחריו כמו עיוורים אבל בנאדם שבא ורוצה לעזור,כולם יוצאים נגדו?
    שוב,אין פה שום זילזול פה במישהו והגישה שלו,אני מציג את הדברים כמו שהם ומנסה להבין את ההגיון שבזה.והייתי שמח להסבר.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:54.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect