נכתב במקור על ידי -Max- וואי פתחתי פער אל תצטט אותי עד שמישהו יתקרב אלי בנקודות בכיף נכתב במקור על ידי Blancos וואלה מקס צודק נכתב במקור על ידי SuperChen ק"ש. ענו לפניך נכתב במקור על ידי -Max- ק"ש... תחזור לשחקנים יותר כיף תשובה נכונה!!! נמשיך מחר!
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
ממשיכים! נכתב במקור על ידי SuperChen סיבאספור? נכתב במקור על ידי CRAISER מכבי ת"א ! נכתב במקור על ידי Blancos קאקה קל-
נכתב במקור על ידי The Red Ripper ממשיכים! קל- אלקמאר
Welcome back Carvajal ♥
נכתב במקור על ידי SuperChen סיבאספור? נכתב במקור על ידי CRAISER מכבי ת"א ! נכתב במקור על ידי Blancos קאקה נכתב במקור על ידי Blancos אלקמאר בינוני-
נכתב במקור על ידי The Red Ripper בינוני- מכבי חיפה?
נכתב במקור על ידי Blancos מכבי חיפה? תשובה נכונה!! נמשיך מאוחר יותר כשיהיו יותר משתתפים.
נו איך תדע אם יש משתתפים אם אתה לא מפרסם תמונה? ותביא תמונות של שחקנים,מאמנים שיהיה קצת מעניין
נכתב במקור על ידי SuperChen סיבאספור? נכתב במקור על ידי CRAISER מכבי ת"א ! נכתב במקור על ידי Blancos קאקה ממשיכים:
נכתב במקור על ידי -Max- ממשיכים: גילי ורמוט ?
טעות
נכתב במקור על ידי -Max- טעות סלים טועמה ?
נכתב במקור על ידי Blancos סלים טועמה ? צודק האתגר נסגר מפאת חוסר משתתפים ומפאת רצון עז של המנהל לצפות בגמר ליגת האלופות נמשיך מחר
נערך לאחרונה על ידי -Max-; 19-05-2012 בשעה 21:38.
נכתב במקור על ידי -HAIM- ריאל מדריד. נכתב במקור על ידי CRAISER ליברפול! נכתב במקור על ידי Blancos רמז ? נכתב במקור על ידי -OmRi- הסמל של מנצ'סטר יונייטד נכתב במקור על ידי Nugget *תגובה* המשכנו
נכתב במקור על ידי -Max- המשכנו לא ציטטת אותי :\ טוטי...
נכתב במקור על ידי SuperChen לא ציטטת אותי :\ טוטי... ודווקא אתה ענית... צודק קל:
חוקי הפורום