יש לי כמה חברים בכיתה שהם טוענים שאני חופר או מעצבן וכו...
וכן לפעמים אני סתם מדבר שטויות אבל אני לא מבין מה כל כך מעצבן והם מתעלמים וגם לא רק שאותי זה מעצבן גם אותם זה מעצבן
מה לעשות?
![]()
יש לי כמה חברים בכיתה שהם טוענים שאני חופר או מעצבן וכו...
וכן לפעמים אני סתם מדבר שטויות אבל אני לא מבין מה כל כך מעצבן והם מתעלמים וגם לא רק שאותי זה מעצבן גם אותם זה מעצבן
מה לעשות?
![]()
|
|
תנסה לחשוב קצת לפניי שאתה מדבר ותגיד דברים שאתה רוצה או צריך להגיד ואל תיפלוט סתם דברים לפני שאתה חשבת הלהם והחלטת שאתה רוצה|צריך להגיד !
בסדר תודה רבה ונזכרתי בעוד דבר שקרה היום
אחד מהחברים ביקשתי ממנו סתם איזה שהוא שתיה והוא שאל את כל החברים עם משהוא גם רוצה עוד איזה ילד רצה אז הוא קנה לי ולחבר ואז איזה חבר אחד אחר מבקש גם אז הוא אומר למה שלא תקח לו אז הוא לוקח ממני את השתיה ונותן לו איזה מניאק
אני רק אצטט חלק קטן ממאמר שנמצא כאן בפורום אומנות הפיתוי.
אתה מבין? אולי אתה אומר דברים בהיסוס או בטון שמשדר אי-בטחון עצמי מסויים, גם אני מכיר מישהו שלא מפסיק לדבר שטויות וכולם קונים את זה, אבל, הציטוט למעלה צריך לעזור.שפת גוף חיובית , בטוחה , רגועה , שמשדרת עוצמה , תמשוך אלייך אנשים , לא משנה על מה אתה מדבר , תחשוב על זה בצורה כזאת:
יצא לך להיות בסביבה של מישהו , שלא משנה כמה שטויות הוא מדבר , אנשים עדיין אוכלים כל מה שהוא אומר עם כפית , ואז מבקשים עוד?
זה כוחה של שפת הגוף , וטון דיבור נכון , לא משנה על מה תדבר , ברגע שתדע לשדר , מעבר למילים , את מה שתרצה , התוצאות יהיו מדהימות מעבר לכל ציפיה שקיימת אצלך כרגע בראש.
יום טוב![]()
נערך לאחרונה על ידי Scofield; 16-05-2012 בשעה 17:08.