http://www.youtube.com/watch?v=mwXWF3vLvlQ
?Could you define the word paranoiac
?Could you define it in more detail
|
|
חחחח תפסיק . אתה מוציא שם רע לכל מי שמתיימר להתעסק ברוחניות וגם להיות קשור למציאות .
המשפט הראשון לא הגיוני תחבירית , והמשפט השני זה ציטוט מסרט , תפסיק לצטט תתחיל להביא דוגמאות מהחיים שלך .
הבעיה שלך זה שאתה מאוד תיאורטי , הכל נשמע טוב ו"חוכמת נזירים כזאת" , ואם היית מנסה ליישם את מה שאתה מנסה להעביר לאנשים היית רואה שזה לא פרקטי . בוא תתאר לי תיום שלך ואיך פילוסופיית החיים שלך נכנסת בתוכה .
אחי...בחייך...
תהיה פרקטי בבקשה, זה טוב ונחמד להביא לכן לפורום ציטוטים מספרים, סרטים וכל מיני דברים שראית, אבל זה הכל בגדר קילשאות של נזירים,
שאגיד לך את האמת- אף אחד לא מבין, וזה נראה שגם אתה בעצמך לא מבין.
תהיה פרקטי, דבר עם החבר'ה פה בגובה העיניים, מצטער אבל זה מתחיל להיראות כמו בדיחה כל התגובות שלך.
אני יודע שאתה מנסה לעזור אבל זה פשוט לא עובר..לא לאנשים שאתה כותב להם את התגובות האלה (שאני בספק אם הם מצליחים לקחת מהם משו)
ולא לאנשים מהצד שקצת מכירים את הנושאים האלה...
'היום הוא היום הראשון של שארית חייך'
״אתה מוציא שם רע לכל מי שמתיימר להתעסק ברוחניות וגם להיות קשור למציאות״
הנה,הבאת לי סיטואצייה בעצמך,כשקראתי את השורה הזאת,האגו שלי פתאום נדלק,רצה להגן עליי,להתווכח איתך ולהוכיח שזה לא נכון,ואני זיהיתי את זה ברגע,אני מודע לזה,אני מודע לכל מה שקורה לי בראש.כשהמודעות הזאת קרתה,לא הזדהתי כבר אם האגו,אני פשוט מקשיב לו כאילו הוא בכלל לא חלק ממני,זה מה שגורם לו להעלם,זה מה שגורם לי לא להגיב לך בתוקפניות או להתווכח איתך.
זאת דוגמא לסיטואצייה בחיים שלי.
זה ציטלוט מהסרט נכון,אבל אני חושב שכולם מצטטים את החתימות שלהם ומשפטים ממקור כל שהוא,נכון או לא נכון?
ואל תשכח שזה היה הסרט שהושפע מעולם הרוחניות,לא ההפך.
ויש עוד כמה משפטים שמכילים אגו,למשל ההגדרה של שאני בנאדם תיאורטי,אתה מתאר את האגו שלי,לא אותי,אין לי שום קשר לזה.
Pumba-
אני מניח שפשוט אמרת את מה שפלייר אמר,לכן תתייחס למה שכתבתי לו,גם אלייך.
נ.ב
אני מציע לשניכם לראות את הסרטון בו גוגל מארחת בנאדם רוחני בחברה שלהם ואף מודה שהם בנו חדרים מיוחדים למדיטצייה בחברה להם.הסרטון גם מסביר איך להתאים את עולם הרוחניות לתוך העולם המודרני,ואיך אפשר להפיק ממנו פרקטיות ביום יום.
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=853010
ההשלכות יהיו תוצאה של הרגע רק כי באותו "רגע" אתה תעשה משהו קיצוני עם השלכות חזקות ללא קשר לארועים קודמים [רצח\התאבדות\כל דבר דרסטי אחר] לעומת זאת כשאתה חי את החיים שלך ועושה את הדברים שאתה עושה כל אותם רגעים שאתה אומר שמעידים על מי שאתה ומה שאתה הם לא יותר מאסיפה של מקרים אקראיים שבונים לך דרך ללכת בה, יש הרבה אנשים שיקראו לזה גורל.
אגב, סתם להבהיר-כולם חיים את הרגע, בין אם במודע ובין אם לא, ההבדל הוא בגישה.
http://www.youtube.com/watch?v=mwXWF3vLvlQ
?Could you define the word paranoiac
?Could you define it in more detail
טוב, אני לא נכנס איתך להגדרות שלך לגבי המושג רגע, כי לפי מה שאתה אומר רגע זה בעצם השנייה שבה נולדתי עד השנייה שבה אני מת. אני בכל אופן עדיין חושב שאתה טועה ועדיין לא מסכים איתך, אבל זה לא באמת משנה משהו לי או לך.
http://www.youtube.com/watch?v=mwXWF3vLvlQ
?Could you define the word paranoiac
?Could you define it in more detail
לא קראתי הכל, אבל זה שטויות לומר שהחיים זה "הרגע"- יש גם עתיד שהוא המשמעותי. החיים הם למצות את עצמך בכמה שיותר תחומים ועד הסוף. שאיפה למצויינות, ליצור עצמך יותר טוב.
כשבנאדם מתאמן, כשבנאדם מתאמץ (מחשבתית ופיזית), כשבנאדם הולך ללמוד או הולך לצבא או הולך לנסות להשיג כוסיות או סתם הולך ליצור לעצמו חוויות חדשות, הוא הולך במרה לשפר את עצמו, במטרה ליצור עצמו יותר טוב. בנאדם שלא עושה כלום כל היום הוא בנאדם שלעולם לא יהיה כלום. שלא תבינו אותי לא נכון, אני מעריך רגעים של שקט ורגיעה כי גם זה חשוב- אבל המשמעות של החיים היא להפוך את עצמך להכי טוב שאפשר, למקסם את הפוטנציאל שלך.
מראש אני אומר לכל אלה שאומרים שמתים בסוף- זה נכון. הנאה היא גם חלק משמעותי בחיים, וגם זה עניין של לממש את החיים ולעשות עם עצמך משהו.
כל השטויות התיאורטיות האלה לא עובדות בחיים האמיתיים, אם רק תהנה כל היום לא יהיה לך כלום בסוף, ותסיים בזבל. לעומת זאת אדם שיודע לנצל את היכולות שלו בצורה הטובה ביותר ומשפר את עצמו- הוא זה שיהיה מסופק.
AWAKE בלי להעליב לא הבנתי איזה נקודה אתה רוצה להביע פה..
לחופש יש תאריך: 20/3/2017