נכתב במקור על ידי CRAISER באיירן מינכן אולי? ותביא עוד תמונות חוץ מסמלים של קבוצות אחי. אנשים זה קשה מידי, כי קשה לדעת מי זה יותר. ותשובה נכונה!
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
ממשיכים נכתב במקור על ידי -Max- קבוצה מוכרת? ליגה מחו"ל? זה לא ליגה שנייה באנגליה נגיד נכון? נכתב במקור על ידי CRAISER באיירן מינכן אולי? ותביא עוד תמונות חוץ מסמלים של קבוצות אחי. בינוני!
פרטיזן אולי?
אפשר רמז? זה קשה..
נכתב במקור על ידי -Max- פרטיזן אולי? לא נכתב במקור על ידי CRAISER אפשר רמז? זה קשה.. טוב הקבוצה משחקת באחת מהליגות הבאות: הליגה הבלגית הבכירה, הליגה הפולנית הבכירה או ליגת העל.
פולוניה ורשה?
נכתב במקור על ידי -Max- פולוניה ורשה? אתה טועה
נכתב במקור על ידי The Red Ripper אתה טועה רמז?
נכתב במקור על ידי SuperChen רמז? נתתי כבר רמז
נכתב במקור על ידי The Red Ripper נתתי כבר רמז אין שום סמל של קבוצה שדומה לסמל הזה מהליגות שרשמת חוץ מפולוניה ורשה.
נכתב במקור על ידי SuperChen אין שום סמל של קבוצה שדומה לסמל הזה מהליגות שרשמת חוץ מפולוניה ורשה. טוב אני מביא עוד רמז: היא משחקת בישראל!
נכתב במקור על ידי The Red Ripper טוב אני מביא עוד רמז: היא משחקת בישראל! הפועל עכו?
נכתב במקור על ידי -Max- הפועל עכו? סוף סוף תשובה נכונה!! תמונה נוספת עוד כמה דקות
נכתב במקור על ידי The Red Ripper סוף סוף תשובה נכונה!! תמונה נוספת עוד כמה דקות עבר כבר חצי שעה ולפחות תשאיר את הצבע של הסמל דומה איך אפשר לזהות ככה?
נכתב במקור על ידי -Max- עבר כבר חצי שעה ולפחות תשאיר את הצבע של הסמל דומה איך אפשר לזהות ככה? אכלתי.. היה הרבה כחול והשארתי את ה2000 בצבא אדום, לא ממש שינוי צבעים.. נכתב במקור על ידי SuperChen אין שום סמל של קבוצה שדומה לסמל הזה מהליגות שרשמת חוץ מפולוניה ורשה. נכתב במקור על ידי CRAISER אפשר רמז? זה קשה.. בינוני
חוקי הפורום