נכתב במקור על ידי
Angelow
טוב אז בוא נתחיל...
נעים מאוד אני אנג׳לו ( כן זה שם בדוי וזה גם השם שאני צד איתו נקבות)
אני בחור שנראה סבבה , לא מכוער ולא חתיך , אבל דבר אחד אני כן - מעמיס הרבה בחורות
אני לא יודע אם זה המקום לפרסם את זה - אז אל תצאו יצורים ותגידו לי זה לא המקום, נעול , מחוק , וכד׳
אני לא ילד של פורומים אז אני לא כל כך מבין איפה לפרסם ומה .
אז סליחה מראש .
בוא ניגש לעניין ,
אני בנאדם שבערך מגיל 11 זה הדבר היחיד שיש לו בראש , לצוד ולטרוף .
ותאמינו או לא , אני מצליח , כבר מגיל 11 , כן קראתם נכון....
אל תבינו אותי לא נכון , אני ממש אבל ממש לא מתרברב ולא משוויץ , רק בא להציג את עצמי , כי אני מאמין שאני הולך להכנס כאן חזק, לעזור וללמוד
אני בן 20 חייל , לוחם . ככה שאני לא יוצא הרבה הביתה
אבל , כשאני יוצא אני צד , וב90 אחוז מהמקרים אני גם מצליח .
אני לא אשקר יש ימים שעל איכות אני מתפשר .
בקיצר - לפני שבועיים התחלתי לקרוא את המשחק של ניל שטראובר הספר הזה שאמור ללמד אותכם איך לצוד
הוא לא לימד אותי כלום ., להפך רק הבנתי שאני יודע את הכל - והוא פשוט סידר לי את זה בראש . הפסקתי לקרוא בעמוד 100 בדיוק , למה? אולי כי אני מעדיף לעשות את המחקר שלי לבד ולא לקרוא אותו מאיזה ספר .
לא מזמן נחשפתי לפורום הזה , שיש בו טונה של חומר מעניין והכרחי
אז החלטתי שאני מצטרף , לא כותב מאמרי פילוסופיה על איך להתחיל עם בחורות , פשוט יתן טיפים מהעולם שלי ( והעולם שלי מטורף שאתם לא יודעים כמה)
וימשיך ללמוד פה את החומר , אחרי הכל אני עושה סוג של מחקר שיעזור לי להעמיס יותר בחורות ממה שאני מעמיס בדרך כלל - תבינו ככל שתצליחו רק תרצו עוד ועוד
עכשיו סיפורים מטורפים אני יכול לבוא ולספר לכם , הבעיה היחידה היא שאני לא רוצה להיחשף ו90 אחוז מהאנשים שמכירים אותי , מכירים גם את הסיפורים שלי ( סיפורי אמת שתחשבו שהם אגדות ) אז אם מישהו ממש מעוניין שיפנה אליי לפרטי- אולי נשמע לכם הזוי אבל אני חייב לשמור על המוניטין במיוחד בעיר שלי
אז אני אנג׳לו אני חדש פה ואני הולך לזעזע את עולמכם עם ניסויים , הצלחות וכישלונות שהולכות להיות לי עם נקבות החל מהסופש שבא עלינו לטובה .
Keep it real