|
|
אתה פשוט בולשיט טהור
רואים כמה שאתה לא מבין בגוף האדם.
מה הקשר בכלל לזיעה? זה פשוט מקום שאם לא מנקים אותו הוא צובר חיידקים זה הכל מה הקשר זיעה באמא שלי אתה לא יודע כלום.
בשר וחלב, עוד בולשיט שאתה אומר ואתה בכלל לא מבין מה אתה אומר.
זה כל כך מצחיק שאתה מנסה להישמע מבין גדול אבל בעצם רואים שאתה ילד בן 10 שלא יודע כלום..
לא אוכלים בשר עם חלב בגלל שהאנזימים של הבשר לא מתאימים לאנזימים של החלב (אנזימים=חיידקים שעוזרים לעכל בקיבה)
אם האנזימים האלה מתערבבים הם יוצרים אנזים חדש שפוגע במערכת העיכול.
וזה בכלל לא קשור שלא אוכלים חזיר בדת בגלל שמבחינה פזיולוגית(לא מבחינת איברים יבטטה) הוא דומה לאדם, זה פשוט בולשיט מה שאתה אומר ואני לא יפסיק לצחוק עליך גם עוד 100 שנה.
אני יצטט לך משהו שאיזה רבי מטומטם אמר.
"אסור לאכול חזיר משום שה' אמר... בנוסף גילו לנו חז"ל שחזיר הוא חיה בהמית וברגע שאדם אוכל חזיר מתגברת אצלו הבהמיות והוא מתנהג כמו בעל חיים, מלא תאוות !"
נערך לאחרונה על ידי BRAYEV; 19-05-2012 בשעה 17:23.
דוס קוקסינל
מוכר ברזים מוסמך
היא לא אידיוטית היא אומרת דברים נכונים,על פי הדת צריך לעשות ברית מילה וגם יש את האלה שעושים בלי קשר לדת ועושים ברית מילה מהיבט רפואי , אין לי בעיה גם להביא לך מקור מידע http://www.babydoc.co.il/article-362.htm
והוא לא היחידי אגב תחפש גם תוצאות באנגלית ומבטיח לך שתמצא , למה לא רק אנחנו עושים את זה אלה גם כלל העולם.
ככה שכל מה שהיא אמרה נכון.
חחחחחחחחחחחחחחחח אתה והחתימה שלך גדולים.
מי זה הטמבל הזה?
אפחד לא מכיר אותו, פלוס הוא אומר "מחקרים" אבל בתאכלס הוא לא מביא שום קישור למוסד או מחקר או לא יודע משהו טיפה אמין. רק "מחקרים".
אתם בכוח לא מביאים לי מקור נורמאלי? אתם כאלה מזוכיסטים שאתם אוהיבם להביך את עצמכם בפומבי?
תביאו משהו נורמאלי בלאט
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
תודה על הפרסום
וואי איזה ילדים קטנים פה באמא שלי.
בלי קשר לתנ''ך, שזה ספר אגדות מבחינתי אבל זה עניין אחר.
ברית מילה זה דבר בריא!
שלא נדבר על זה שלא מרגישים את זה, אני עברתי ברית מילה וואלה עד היום אני סובל מכאבים ויש לי טראומה.......לא י'נעל!
אם לא הייתי יודע שמה שיש לי זה ברית מילה הייתי בטוח זה סתם משו על הזין.
לנושא, ברית מילה בריא יותר ולא, לא בגלל שזה רשום בתנ''ך אלא בגלל שזה הוכח במדע.
העורלה צוברת הרבה מחלות כי זה מקום אשר מכסה את אזור איבר המין ואם לא טורחים לנקות אותו כמו שצריך אז מצתבר הרבה סירחון ומחלות וכו' (אני בידיוק אוכל אגב מי שרוצה תקיא שלי מוזמן).
לעומת זאת כשיש לך ברית מילה המקום בהרבה יותר נקי ושמור, זה כמו שתכסה את עצמך עם חתיכת עור מזוהמת למשך כל החיים שלך ולא תנקה אותה, רק אל תתפלא שיהיה לך הרבה מחלות וסירחון.
ואם מישהוא לא מאמין, שיחפש בגוגל "האם ברית מילה בריא?", או משו סגנון ויראה אלפי תוצאות מדעיות.
אני לא מתפלא שקשה לך להאמין שברית מילה זה בריא בגלל שיש לך עורלה מזוהמת על הזין.