|
|
ShinTen וזה מופנה גם עלייך אדון "מעצב", הבנתי שאתם מוציאים פה את השעמום שלך ואת התסכולים החברתיים שלכם... סליחה, שאין לכם.
אתם כל כך טיפשים שזה מזה מצחיק.. האכילו אתכם בחרא טוב טוב, אה?
בתורה כתוב המון דברים שהתבררו כמועילים מבחינה רפואית לאדם. כמו, אכילת בשר וגבינה ביחד וכו'. אם זאת יש גם את הברית מילה שאכן התברר כמועיל מבחינה בריאותית.
ילד, כיתה ו' או ז'? חוץ מלשרוף את כל היום שלך בפורום אטרף ולגרבץ אתה עושה משהו?
חחחחח ילד דורש מכות
חחחחח יהומו אחד פורום וירטואלי? מה אני כמוך חחחחחחחחחחחחחחחחח
איזה הומו
אתה מכיר את המילה ציניות??
כנס פה
נערך לאחרונה על ידי -shaked-; 19-05-2012 בשעה 15:31.
Mes Que Un Club
כשלי יהיו ילדים סוטי מין כאלו לא יגעו בו..
רופא יעשה לו ברית מילה בניתוח.
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.
pippo inzaghi segna per noi
הייתי ציני. הכוונה הייתה שבגלל שלעשות ברית מילה זה מצווה, שאלתתי בציניות אם זה ימנע קללה מאלוהים.
איך אני יודע שאתה אידיוט? אותו עיקרון
ועכשיו ברצינות, 1+1 = 2 כי כשיש לי יחידה אחת ואני מוסיף עוד יחידה אני מקבל שתי יחידות.
ממתקים לא בריא? אני לא מומחה, אבל כשאתה טוחן ממתקים זה באמת לא בריא. אם אתה אוכל פעם ב- זה לא הדבר שיהרוג אותך.
פעם הבאה תביא דוגמאות יותר טובות.
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
לא חובה הוכחה לזה שמילה זה טוב. תפעילו את ההיגיון! עורלה מכסה את הכיפה והיא מזיעה שם.
הזעה הזאת לא יוצאת! היא אוגרת חיידקים!! החיידקים פוגעים באיבר מין! בזמן האקט את החיידקים מעבירים לאישה גם.
בשר וחלב, מבחינה פיזיולוגית זה מזיק לעיכול. בשר צריך להתעכל בערך 6 שעות! ומוצר חלבי בערך 20-40 דקות.
אם משלבים יש אי סדר בעיכול והאוכל לא מתעכל כמו שצריך.
חזיר, מי מכם יודע ומי שלא, זו החיה הכי זהה לבנאדם מבחינת אברים.
לאכול אותה זה כמעט כמו לאכול בנאדם.
1. אתה טוען משהו אתה צריך להוכיח אותו. מה זה תפעילו את ההגיון? אפשר להגיד את זה על כל בולשיט.
את האמת מה שאמרת הרגע לא הגיוני.
2. עוד משהו בלי ביסוס שאתה זורק לאוויר שיותר קשור לדת מאשר לבריאות. איזה רבי אמר לך את זה?
אי סדר בעיכול? חחח אני אוכל בשר וחלב וואלה אני חיי בריא ושלם.
3. זהה לבן אדם מבחינת איברים? WTF??
אולי לך היא זהה.. דרך אגב חזיר זה טעים.
לחופש יש תאריך: 20/3/2017